Menu
Your Cart

Natrol Bilberry 40mg

Natrol Bilberry 40mg
Natrol Bilberry 40mg
Разграбен
Natrol Bilberry 40mg
Natrol Bilberry 40mg
Natrol Bilberry 40mg
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Natrol Bilberry 40mg
Видян от: 2760
28.49 лв.
Без данък: 28.49 лв.

Възможни варианти

Кой иска да посрещне новия ден енергичен, щастлив и здрав? Кой мечтае да забрави пътя до аптеката с химичните и препарати? Кой мъчително търси еликсира за здраве и дълголетие в драгоценните природни дарове? Представяме Ви боровинката в цялата и загадъчна красота и полезност в хранителната добавка от Natrol – Bilberry от 40 мг.

От древни времена боровинката има вълшебни целебни свойства. Една от старите норвежки легенди разказва как хората прекопали гора в търсенето на съкровищницата на гномите, като докато ровели в земята, наранили корените на дърветата. Дърветата обвинили гномите за нещастието си и когато започнало да вали, не ги пуснали да се скрият в короните им. Само храста на боровинката скрил древния народ от лошото време. В знак на благодарност, гномите дарили боровинката с вълшебни свойства и я разпръснали по целия свят.

Защо да изберем Natrol Bilberry 40mg?

 • Natrol Bilberry 40mg има противовъзпалителни и антиоксидантни свойстваПри недобро зрение или риск от влошаването му
 • При инфекциозни, възпалителни и бактериални заболявания
 • Предпазва от заболявания на сърцето
 • Подпомага състоянието на бъбреците и цялата пикочно-полова система
 • Оказва диуретичен ефект
 • За по-добро функциониране на задстомашната жлеза
 • Ежедневно по 1 доза от 40 мг – 1 капсула
 • Подпомага доброто състояние на дихателната система
 • Бори се с простудите и високата захар
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Bilberry от Natrol?

Bilberry е хранителна добавка от марката Natrol, която съдържа голямо количество антиоксиданти. Използването на този продукт може да съхрани паметта и доброто зрение до най-дълбока старост, да укрепи сърдечно-съдовата система и да помогне за противодействието към инфекциозни заболявания. Помага също така и в намаляване на телесното тегло. Регулярната употреба на продукта намалява вероятността от поява на сърдечно-съдови патологии и има противовъзпалително, притивогнилостно, диуретично, холеретично и оздравяващо действие.

Bilberry на невероятна цена помага при заболявания на пикочно-половата и храносмилателната системиНай-полезният антиоксидант, който присъства в състава на Natrol Bilberry е антоцианин, а освен това боровинката е богата и на веществото гликозид миртилин, което действа като инсулина и намалява нивата на захарта в кръвта и възстановява функциите на панкреаса. Продуктът подобрява зрителните функции, обновява клетките на  ретината и очното кръвообращение, като подобрява и нощното виждане. Ежедневната употреба на добавката от Natrol се препоръчва на хора, чиято работа е свързана с натоварване на зрението.

Продуктът има противомикробни и антивъзпалителни ефекти, заради което облекчава болките при простуди, възпалителни процеси по горните дихателни пътища и при главоболие.

Едно от най-полезните качества на Боровинка 40 мг е благотворното влияние на добавката върху храносмилателната система. Употребата и нормализира храносмилането и действа еднакво ефективно и при диария, и при запек. Освен това има и мощно бактерицидно свойство, като с негова помощ унищожава възбудителите на коремния тиф и дизентерията. Препоръчва се използването на продукта и при стомашни киселини и гастрити с понижена киселинност.

Голямото количество антиоксиданти в добавката Bilberry предотвратява преждевременното състаряване, предпазва от заболявания на съдовете или сърцето, включително инфаркт на миокарда и тромбоза. Антикоагулантите, влизащи в състава на боровинката, възпрепятстват прекаленото кръвосъсирване, а антибактериалните свойства на продукта премахва възпаленията на бъбреците и пикочните пътища. Приемът на добавката облекчава състоянието при бъбречни патологии и помага при хемороиди.

Когато работим дълго на компютъра, четем, пишем и изпълняваме всяка друга работа, която пренапряга зрителния ни анализатор, ние развиваме синдром на зрителна умора или астенопия.

Човек започва да вижда слабо при лошо осветление, става му все по-трудно да различава дребните детайли, много по-бавно очите могат да се фокусират, а предметите стават все по-размити. И това се случва независимо че астенопията не поразява оптичния очен апарат.

Bilberry от Natrol подпомага здравето на очите и подобрява зрениетоАко не се приемат защитни мерки, обаче, и продължаваме да работим в условия на претоварване на зрението, функционалните изменения се превръщат в органични, което е много лошо.

И тук на помощ идва Bilberry на Natrol – един изключително полезен продукт за профилактика на проблемите със зрението. Основните полезни свойства на тази хранителна добавка са:

 • Антоцианитите се натрупват в тъканите на очите и особено в ретината
 • Подпомага регенерацията на светлинно-чувствителния пигмент на ретината – родопсин
 • Подобрява трофизма на очната ретина и стимулира микроциркулацията
 • Възстановява тъканните механизми на защитата на ретината, укрепва колагеновата матрица на съединителната тъкан, стимулира синтеза на гликозаминогликана – компонент на съединителната тъкан, с което прави капилярите  на ретината по-здрави
 • Стабилизира фосфолипидите на клетъчните мембрани и инхибира пероксидацията на липидите
 • Подобрява чувствителността на ретината към различните нива на светлинно излъчване и усилва яснотата на зрението.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Bilberry – екстракт от боровинка на марката Natrol.

За кого е най-подходящ Bilberry (Боровинка) от Natrol?

Хранителната добавка на Natrol Bilberry подпомага здравето на очите и доброто зрение, а освен това поддържа доброто състояние на пикочно-половата система. Продуктът е подходящ за хора, изложени на риск от влошаване на зрителната си функция, за хора, страдащи от храносмилателни проблеми, както и за тези, които се нуждаят от поддръжка здравото състояние на целия организъм.

Употреба и дозировка на Natrol Bilberry:

Приемайте по 1 капсула веднъж дневно с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Екстракт от боровинка40 мг**
Антоцианозиди10 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, желатин, вода, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки