Menu
Your Cart

Natrol MagniFlex (Magnesium + Vitamin B6)

Natrol MagniFlex (Magnesium + Vitamin B6)
Natrol MagniFlex (Magnesium + Vitamin B6)
Natrol MagniFlex (Magnesium + Vitamin B6)
Natrol MagniFlex (Magnesium + Vitamin B6)
Natrol MagniFlex (Magnesium + Vitamin B6)
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol MagniFlex (Magnesium + Vitamin B6)
Видян от: 2025
15.99 лв.
Без данък: 15.99 лв.

Възможни варианти

Natrol MagniFlex е хранителна добавка с магнезий и витамин B6 на таблетки. Двете съставки са с допълващо се действие и помагат да се извлече максимума от суплеменцията. Формулата е подходяща за ежедневен прием при наличие на магнезиев дефицит, който може да се изрази с чести мускулни крампи, липса на енергия, раздразнителност, повишена тревожност, трудно заспиване, а дори и сърдечна аритмия.

Natrol MagniFlex нормализира сърдечния ритъм.Ежедневните дейности могат сериозно да натоварят организма – стрес, бързане, проблеми, непълноценно хранене, замърсен въздух, недостатъчно сън и още много други. Всичко това претоварва нервната система, имунитетът изнемогва, а резултатът е ниска работоспособност, липса на енергия и често боледуване. Възстановяването на баланса между работа и почивка е само първата стъпка в правилната посока. Втората е пълноценното хранене и набавянето на липсващите хранителни вещества чрез добавки.

Магнезият е изключително важен микроелемент, който участва в редица процеси. Много популярен е в спортните среди, тъй като влияе положително върху състоянието на мускулите, стимулира производството на енергия и подобрява настроението. Участва в механизма на мускулните контракции, заедно с калция. Когато има недостиг на магнезий и/или калций се наблюдават чести мускулни крампи (болезнени схващания), аритмия (нарушен сърдечен ритъм), повишено кръвно налягане (поради свиване на кръвоносните съдове). Всичко това вреди на здравето, а решението може да бъде съвсем просто и достъпно – възстановяване нивата на магнезий. Всяка доза от Natrol MagniFlex съдържа 300 мг магнезий като магнезиев оксид.

Магнезият участва в метаболизма на калций и съответно играе роля при реминерализирането на костите и костните тъкани. Особено полезен може да бъде при жени в периода на менопауза, когато се наблюдава повишена загуба на костна плътност. Минералът рефлектира осезаемо върху дейността на нервната система. Липсата му може да причини емоционална нестабилност, избухливост, нервно напрежение и дори депресивни състояния. Включването на Natrol MagniFlex в ежедневната суплеменция може да подобри комфорта, съня и настроението. В областта на спортната суплеменция, магнезият има потенциал да понижи нивата на кортизол и да регулира сърдечния ритъм след натоварване.

Другата съставка в МагниФлекс от Натрол е витамин B6. Пиридоксинът е водоразтворим витамин от група B, който участва в генерирането на енергия, защитава сърцето от увреждане и подобрява менталното здраве. Витаминът редуцира опасността от заболявания на сърцето като намалява нивата на хомоцистеин в кръвта и предпазва от отлагане на холестерол по кръвоносните съдове и около сърдечния мускул. Участва в производството на антитела и стимулира защитата на организма срещу различни болестотворни микроорганизми. Релаксира нервната система, облекчава стреса, бори се с чувството за тревожност и има потенциал да подобри съня. Всяка доза от Natrol MagniFlex съдържа 2 мг витамин B6 като пиридоксин хидрохлорид.

Защо да изберем MagniFlex (магнезий и витамин Б6)?

 • Спира мускулните крампи;Natrol MagniFlex увеличава енергията.
 • Поддържа сърдечния ритъм;
 • 300 мг магнезий на доза;
 • Облекчава нервното напрежение;
 • Повишава енергията;
 • Укрепва имунитета;
 • Съдържа витамин B-6;
 • Подобрява съня;
 • Защитава сърцето;
 • Подкрепя менталното здраве;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява МагниФлекс от Natrol?

Natrol MagniFlex е хранителен суплемент, който съдържа магнезий и витамин B6 на таблетки. Приемът на продукта благоприятства здравето и влияе най-вече върху сърдечната функция, менталното състояние, нервната система и имунитета, повишава нивата на енергия, подобрява настроението и оптимизира възстановяването. Включеният магнезий прави сериозна заявка да подобри работата на сърдечно-съдовата система. Минералът участва в процесите по регулиране на контракциите на мускулите, включително и на сърдечния. Оптималните количества магнезий намаляват риска от мускулни схващания и сърдечни смущения. Нивата му влияят и върху артериалното налягане, като достатъчната доза от него в комбинация с калций и калий, са условия за добро сърдечно здраве. Включеният витамин B6 помага за генерирането на енергия и намалява чувството на умора и отпадналост. Подкрепя нервната система и облекчава симптомите на депресия, тревожност, раздразнителност и липса на концентрация. Подобрява съня и самочувствието.

За кого е подходящ Natrol MagniFlex?

МагниФлекс от Natrol е подходяща за мъже и жени от всяка възраст, без значение от физическата активност. Формулата предлага подкрепа в ежедневието, особено при високи нива на стрес, физическа и психическа активност, чувство за тревожност, чести мускулни крампи, смущения в дейността на сърцето и други състояния, които се провокират от липсата на достатъчно магнезий.

Употреба и дозировка на Natrol MagniFlex (магнезий на таблетки):

Една доза (1 таблетка) дневно по време на хранене.

СъставСтойност за 1 доза   %ПДД 
Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид)2 мг100%*
Магнезий (магнезиев оксид)300 мг75%*

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: целулоза, стеаринова киселина, силиций, целулозна гума, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки