Menu
Your Cart

PRIMAFORCE Elastamine

PRIMAFORCE Elastamine
PRIMAFORCE Elastamine
 • Наличност: Да
 • Модел: PRIMAFORCE Elastamine
Видян от: 3348
43.00 лв.
Без данък: 43.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE Elastamine заздравява ставите.PRIMAFORCE Elastamine е хранителна добавка, съчетаваща изключителен коктейл съставки, специално предназначени за възстановяване и поддържане здравето на ставите. Подходящ избор за активно спортуващи хора, при които рискът от травма е повишен, както и при вече настъпила контузия. Суплементът е подходящ и за хора със заболявания на ставите, за ограничаване на възпалението и болката.

PrimaJoint™ blend – специалната формула съдържа доказано ефективни съставки за възстановяване здравето на ставите. Това са метилсулфонилметан (MSM, МСМ), хондроитин сулфат и бромелаин. Формулата на PRIMAFORCE Elastamine съдържа 2000 мг от тези подбрани компоненти:

 • Метилсулфонилметан – органично, прахообразно съединение, съдържащо сяра. МСМ е основен градивен елемент на много вещества в организма, и особено на колаген и кератин. Влияе върху състоянието и еластичността на кожата, косата, заздравява ставите и хрущялите. Най-високи концентрации се съдържат в меките тъкани и черния дроб. Явява се прекурсор на глутатиона. Действа противовъзпалително при заболявания/травми на ставите и особено при остеоартрит. Подпомага оздравяването при кожни заболявания.
 • Хондроитин сулфат – е главен компонент в ставите и сухожилията. Използва се във формули за възстановяване здравето при травми и заболявания на ставите. Причина за това е, че спира навлизането на хранителни субстанции и вода във възпалената съединителна тъкан, като в същото време не блокира снабдяването с други вещества, важни за оздравяването. Най-големи количества хондроитин се откриват в кръвоносните съдове и стените на пикочния мехур, запазвайки течностите където им е мястото. Ускорява оздравяването при травми на костите.
 • Бромелаин протеолитичен ензим от растителен произход. Ускорява обработването на протеините и подобрява дейността на храносмилателната система. Ускорява възстановяването след травми на мускулите, при мускулна треска, крампи и други. Облекчава възпалението и дискомфорта. Помага при разширени вени и подкрепя работата на сърдечно-съдовата система.

Глюкозамин сулфат (Glucosamine Sulfate) – естествен за организма компонент, съдържащ се основно в съединителната тъкан (стави и сухожилия). Това е основната съставка на хранителните добавки за стави. Ускорява оздравяването при травми и заболявания на ставите, хрущялите и сухожилията. Намалява възпалението, болката, схващането и като цяло дискомфорта. Незаменим съюзник при активен начин на живот за подобряване на мобилността. Във формулата на PRIMAFORCE Elastamine се съдържат 2000 мг глюкозамин сулфат.
Манган (от манган аспартат) – минералът има огромно значение за организма и е зает с редица функции. Например метаболизма, изграждането на костите, подобряване здравето на кожата, антиоксидантна протекция и други. Богати източници на манган са кафяв ориз, спанак, овесени ядки, канела, тиквени семки, орехи и други. Всяка доза (6 капсули) от PRIMAFORCE Elastamine съдържа 5 мг манган, покриващ 100% от дневните нужди.
Витамин C – водоразтворимият витамин играе важна роля за целия организъм. Стимулира защитните сили на тялото, предпазва от свободни радикали, укрепва стените на кръвоносните съдове, заздравява съединителната тъкан и други. Всяка доза от PRIMAFORCE Elastamine съдържа 100 мг витамин C.

Защо да изберем Elastamine (добавка за стави)?PRIMAFORCE Elastamine ускорява възстановяването след травма.

 • Възстановява здравето на ставите, хрущялите и сухожилията;
 • Заздравява кръвоносните съдове;
 • Ускорява оздравяването при възпалителни процеси;
 • Заздравява костите;
 • Подобрява обработването на белтъчини;
 • Подпомага храносмилането;
 • Намалява мускулната треска и схващането;
 • Подобрява състоянието на кожата;
 • Укрепва имунитета;
 • Клинично тествана формула;
 • Подобрява мобилността на ставите;
 • Лесна за дозиране форма;
 • 2000 мг глюкозамин;
 • 100 мг витамин C;
 • 5 мг манган на доза;
 • Специална формула за здрави стави – 2 г;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява (добавка за здрави стави) Elastamine?

PRIMAFORCE Elastamine е хранителна добавка, специално насочена към подобряване здравето и състоянието на ставите, хрущялите, сухожилията и кожата. Тайната се крие в подбраните съставки, оказващи възстановяващ и предпазващ ефект. В структурата на съединителната тъкан влизат съставките глюкозамин, метилсулфонилметан, хондроитин. Те се грижат за регенериране на износените участъци, облекчавайки възпалението и дискомфорта. Глюкозаминът намалява болката при артрит, ускорява заздравяването на кожни рани, намалява загубата на ставна и хрущялна тъкан и възстановява вече липсващата. Комбинира се отлично с МСМ, хондроитин и бромелаин. Всяка доза от PRIMAFORCE Elastamine съдържа 2 г глюкозамин.

МСМ – е абревиатурата на метилсулфонилметана, а другото име е биологична сяра. Тя е нужна за протичане на окислителни реакции, производството на колаген, метаболизма на въглехидрати и поддържане на алкално-киселинния баланс. Също така регулира нивото на глюкоза и влиза в състава на инсулина. Относно здравето на ставите, МСМ укрепва съединителната тъкан и прави движението по-стабилно. Предпазва клетките от увреждане следствие проникването на свободни радикали и токсини. Сярата е важна за синтеза на кератин – структуриращ космите, ноктите и най-горния слой кожа. Поради тази причина MSM подобрява здравето и състоянието им – намалява чупливостта на косъма и ноктите, изглажда кожата и намалява възпаленията.

PRIMAFORCE Elastamine съдържа протеолитичен ензим - бромелаин.Хондроитинът укрепва съединителната тъкан и допълва действието на останалите съставки.

Бромелаинът е протеолитичен ензим, отговарящ за смилането на белтъчините в храната. Подкрепя дейността на имунната система, намалява възпалителните процеси и подобрява работата на стомашно-чревния тракт. Бромелаинът детоксикира тялото и особено червата. Подобрява обмяната на веществата и облекчава симптоми като подут стомах, колики, газове и тежест. Естествен източник на бромелаин е ананасът. Особен интерес представлява способността на този ензим да функционира както в киселинна, така и в алкална среда. Намалява усещането за дискомфорт в мускулите след тренировка, сковаността и крампите. Ускорява оздравяването при отоци, синини, натъртване, мускулни разкъсвания и разтежения, и други.

Витамините и минералите (витамин C и манган) играят ролята на укрепващи съединителната тъкан компоненти. Действат антиоксидантно, имуностимулиращо и заздравяват кръвоносната система. Всяка доза от PRIMAFORCE Elastamine съдържа 100 мг витамин Ц и 5 мг манган.

За кого е подходящ PRIMAFORCE Elastamine?

PRIMAFORCE Elastamine е отличен избор за активни хора. При спортуване рискът от получаване на травма е по-висок, което води до дискомфорт и снижаване стандарта на живот. Освен за тях, добавката е идеална за хора със заболявания на съединителната тъкан – било то стави, хрущяли или сухожилия. Оказват протекция и ускоряват оздравяването при износени стави, защитават от свободните радикали и подобряват здравето на кръвоносните съдове. Въпреки че манганът може да се набави чрез храна, при неправилна диета, неговият дефицит може да доведе до проблеми с метаболизма, повишени нива на кръвна захар, затруднения с репродуктивните способности, разстройство на нервната система и други. Продуктът е в лесна за дозиране, пренасяне, съхранение и приемане форма – желатинови капсули. Формулата е тествана клинично.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE Elastamine:

Една доза (3 капсули) 2 пъти дневно, с храна. Препоръчваме разстояние между двата приема най-малко 6-8 часа.

Хранителна стойност за 6 капсули:

СъставСтойност за 6 капсули%ПДД
PrimaJoint Blend:2000 мг**
(Хондроитин, МСМ, бромелаин)  
Глюкозамин сулфат2000 мг**
Манган5 мг100%*
Витамин C100 мг167%*

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: желатин и магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки