Menu
Your Cart

PRIMAFORCE Pure ALA

PRIMAFORCE Pure ALA
PRIMAFORCE Pure ALA
 • Наличност: Да
 • Модел: PRIMAFORCE Pure ALA
Видян от: 1871
56.00 лв.
Без данък: 56.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE Pure ALA повишава енергията.PRIMAFORCE Pure ALA е хранителна добавка, съдържаща алфа-липоева киселина на капсули. Тази киселина е изключително популярна като антиоксидант, тъй като забавя стареенето и неутрализира свободните радикали. Също така участва във въглехидратния метаболизъм и подобрява инсулиновата чувствителност. Повишава енергията, като увеличава нейния добив от глюкозата. Статутът й като универсален антиоксидант идва от факта, че действа еднакво добре и във вода, и в мазнини, т.е. за нейното абсорбиране и ефективност няма значение дали ще ползва мазнини или вода.
Освен срещу оксидативния стрес, ALA се използва и като добавка в суплементите за регулиране на теглото и/или качване на мускули. Отличен избор при високовъглехидратна диета. За целите на бодибилдинга, алфа-липоевата киселина се явява анаболна и антикатаболна съставка. Тя наподобява действието на инсулина, който се смята за най-ефективния стимул за мускулен растеж. Хормонът регулира кръвната глюкоза, подобрява обработването на аминокиселините и стимулира синтеза на протеини, съответно на мускули. ALA защитава от катаболни реакции и предпазва клетките от увреждане.
Алфа-липоевата киселина е добър избор при диабет, тъй като регулира нивата на кръвна захар и подобрява инсулиновата чувствителност. Облекчава симптомите при диабетна невропатия и подобрява зрението. Подобрява състоянието на кожата като я прави гладка и еластична. Според повечето проучвания алфа-липоевата киселина може да има полза при лечението на множествена склероза.

Защо да изберем Pure ALA (алфа-липоева киселина)?

 • Стимулира мускулния растеж;
 • Антиоксидантна протекция;PRIMAFORCE Pure ALA регулира нивата на кръвна захар.
 • Намалява чувството на глад;
 • Антикатаболна защита;
 • Повишава енергията;
 • Наподобява действието на инсулин;
 • Подобрява транспорта на хранителни вещества;
 • Подходящ избор при високовъглехидратен режим;
 • Подобрява метаболизма;
 • Регулира нивата на кръвна захар;
 • Подобрява инсулиновата чувствителност;
 • Облекчава симптомите при диабетна невропатия;
 • Забавя стареенето;
 • Веган/вегетариански продукт;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява PRIMAFORCE Pure ALA?

PRIMAFORCE Pure ALA е суплемент, който съдържа алфа-липоева киселина на капсули. Добавката е отличен избор за всеки, който иска да подобри здравето си. Киселината се счита за един от най-силните физиологични антиоксиданти, които функционират еднакво добре и във водна, и в мастна среда. Универсалността му позволява да се усвоява пълноценно и освен това да оптимизира дейността на други антиоксиданти в тялото – витамин Ц, Е и глутатион. Често се препоръчва като добавка за диабетици, тъй като има способността да регулира нивата на кръвна захар и да подобрява инсулиновата чувствителност. Насърчава мускулния растеж и поради своите подобни на инсулина качества. Увеличава производството на енергия от въглехидрати и намалява отлагането на мазнини в тялото. Формулата е бързоусвоима, а капсулите са удобни за дозиране, съхранение и прием. Всяка доза от PRIMAFORCE Pure ALA съдържа 300 мг АЛК.

За кого е подходящ Pure ALA (алфа-липоева киселина)?

PRIMAFORCE Pure ALA е страхотен избор за спортисти, които спазват високовъглехидратна диета. Причина за това е, че алфа-липоевата киселина подобрява метаболизма на въглехидрати и инсулиновата чувствителност. Трениращите хора, както и тези, които искат да регулират теглото си за сметка на изгорените мазнини, също е добре да взимат ALA. Суплементът затруднява отлагането на мазнини в тялото и подобрява тяхното използване в метаболизма. Оптимизира дейността на други антиоксиданти в организма – глутатион, витамини C и Е. Подходящ е за вегани и вегетарианци.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE Pure ALA:

Една доза (1 капсула) 3 пъти дневно, с храна.
Препоръчваме консултация с лекар, ако сте бременна, кърмите и/или страдате от диабет.

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Алфа-липоева киселина300 мг**

* Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки