Menu
Your Cart

Natrol Pycnogenol 50mg

Natrol Pycnogenol 50mg
Natrol Pycnogenol 50mg
Natrol Pycnogenol 50mg
Natrol Pycnogenol 50mg
Natrol Pycnogenol 50mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Pycnogenol 50mg
Видян от: 1389
49.99 лв.
Без данък: 49.99 лв.

Възможни варианти

Natrol Pycnogenol 50mg е хранителна добавка, съдържаща натурален екстракт от кора на морски бор. Формулата на продукта предлага естествена подкрепа за здравето, като осигурява антиоксидантна защита, подобрява състоянието на кръвоносната система, поддържа ставите и укрепва имунитета. Всички тези ползи се дължат на активната съставка – пикногенол. Особен интерес представлява неговата способност да повишава нивата на азотен оксид. Това носи ползи за здравето и подобрява спортните постижения.

Natrol Pycnogenol 50mg подобрява кръвообращението.Пикногенолът влияе положително върху нивата на азотен оксид. Когато той е в достатъчни количества, се наблюдава положителен ефект върху кръвообращението, сърдечното здраве и еректилната функция. Азотният оксид има съдоразширяващ ефект върху кръвоносните съдове, а с това се оптимизира преминаването на кръвния поток и се подобрява кръвообращението. Осигурява максимално добро кръвоснабдяване, включително и на половите органи, в което се изразява и ефектът върху еректилната функция.

Азотният оксид има потенциал да понижи високото кръвно налягане и да подобри снабдяването с кръв и хранителни вещества на всички тъкани в тялото. Това е особено ценен ефект при спортуващите хора. Осигурява пълноценно възстановяване и стимул за мускулен растеж.

Във връзка с влиянието му върху кръвоносната система, пикногенолът редуцира опасността от образуване на тромбоза. Действието му се сравнява с това на аспирина, като доза от 100-200 мг пикногенол се смята, че е еквивалент на 500 мг аспирин. Освен за сърдечно-съдовата система, пикногенолът има положителен ефект и при ставни възпаления и проблеми, свързани с намалена подвижност, болка, схващане и дискомфорт. Установено е също, че подобрява функциите на дихателната система и има положителен ефект при състояния като астма. Пикногенолът притежава и мощна антиоксидантна активност, защитавайки клетъчното здраве. Формулата на Pycnogenol от Natrol съдържа 50 мг пикногенол във всяка доза.

Защо да изберем Pycnogenol от Натрол?

 • Натурални съставки;Natrol Pycnogenol 50mg защитава от оксидативен стрес.
 • Противовъзпалително действие;
 • 50 мг пикногенол на доза;
 • Антиоксидантна защита;
 • Повишава нивата на азотен оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Възможност да понижи кръвното налягане;
 • Повишава нивата на азотен оксид;
 • Намалява опасността от тромбоза;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Natrol Pycnogenol 50mg?

Natrol Pycnogenol е хранителна добавка, съдържаща натурален екстракт от кора на крайбрежен бор (Pinus pinaster), която е естествен източник на пикногенол. Именно тази субстанция е отговорна за всички положителни ефекти на продукта върху здравето. Влияе благотворно върху сърдечно-съдовата система по няколко начина. Първо, явява се прекурсор на азотния оксид и повишава неговите нива в организма. Азотният оксид пък от своя страна действа разширяващо върху кръвоносните съдове и така позволява на кръвта да преминава по-лесно и съответно да се намали артериалното налягане. Освен това, подобрява кръвообращението и снабдяването с хранителни вещества и кислород на всички тъкани и органи, включително и половите. По тази линия се проявява ефектът на пикногенол върху еректилната функция. Второ, пикногенолът намалява риска от прекомерното слепване на тромбоцитите, което е предпоставка за тромбоза.
Другото много интересно е, че продуктът притежава антиоксидантни способности и така защитава клетките от свободните радикали. Причина за това са съдържащите се проантоцианидини (естествени антиоксиданти). Пикногенолът действа противовъзпалително и облекчава ставни неразположения – схващане, болка, дискомфорт, оток и други симптоми.

За кого е подходящ Натрол Pycnogenol?

Пикногенол от Natrol е отличен избор за спортуващи и активни хора, които целят по-добра визия и добро здраве. Формулата съдържа екстракт от кората на крайбрежен бор, който съдържа едно изключително полезно за здравето вещество – пикногенолът. Той е източник на проантоцианидини, славещи се като мощни антиоксиданти. Така продуктът осигурява стабилна защита срещу оксидативен стрес и поддържа клетъчното здраве. За спортуващите хора е изключително важно да контролират нивата на токсини и свободни радикали, за да се поддържа оптимална форма и функция на имунитета. Благодарение на действието си на прекурсор на азотния оксид, Пикногенол е добро решение при проблеми с кръвообращението и еректилна дисфункция. 

Употреба и дозировка на Pycnogenol от Natrol:

Една доза (1 капсула) дневно, с храна.

Състав  Стойност за 1 капсула 
Пикногенол (Pinus pinaster bark) 50 мг*
60% Олигомерни проантоцианидини  30 мг*

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: целулоза, желатин, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки