Menu
Your Cart

Now Foods 5-HTP

Now Foods 5-HTP
Now Foods 5-HTP
Online Only
Now Foods 5-HTP
Now Foods 5-HTP
Now Foods 5-HTP
55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods 5-HTP е пълноценен хранителен суплемент, подпомагащ дейността на нервната система и противодействащ на пораженията от стресовото ежедневие. Хидрокситриптофанът във формулата на продукта е с растителен произход и притежава релаксиращо действие. Незаменим помощник при натоварено със задачи и проблеми всекидневие, при тренировки и нужда от подобряване качеството на живот.

Now Foods 5-HTP подобрява настроението и самочувствието.

Защо да изберем 5-HTP на Now Foods?

 • Натурален произход;
 • Облекчава нервното напрежение;
 • Противодейства на стреса;
 • Подобрява съня;
 • Намалява умората;
 • Повишава работоспособността;
 • Подобрява настроението;
 • Стимулира либидото;
 • Бори се с депресиите;
 • Потиска емоционалното хранене;
 • Намалява глада за сладко и въглехидрати;
 • Вегетариански капсули;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods 5-HTP?

Хранителна добавка на Now Foods - 5-HTP (5-хидрокситриптофан), принадлежаща към групата на невротрансмитерите, подобряваща психическото състояние и облекчаващо депресивните състояния. Хидрокситриптофанът от Now Foods подкрепя нервната система, която при натоварено ежедневие често е свръхстимулирана. Това пречи на спокойния сън, оптималното възстановяване и влошава качеството на живот.

Now Foods 5-HTP намалява умората и стреса.5-хидрокситриптофанът е аминокиселина, извлечена от африканското растение Грифония симплицифолиа. Това е най-богатият натурален източник на 5-HTP. Тази аминокиселина е особено важна за функциите на мозъка и е основен прекурсор на серотонина (хормон на щастието). Последният има огромно значение за настроението, самочувствието, възприемането на случващото се и качеството на живот. 5-хидрокситриптофанът от Now Foods преодолява кръвно-мозъчната бариера, както и ензимите, отговарящи за блокиране синтеза на серотонин. Приемът на тази форма е за предпочитане пред обикновения L-триптофан, който в голямата си част се преобразува в ниацин (витамин B3).

За кого е подходящ (хидрокситриптофан) 5-HTP?

5-HTP на марката Now Foods е изключително добър избор за хора, подложени на ежедневен стрес, проблеми със съня, силно влечение към сладки храни, депресивни състояния, главоболие, липса на концентрация, проблеми с паметта и други. Ежедневното напрежение, лични проблеми, работни ангажименти, натоварен трафик, проблеми с финансите, всичко това води до невъзможност за пълноценна почивка и съответно намалява работоспособността. 

Чрез прием на 5-хидрокситриптофан се регулират нивата на серотонин и се противодейства на по-горните прояви на стреса.

Употреба и дозировка на 5-HTP:

Една доза (1 капсула) се приема еднократно на ден, за предпочитане на празен стомах. За подобряване на съня – половин час преди лягане.

Да не се употребява едновременно с антидепресанти, от бременни и кърмещи жени. Дръжте далеч от деца.

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

Състав: Стойност за 1 доза:
5-хидрокситриптофан 100 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки