Menu
Your Cart

Natrol Digest Support

Natrol Digest Support
Natrol Digest Support
  • Наличност: Да
  • Модел: Natrol Digest Support
Видян от: 1782
26.99 лв.
Без данък: 26.99 лв.

Възможни варианти

ХраносмиланетоNatrol Digest Support е продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg е процес на механично и химично разграждане на храната. В този процес, много голямо влияние оказват храносмилателните ензими, чието действие води до разграждане на хранителните вещества до форма, удобна за усвояване в тялото. Ензимите, осъществяващи храносмилателните процеси представляват сравнително малки молекули с висока биологична активност. Те ускоряват протичането на реакции, които иначе биха отнели много време и биха направили живота невъзможен. Храносмилателните ензими разграждат три основни типа съединения - въглехидрати, протеини и мастни киселини, които са и основните съставки на храната, която приемаме.

След приемането на храната и преминаването и към червата, при нормални условия, от панкреаса се отделят необходимите ензими за нейното разграждане. В някои случаи при проблеми с нормалната функция на панкреаса може да настъпи нарушение в секрецията на тези ензими, което от своя страна да наруши сериозно процесите на храносмилане, водейки до дискомфорт и стомашни разстройства. Освен това, с напредването на възрастта, подлагането на стрес и др. активността на собствените ензими намалява. Това е проблем, който предвид и нездравословният начин на живот става все по-разпространен и все повече хора страдат от проблеми с храносмилането. За това и на пазара се предлагат продукти като Digest Support на Natrol, които ефективно подпомагат смилането на храната и премахват чувството за дискомфорт. 

Digest Support е продукт, който подобрява храносмилането, произведен е под формата на желатинови капсули, които се усвояват с лекота в организма и осигуряват на тялото оптимална доза ензими. В Digest Support на Natrol се съдържа разнообразие от храносмилателни ензими, които спомагат за разграждането на мазнини, протеини и въглехидрати. Във формулата на Digest Support са прецизно подбрани ензими с висока активност, които допринасят за постигането на оптимални резултати.

Ензимите в Digest Support, които разграждат въглехидрати действат по различен начин и върху различни въглехидрати. Тяхната роля се изразява в разкъсването на връзките между отделните по-прости молекули в полизахаридите, водейки до получаването на прости захари, лесни за усвояване в тъканите, където се преработват. Комбинацията от ензими с различно действие върху въглехидратите спомага за тяхното по-бързо и пълно разграждане и усвояване в организма.

По същият начин десйтват и протеолитичните ензими в Digest Support. Те осъществяват своето действие върху протеиновите молекули, като разкъсват пептидните връзки между отделните им съставни части и водят до получаването на аминокиселини и много къси протеинови остатъци с биологична активност (пептиди). Значително по-удобните аминокиселини се усвояват бързо и се използват за производството на собствени протеини, мускулни влакна и др. 

Третата група ензими в Digest Support са липолитичните ензими. Тяхната роля е да разграждат мастните киселини, постъпили с храната и да ги преработват до по-малки и лесни за усвояване молекули. В продуктът на Natrol е добавен и калций - елемент, който е изключително важен за човешкото тяло. Калцият изпълнява много разнообразни функции в организма и е с ключово значение за всяка една от тях. Калцият участва в образуването на костите, осигурява възбудимостта на клетъчните мембрани и регулира нервно-мускулните съкращения, влиза в състава на голям брой ензими и хормони, което показва и голямата му роля в метаболизма. Калцият участва и в процесите на кръвосъсирване. 

Digest Support е ефективен и бърз начин за справяне с проблемите с храносмилането. Формулата, включваща разнообразни храносмилателни ензими и калций спомага за ефективно храносмилане и води до бързи резултати. 

Защо да изберем Natrol Digest Support?

  • Natrol Digest Support съдържа разнообразни храносмилателни ензимиПродукт с отлично качество
  • Спомага ефективното храносмилане
  • Съдържа разнообразни разграждащи ензими
  • Подходящ при неефективно храносмилане
  • Съдържа калций
  • Лесни за прием капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват храносмилателните ензими Digest Support на Natrol?

Digest Support е продукт, съставен от храносмилателни ензими, произведен под формата на желатинови капсули от компанията Natrol. Digest Support значително подобрява храносмилането и съдържа разнообразие от разграждащи ензими, които осигуряват по-бързо и пълно разграждане на храната до форма, лесна за усвояване в организма. Digest Support съдържа и добавен калций - елемент с жизненоважно значение за нормалното функциониране на цялото тяло. Digest Support съдържа 1 грам храносмилателни ензими във всяка доза от 2 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Digest Support - храносмилателни ензими на марката Natrol

За кого е най-подходящ Digest Support (храносмилателни ензими) на Natrol?

Digest Support е подходящ за прием от хора, страдащи от проблеми със стомаха като трудно храносмилане или нарушена функция на панкреаса. Тези състояния пречат на нормалното храносмилане и затрудняват усвояването на хранителни вещества в организма. Digest Support ефективно подобрява разграждането и усвояването на хранителните вещества и премахва дискомфорта в стомаха.

Употреба и дозировка на Natrol Digest Support:

Като хранителна добавка, приемайте по една доза (2 капсули) Digest Support 3 пъти дневно с основното хранене. Може да се приема до 30 минути преди ядене. 

Съдържание в една доза (2 капсули)

СъставСъдържание в една доза
Калций60 mg
Ензимен микс : Протеаза I, Протеаза II, Амилаза,
Целулаза, Липаза, Лактаза, Захараза, Малтаза, HemiSeb,
Патентован ензимен комплекс : Глюканаза, Ксиланаза,
Пектиназа, Фитаза
1000 mg

 Други съставки в Natrol Digest Support : Желатин, Малтодекстрин, Вода, Магнезиев стеарат, Силиций

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки