Menu
Your Cart

Natrol Melatonin 3mg Time Release

Natrol Melatonin 3mg Time Release
Natrol Melatonin 3mg Time Release
Natrol Melatonin 3mg Time Release
Natrol Melatonin 3mg Time Release
Natrol Melatonin 3mg Time Release
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Melatonin 3mg Time Release
Видян от: 1959
22.99 лв.
Без данък: 22.99 лв.

Възможни варианти

Natrol Melatonin 3mg Time Release е хранителна добавка с мелатонин на таблетки. Формулата е насочена към подобряване на съня с натурални средства. Не води до привикване и е подходяща за вегани и вегетарианци. Освен мелатонин, продуктът съдържа и витамин B-6, който допълва и подобрява ефекта от неговия прием. Мелатонинът е хормон и невротрансмитер, който се секретира нормално в тялото и играе основна роля в ритъма на сън и бодърстване, т.е. той определя кога ще спим и кога ще сме активни, но не само това. Natrol Melatonin 3mg Time Release намалява стреса.

Сънят е изключително важен за възстановителните процеси в организма, за самочувствието, настроението, работоспособността, спокойствието и щастието. Когато той е пълноценен и достатъчен, тялото се възстановява и поддържа функциите си нормални. Като резултат от стресовото ежедневие, тревожността, множеството проблеми, нуждата да мислим за десетки неща, организмът се изтощава, а нервната система бива претоварена. Най-често това води до трудности със заспиването или невъзможност за пълноценен сън. Добавка с мелатонин е чудесно средство да се подобри комфорта при стрес и тревожност. Друг враг на добрия сън е ползването на мобилни устройства вечер и работата на телевизора през цялата нощ. Синята светлина, която се излъчва от екраните, пречи да се даде старт на отделянето на мелатонин и съответно заспиването става трудно. Когато е тъмно, това е сигнал да се стимулира секрецията на мелатонин и организмът да влезе в режим на почивка. При нея се понижава леко кръвното налягане, телесната температура, метаболизмът се забавя, разходът на енергия пада. Всичко това позволява пълноценно регенериране на всички структури в организма и неговото зареждане със сили.

Добавка с мелатонин на таблетки е чудесно решение, ако страдате от безсъние, преуморени сте, имате неспокоен сън, чувствате се отпаднали, без енергия и постоянно ви преследва усещане за тревога. Възстановяването на нивата му има положителни ефекти върху качеството и продължителността на съня, без да причинява тежест в главата, главоболие, умора и сънливост на следващия ден. Продуктът не е приспивателно, а средство за подобряване на съня по естествен начин. Освен за по-бързо заспиване, Natrol Melatonin 3mg Time Release може да намали честотата на събуждане през нощта. Мелатонинът също е отличен антиоксидант. Той е универсален и може да защитава клетките както отвън, така и вътре в тях. Предпазва мозъка от оксидативен стрес и има потенциал да подобри състоянието и функциите на сърдечно-съдовата система. 

Natrol Melatonin 3mg Time Release подобрява съня.Мелатонинът също е и невротрансмитер, който влияе върху нивата на адреналин и норадреналин, намалява скоростта на тяхното повишаване в стресови ситуации. Счита се, че може да облекчи симптомите при депресия, свързана с липсата на достатъчно слънчева светлина (най-вече през зимните месеци). Подкрепя здравето и функциите на мозъка като може да подобри паметта. Малко известен факт е, че мелатонинът подобрява здравето на стомаха. Тази му функция се свързва с повишаване нивата на гастрин. Последният е пептиден хормон, който насърчава секрецията на стомашна киселина и като цяло влияе върху моториката на органа. Притежава регенериращо влияние върху стомашната лигавица и носи ползи при язва, намалява развитието на патогенни бактерии и защитава от влиянието на някои лекарства, например аспирин. Всяка доза от продукта съдържа 3 мг мелатонин.

Natrol Melatonin 3 мг с удължено освобождаване съдържа още витамин B6 като пиридоксин хидрохлорид. Витаминът е нужен за поддържането на добро психично здраве, ментални способности, сърдечна функция, мускулни контракции, имунитет, производство на енергия и още много други. Включването му в добавка за подобряване на съня има отношение към редуцирането на стреса, облекчаване на нервното напрежение и намаляване на умората. Пиридоксинът участва в редица процеси като се грижи за работата на имунната система, подкрепя сърцето чрез редуциране нивата на хомоцистеин и холестерол в кръвта. Всяка доза съдържа 10 мг витамин Б6.

Включените в Natrol Melatonin 3mg Time Release съставки осигуряват нужната подкрепа при състояния свързани с безсъние, трудно заспиване, често събуждане, умора, отпадналост, липса на концентрация, влошена памет, често боледуване и още много други. Формулата е подходяща за прием от вегани и вегетарианци, осигурявайки изцяло растителни компоненти. Таблетките са с двойно покритие – първото осигурява бързо освобождаване на мелатонин и съответно помага за заспиването, а второто предлага постепенно снабдяване на организма и поддържа качеството на съня.

Защо да изберем Мелатонин 3mg Time Release?

 • Подобрява съня;Natrol Melatonin 3mg Time Release подобрява менталното здраве.
 • Двуслойна таблетка – бързо и бавно освобождаване на мелатонин;
 • 10 мг витамин B-6 на доза;
 • 3 мг мелатонин в таблетка;
 • Ускорява заспиването;
 • Поддържа продължителността на съня;
 • Не води до привикване;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • Не съдържа приспивателни вещества;
 • Подобрява менталното здраве;
 • Намалява стреса и чувството за тревожност;
 • Повишава енергията и концентрацията;
 • Антиоксидантна защита;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Melatonin 3 мг от Natrol?

Melatonin 3mg Time Release е хранителна добавка с мелатонин и витамин Б6. Формулата осигурява естествена подкрепа за подобряване на съня и менталното здраве. Подкрепя собственото производство на мелатонин, не води до привикване и се предлага в двуслойни таблетки, които осигуряват бързо и постепенно освобождаване на мелатонин. С това се цели ускоряване на заспиването и поддържането на съня през цялата нощ. Повечето лекарства за сън причиняват сънливост и главоболие през целия ден, но Мелатонин 3 мг не принадлежи към тях. Той оптимизира механизма за заспиване по естествен начин.

За кого е подходящ Melatonin 3mg с удължено освобождаване?

Natrol Melatonin 3mg е подходящ избор за хора, които страдат от безсъние, събуждат се често през нощта, усещат тревожност и липса на концентрация. Мелатонинът е естествено за организма вещество, а включването му като хранителна добавка подобрява по натурален път съня и помага за оптималното възстановяване на силите.

Употреба и дозировка на Natrol Melatonin 3mg:

Една доза (1 таблетка) се приема около 20 минути преди лягане.

Състав Стойност за 1 таблетка   %ПДД 
Витамин B6 (като пиридоксин хидрохлорид)10 мг590%*
Мелатонин3 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: микрокристална целулоза, двуосновен калциев фосфат, хипромелоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, метилцелулоза, глицерин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки