Menu
Your Cart

Natrol OcuSense with Lutein

Natrol OcuSense with Lutein
Natrol OcuSense with Lutein
Natrol OcuSense with Lutein
Natrol OcuSense with Lutein
Natrol OcuSense with Lutein
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol OcuSense with Lutein
Видян от: 1794
35.49 лв.
Без данък: 35.49 лв.

Възможни варианти

Natrol OcuSense with Lutein е хранителна добавка за очи с лутеин. Формулата на продукта съдържа витамини, минерали и антиоксиданти, които предпазват очите и подобряват зрението. Насочена е специално към хора, които натоварват зрението си на компютър, с четене, ползване на мобилни устройства и т.н. Добавката предлага комбинация от доказано ефективни витамини, минерали и антиоксиданти, които подобряват комфорта, защитават от оксидативен стрес и намаляват риска от дегенеративни изменения. Формулата се предлага в удобни за дозиране и прием капсули, като с две от тях дневно може да се погрижите за здравето на очите си.

Витамини

Natrol OcuSense with Lutein предпазва очите от увреждане.Натрол Окусенс с Лутеин съдържа витамини А, Ц и Е. Това са сред най-добрите витамини полезни за очите. Причината е в техния антиоксидантен и регенериращ ефект. Витамин A е мастноразтворим и има редица ползи за здравето – спомага за нормалното делене на клетките, стимулира възстановяването на клетъчните стени, поддържа зрението и се грижи за репродуктивното здраве. Всяка доза от Натрол Окусенс съдържа 5000 IU витамин А от смесени каротеноиди, което покрива 100% от дневната нужда. Витамин C е изключително важен за цялостното здраве на организма, а едно от най-ценните му качества, е силният му антиоксидантен ефект. Бори се със свободните радикали и поддържа клетъчното здраве. Витамин Ц укрепва стените на кръвоносните съдове, в частност на капилярите, което намалява опасността от спукването им и кръвоизливи, включително и в очите. Всяка доза от Натрол Окусенс Лутеин съдържа 60 мг витамин C като калциев аскорбат. Витамин E е с мастноразтворима структура и е известен антиоксидант. Друго негово свойство е да подхранва очите и да намалява риска от дегенеративни изменения, включително и катаракта. Също така подобрява състоянието на кожата и укрепва сърцето. Всяка доза от продукта съдържа 30 IU витамин Е, покривайки 100% от дневната нужда.

Минерали

Добавката съдържа цинк, селен и мед. Цинкът притежава противовъзпалителен и антиоксидантен ефект. Освен това се показва потенциал за подобряване на състоянието при макулна дегенерация на окото, появила се следствие на напредналата възраст. Също така, подобрява състоянието на кожата и защитава клетъчното здраве. Селенът е ключов за поддържане функциите на щитовидната жлеза, а притежава и изразени антиоксидантни свойства. Медта е важен микроелемент, който е нужен за синтеза на хемоглобин и образуването на червени кръвни клетки. Също така укрепва кръвоносните съдове и защитава от оксидативен стрес.

Антиоксиданти

Тук са включени лутеин, специална бленда с каротеноиди – екстракт от домати, палма, чушки и розмарин, моркови на прах, екстракт от боровинки, антоцианозиди и зеаксантин. Боровинките, чушките и доматите са сред най-добрите храни за силно зрение. Лутеинът е пигмент, който определя цветът на листата и цветовете на различни растения. Най-високи концентрации се съдържат в спанака. Лутеинът е силен антиоксидант и притежава изразени детоксикиращи свойства, но най-големи ползи носи за здравето на очите. Именно там се открива и най-висока концентрация от веществото. Набавянето на лутеин с храната е от ключово значение за хора, които работят ежедневно на компютър или по друг начин претоварват зрението си. Каротеноидът помага при различни отклонения от нормалното зрение, укрепва капилярите, подобрява адаптацията при смяна на осветлението, намалява умората и паренето в очите при продължително шофиране или работа на изкуствена светлина. 

Екстрактът от черна боровинка е изключително полезен за поддържане на добро зрение и защита срещу свободни радикали. Боровинките спомагат за производството на важен пигмент в очите – родопсин, който пък е незаменим за доброто нощно виждане. Плодчетата укрепват имунитета и защитават клетъчното здраве от увреждане.

Зеаксантинът е друг каротеноид, който подобно на лутеина има предпазващи и регенериращи свойства върху здравето на очите. Зеаксантинът се открива в макулата на окото и е важен пигмент, който поглъща ултравиолетовите лъчи и предпазва от тяхното увреждащо действие. Също така, защитава от оксидативен стрес.
Включените растителни екстракти оказват благоприятно влияние върху здравето на очите, но се само това. Те се грижат за защитата срещу оксидативен стрес и подкрепят общото здравословно състояние.

Защо да изберем OcuSense with Lutein?

 • Съдържа полезни витамини за очите;Natrol OcuSense with Lutein намалява мускулната умора.
 • Включени антиоксиданти;
 • Изразена защита срещу оксидативния стрес;
 • Намалява риска от дегенеративни изменения;
 • Подобрява зрението;
 • Намалява умората на очите;
 • Подобрява естественото овлажняване;
 • Укрепва кръвоносните съдове;
 • Лесно дозиране и прием;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява OcuSense с Лутеин от Natrol?

OcuSense с Лутеин от Натрол е хранителна добавка за добро зрение, която съдържа натурални съставки. Продуктът защитава очите от вредни въздействия – изкуствена светлина, ултравиолетови лъчи от слънцето, екрана на телевизора, смартфона, таблета, лаптопа, замърсения въздух, цигарения дим и т.н. Всички тези фактори спомагат за образуването на свободни радикали, които увреждат очите и зрението, водят до умора и различни отклонения от нормалното състояние. ОкуСенс с Лутеин от Натрол е перфектно решение за подобряване здравето на очите и възстановяване на комфорта в ежедневието.

За кого е подходящ OcuSense with Lutein?

OcuSense with Lutein е отлично решение при умора в очите, продължително шофиране, ежедневна работа с компютър, различни отклонения от нормалното зрение, при напредване на възрастта и т.н. Съдържа натурални и доказано ефективни съставки, като предлага лесно и удобно дозиране.

Употреба и дозировка на OcuSense with Lutein (добавка за очи):

Една доза (2 капсули) дневно, с храна.

Състав Стойност за 2 капсули %ПДД
Витамин A 5000 IU100%*
Витамин C (от калциев аскорбат) 60 мг100%*
Витамин E30 IU100%*
Цинк15 мг100%*
Селен70 мкг100%*
Мед2 мг100%
Лутеин13 мг**

Каротеноиди: екстракт то домати,

палмов екстракт, чушки, розмарин

10 мг**
Моркови на прах10 мг**
Екстракт от черна боровинка2 мг**
Антоцианозиди500 мкг**
Зеаксантин500 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: ориз на прах, желатин, царевично олио, царевично нишесте, вода, захар, силиций, двуосновен калциев фосфат, соево масло, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки