Menu
Your Cart

Natrol Probiotic Defense+

Natrol Probiotic Defense+
Natrol Probiotic Defense+
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Probiotic Defense+
Видян от: 1652
49.99 лв.
Без данък: 49.99 лв.

Възможни варианти

Probiotic Defense+ Probiotic Defense+ подсилва имунната система, подобрявайки активността на макрофагитеe продукт на марката Natrol, произведен под формата  на дъвчащи таблетки с приятен цитрусов вкус, които поддържат здрава храносмилателна система и подпомагат имунната система. Probiotic Defense+ укрепва естествените защитни сили на организма, благодарение на своята специална формула, съдържаща Wellmune (бета глюкани, получени от дрожди).

Бета глюканите са природни полизахариди, които се получават от микроорганизми (дрожди), гъби или зърнени култури и имат способността да активират макрофагите (клетки на имунната система), чиято роля е да обезвредят бактериите и вирусите, попаднали в организма. Бета-глюканите подобряват работата на макрофагите като се свързват към тяхната повърхност и улесняват убиването на попадналите бактерии и вируси от тези имунни клетки. 

В състава на Probiotic Defense+ са добавени млечно-кисели бактерии от вида Lactobacillus Acidophilus, чиято роля за организма е съществена, тъй като те поддържат баланса на чревната микрофлора. Това значително улеснява храносмилането в червата и увеличава абсорбирането на хранителни вещества. Lactobacillus Acidophilus имат способността да образуват различни органични киселини чрез процесите на ферментация на фибрите, които попадат в стомашно-чревния тракт. Наличието на тези органични киселини увеличава рН и създава неблагоприятна среда за развитие на болестотворни (патогенни) микроорганизми. 

Друга съставка на Probiotic Defense+ е аскорбиновата киселина (витамин С). Витамин С е сред най-широко използваните витамини и има защо. Един от основните плюсове на витамин С е, че той е силен антиоксидант свойства. и средство, което повишава общия тонус на организма. Аскорбиновата киселина е необходима за производството на колаген като по този начин е полезна при заздравяването на рани, в поддържането на здравината на лигавиците, хрущялите, кожата, ставните повърхности.

Добавените биофлавоноиди в  Probiotic Defense+, които също имат силен антиоксидантен ефект, допълнително увеличават защитата на организма срещу свободните радикали.

Защо да изберем Natrol Probiotic Defense Plus?Probiotic Defense+ e продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Притежава силни антиоксидантни свойства
 • Укрепва имунната система
 • Съдържа полезните бактерии Lactobacillus Acidophilus
 • Подобрява храносмилането и перисталтиката
 • Облекчава стомашния дискомфорт
 • Поддържа енергията на организма
 • Намалява риска от развитие на гъбични инфекции
 • Подходящ за вегетарианци и вегани
 • Продуктът не съдържа ГМО
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява пробиотикът Probiotic Defense+ на Natrol?

Probiotic Defense+ е продукт на компанията Natrol, произведен под формата на дъвчащи таблетки с приятен цитрусов вкус. В състава на Probiotic Defense+ се съдържат млечнокисели бактерии от вида Lactobacillus Acidophillus, които подобряват работата на храносмилателната система и се грижат за поддържането на нормална чревна микрофлора. Освен пробиотичните микроорганизми, в продуктът на Natrol са добавени и биофлавоноиди, витамин С и бета-глюкани. Тези съставки спомагат за неутрализирането на възникналите кислородни радикали, увреждащи организма. Освен това подобряват работата на имунната система, помагайки на имунните клетки в борбата срещу патогенните бактерии и вируси. Probiotic Defense+ доставя на вашето тяло необходимото количество "полезни" бактерии, биофлавоноиди, бета-глюкани и витамин С, които ще ви помогнат да се чувствате в оптимална форма. Probiotic Defense+ съдържа 50 мг Lactobacillus Acidophillus и 130 мг витамин С във всяка доза от 1 таблетка. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg  ви дава супер цена за Probiotic Defense+ - пробиотик на марката  Natrol.

За кого е подходящ Probiotic Defense+ (пробиотик) на Natrol?

Probiotic Defense+ на Natrol е подходящ за хора, които изпитват дискомфорт при храносмилане, както и за тези, които желаят да подобрят здравето на храносмилателната и имунната си система. Продуктът е подходящ за хора подложени на антибиотично лечение, където има опасност от развитие на гъбични инфекции, при газове и чувство на тежест в корема. Probiotic Defense+ намалява стомашния дискомфорт и премахва подуването.

Употреба и дозировка на Natrol Probiotic Defense+:

Приемайте по една доза (1 таблетка) Probiotic Defense+ до два пъти дневно. За оптимални резултати, приемайте по 2 таблетки дневно. Дъвчете таблетките преди да се погълнат. Не е необходима вода. Всяка опаковка Probiotic Defense+ съдържа 60 таблетки в себе си. Таблетките са лесни за прием и дозиране с приятен цитрусов вкус.

съставколичество:
аскорбинова киселина130 mg
Wellmune125 mg
Lactobacillus acidophillus50 mg
цитрусови биофлавоноиди25 mcg

 Други съставки в Natrol Probiotic Defense + : Ксилитол, Царевично нишесте, Малтодекстрин, Стеаринова киселина, Силициев диоксид, Декстроза, Ябълчена киселина, Хидрокси-пропил-метил-целулоза, Магнезиев стеарат, Гума арабика, Nатурални цитрусови аромати, Естествен маскиращ вкус, Лимонена киселина.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки