Menu
Your Cart

Natrol DHEA 10mg

Natrol DHEA 10mg
Natrol DHEA 10mg
Natrol DHEA 10mg
Natrol DHEA 10mg
Natrol DHEA 10mg
12.00 лв.
Без данък: 12.00 лв.

Възможни варианти

DHEA  е андрогенен хормон, синтезиран от надбъбречната жлеза. В хормоналната метаболитна верига на трансформиране той е само на две стъпки от тестостерона и от естрогена. Организмът ни започва да синтезира DHEA, когато сме на около седем години, пикът на нивото му е на 20-24 години. След това нивата му започват постепенно да се понижават с около 20% на всеки десет години. Това се случва докато нивото му не достигне 10% от максимума. Това съответства на около 80 годишна възраст.

Именно дефицитът на ДХЕА прави организма чувствителен към старческите изменения. DHEA се използва много от натуралната медицина като хормон за борба със стареенето. Съвременната наука го разглежда като суровина, от която организмът си създава необходимите му хормони, регулиращи най-важните функции в него. Например, хормонът помага на организма да синтезира хормони, които определят сексуалната активност на човека и по естествен начин възпрепятства натрупването на мазнина в тъканите.

Защо да изберем Natrol DHEA 10mg?

  • Natrol DHEA 10mg поддържа общото здраве и младосттаЗабавя естествените изменения в организма, които се случват с напредването на старостта
  • Укрепва имунната система
  • Балансира настроението и хормоните
  • Подобрява паметта
  • Поддържа баланса на хормоните
  • 1 доза – по 1 таблетка дневно
  • Повишава нивото на естествената жизнена сила и енергия
  • Помага за поддържане на доброто здраве
  • 100% вегетарианска капсула
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява DHEA от Natrol на таблетки?

DHEA 10mg от Natrol повишава имунитета и се бори със стареенето на организмаDHEA на таблетки е хранителна добавка от компанията Natrol, която съдържа 10 мг дехидроепиандростерон в таблетка – изходен материал за всички други важни хормони, които се произвеждат от надбъбречните жлези, включително и половите хормони естроген, прогестерон, тестостерон и кортизол (хормонът на стреса).

Тъй като с напредването на годините, веществото намалява в организма, регулярното използване на тази добавка ще подобри качеството на живот и ще забави идването на старостта. DHEA е с широк спектър на действие и понижаването му се отразява върху всяка система, във всеки орган, всяка тъкан. Имунната система е особено чувствителна към намалената секреция на хормона, като пропуска в организма не само вируси, бактерии и микроби, но и свободни радикали, които могат да причинят дегенеративни заболявания.

Доказано е, че ежедневната употреба на ДХЕА намалява риска от възникване на такъв вид заболявания и забавя стареенето. Този продукт помага при много проблеми със здравето, включително автоимунни заболявания, болест на Алцхаймер и други нарушения в имунната система, рак, хронична умора, диабет, сърдечни болести, повишен холестерол, проблеми с паметта, затлъстяване, остеопороза и стрес.

Използването на добавката не само повишава имунитета, но и намалява рисковете от възникване на сърдечно-съдови патологии, подобрява контрола на кръвната захар, намалява ефектите на стресовия хормон кортизол, причиняващи стареене и предотвратява проблеми с костите.

DHEA от Natrol подобрява качеството на живот, помага да се справим по-добре със стреса, ободрява и ни кара да се чувстваме отново млади. Нивото на хормона дехидроепиандростерон е тясно свързано с общото състояние на здравето, енергията, чувството за благополучие и повишена стресоустойчивост. Освен това, намалява някои неприятни ефекти, свързани със стареенето, като мускулна слабост и умора.

Като хранителна добавка, ДХЕА на невероятна цена подмладява имунната система, като: повишава изработването на антитела; усилва активността на моноцитите – имунни клетки, които атакуват раковите клетки и вирусите; активизира естествените клетки-килъри, атакуващи и унищожаващи вирусите и други чужди клетки; максимизира противораковата функция на имунните клетки Т-лимфоцити.

Natrol DHEA 10mg на невероятна цена понижава стреса и понижава кортизолаСпособността на този продукт да укрепва имунитета е тясно свързана с борбата срещу стареенето. Повишеният имунитет непосредствено води до защита от окисляване, която от своя страна защитава от дегенеративни болести. Влошаването на имунните защити с напредването на възрастта е съпроводено често с развитие на атеросклероза, катаракта и различни инфекции – доказателства за ускорено стареене.

Dehydroepiandrosterone таблетки допринася за хормоналната активация на анти-старческите функции на имунната система, като се увеличава значително броя на моноцитите, антителата, изработващи В-лимфоцитите, Т-лимфоцитите и натуралните клетки-убийци. Най-значителен ефект от всички, който оказва DHEA, е възможносттта му да увеличава произвеждането на инсулиноподобния фактор на растежа-1 – хормоноподобна молекула, която се използва за измерване нивото на друго мощно съединение, оказващо влияние срещу стареенето – хормона на растежа.

Дехидроепиандростерон спира стреса във всичките му проявления. Това се получава, като защитава организма от кортизола. И дехидроепиандростерон, и кортизол се произвеждат от един и същи орган. Ако кортизолът се произвежда прекалено много, той уврежда тъканите в организма. Когато Вие сте под стрес, надбъбречните Ви жлези правят повече кортизол. Хората със хроничен стрес са с постоянни високи нива на кортизол. Това води до ускоряване на старческите процеси. Тъй като стресът се натрупва с годините, нивото на кортизола има тенденцията да се увеличава. Повечето хора над 40-те са с висок кортизол. Хормоните дехидроепиандростерон и кортизол са с противоположно действие. Когато се сблъсквате с продължителен стрес, съотношението на съдържанието и се отразява върху здравето и стареенето. Ако кортизолът е висок, то той ще понижи дехидроепиандростерона.

ДХЕА на Natrol се справя с този проблем като увеличава устойчивостта към стреса, намалява съдържанието на кортизола в организма и защитава от увреждане на клетките, предизвикано от стресовия хормон.

DHEA на Natrol помага срещу сърдечни и съдови болестиОсвен със стреса, добавката се справя и с болестите на сърцето и съдовете като инфаркт, атеросклероза, исхемия и риск от развитие на усложнения след сърдечни трансплантации.

Доказано е, че ниските нива на дехидроепиандростерон са рисков фактор за развитие на различни видове рак. Препоръчва се приемът на добавката с профилактична цел, като освен, че нормализира нивата на този хормон в кръвта, има и антиоксидантно действие, което е допълнителна защита от ракови патологии.

Natrol DHEA е полезен продукт и за костите. Хормонът в тази добавка е особено важен за предпазването от остеопороза, тъй като инхибира разпада на костната тъкан и едновременно с това стимулира образуването на нови кости.

Освен всичко останало, ДХЕА помага при болестта на Алцхаймер и други дегенеративни заболявания на главния мозък. Има сериозни доказателства, че този хормон е от голямо значение за поддържане здравето на мозъчните клетки. Тъй като с възрастта му съдържанието му в кръвта се понижава, честотата на такива болести се увеличава. Нивата му при хора, страдащи от Алцхаймер са много по-ниски, отколкото при здравите хора. Изследванията сочат, че дори много малки дози на дехидроепиандростерон намаляват амнезията и заедно с това повишават дълговременната памет. Помага и при депресия!

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за DHEAдехидроепиандростерон на марката Natrol.

За кого е най-подходящ DHEA (ДХЕА) от Natrol?

Хранителната добавка ДХЕА на Natrol се препоръчват на хора над 35 годишна възраст и на хора, които са с доказан дефицит на хормона в кръвта. Може да се използва и с профилактична цел, но само след консултация с лекар!

Употреба и дозировка на Natrol DHEA:

Приемайте по 1 таблетка на ден с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 таблетка)  Стойност  %ПДД
Калций 47 мг 5%
ДХЕА 10 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, магнезиев стеарат, силиций, стеаринова киселина, малтодекстрин, акациева гума.

Важно! Да не се приема от лица под 18 години, бременни и кърмещи жени! Консултирайте се с лекар или специалист преди да започнете използването на този продукт, ако: Вие или някой от семейството Ви има или е имал рак на простатата, увеличена простата, болести на сърцето или нисък „добър“ холестерол; използвате друга хранителна добавка или някакви медикаменти! Не превишавайте препоръчаната доза, за да избегнете риска от възможни нежелани реакции като: косопад, слабост, окосмяване по лицето (при жените), агресивност, раздразнителност, повишени нива на естроген! Прекратете използването на добавката и се свържете със специалист незабавно, ако след приема на добавката се появи учестено сърцебиене, световъртеж, размътено зрение или подобни симптоми!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки