Menu
Your Cart

Natrol DHA 500mg Super Strength

Natrol DHA 500mg Super Strength
Natrol DHA 500mg Super Strength
Natrol DHA 500mg Super Strength
Разграбен
Natrol DHA 500mg Super Strength
Natrol DHA 500mg Super Strength
Natrol DHA 500mg Super Strength
Natrol DHA 500mg Super Strength
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Natrol DHA 500mg Super Strength
Видян от: 1775
33.49 лв.
Без данък: 33.49 лв.

Възможни варианти

Natrol DHA 500mg Super Strength защитава сърцето от увреждане.Natrol DHA 500mg Super Strength е хранителна добавка с омега-3 на капсули. Формулата на продукта съдържа една от вай-важните есенциални мастни киселини – докозахексаеновата. DHA е част от семейството на омега-3 и играе съществена роля в поддържане на мозъчните функции. Тя подхранва мозъка, подобрява когнитивните способности, подкрепя паметта и увеличава концентрацията. Също така влияе положително върху клетъчното здраве, като участва в структурата на стените на клетките и функциите им. ДХК е важна за здравето на очите, намалявайки риска от дегенеративни изменения. Всяка доза от добавката съдържа 1200 мг рибено масло от аншоа, риба тон и сардини. Суплементирането с омега-3 е много важно за спортуващите хора. Тежките тренировки може да се отразят негативно върху имунната система, а това да рефлектира върху цялостните постижения в спортната сфера. Омега-3 мазнините са есенциални, тъй като тялото не може да ги синтезира, а трябва да се набавят чрез храна или друг външен източник. Освен да подкрепят здравето на мозъка и очите, и да укрепват имунитета, есенциалните мастни киселини защитават сърцето от увреждане, поддържат кръвоносната система здрава, действат противовъзпалително и подобряват настроението. Всяка доза от Натрол DHA 500mg Super Strength съдържа 1200 мг рибено масло.

Докозахексаеновата киселина защитава сърцето от увреждане по няколко начина – намалява съсирването на кръвта и така редуцира опасността от запушване на кръвоносните съдове. Също така, действа релаксиращо върху тях и така увеличава количеството кръв, която може да премине. Действа противовъзпалително и поддържа гъвкавостта на кръвоносните съдове. Съдейства за редуциране нивата на триглицериди в кръвта. Особен интерес представлява влиянието на омега-3 мазнините, в частност на ДХК, върху психическото състояние. Установено е, че имат благотворен ефект при депресия, хронична умора, отпадналост, липса на енергия и други подобни. Включването на добавка с омега-3 е отлично решение за борба със следродилната депресия, пролетната умора и липсата на настроение през зимния сезон. Всяка доза от DHA 500mg Super Strength на Натрол съдържа 500 мг докозахексаенова киселина.

Защо да изберем DHA 500mg Super Strength?

 • Подобрява менталното здраве;Natrol DHA 500mg Super Strength подобрява паметта.
 • Действа противовъзпалително;
 • Защитава сърцето;
 • Облекчава симптомите при депресия;
 • Редуцира нивата на холестерол;
 • Подобрява паметта;
 • Подхранва мозъка;
 • Подобрява зрението;
 • Приятен лимонов аромат;
 • Влияе положително върху нервната система;
 • Лесно дозиране и прием;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Natrol DHA 500mg?

Натрол ДХА е хранителна добавка с омега-3 на капсули. Формулата на продукта съдържа 500 мг докозахексаенова киселина от рибено масло от риба тон, аншоа и сардина. Тези източници са едни от най-пълноценните и осигуряват качествени омега мазнини. Омега-3 съставляват над половината от мазнините в сивото вещество на мозъка. Това означава, че набавянето на тези мастни киселини е от критично значение за неговите функции и здраве. Употребата на омега-3 се свързва с подобряване на менталното състояние, познавателната функция на мозъка, увеличаване на концентрацията и фокуса.
Суплеменцията с докозахексаенова киселина оказва благотворен ефект върху зрението и здравето на очите. Подкрепя също така нервната система, подобрявайки комуникацията между нервните клетки. Действа противовъзпалително, като този му ефект се усеща най-осезаемо при болки в ставите. Употребата на омега-3 мазнини е много добър избор при наличие на автоимунни заболявания, подобрява състоянието на кожата и оптимизира ефекта от спортните занимания. Капсулите са с добавено лимоново масло, което е напълно натурално и придава свежия аромат на продукта.

За кого е подходящ DHA 500mg Super Strength?

ДХА 500 мг от Натрол е идеален избор за спортуващи хора, при автоимунни заболявания, за увеличаване на енергията, защита на сърцето, укрепване на имунитета, регулиране на холестерола, подобряване на паметта и концентрацията или иначе казано – за подобряване на общото здравословно състояние.

Употреба и дозировка на Natrol DHA:

Една доза (1 драже) дневно, с храна.

Състав Стойност за 1 драже
Калории13
Калории от мазнини11
Общо мазнини1000 мг
Полиненаситени мазнини1000 мг
Холестерол6 мг
Омега-3 Рибено масло (риба тон, аншоа, сардини) 1200 мг**
DHA (Докозахексаенова киселина)500 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: желатин, глицерин, вода, естествен аромат на лимон, смесени токофероли (като консервант).

Не съдържа: мляко, яйца, ракообразни, черупкови плодове, фъстъци, мая, царевица, изкуствени оцветители и аромати, без добавена захар.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки