Menu
Your Cart

Natrol Cranberry 800mg (Червена боровинка)

Natrol Cranberry 800mg (Червена боровинка)
Natrol Cranberry 800mg (Червена боровинка)
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Cranberry 800mg
Видян от: 1884
20.49 лв.
Без данък: 20.49 лв.

Възможни варианти

ПNatrol Cranberry Extract 800 mg е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgродуктът Cranberry Extract 800 mg на компанията Natrol е хранителна добавка, която съдържа екстракт от червена боровинка. Червената боровника крие неподозирани съставки, които са изключително полезни за здравето на човека. Съдържат голямо количество витамин С и са много полезни при инфекции на пикочните пътища. С тези ползи съвсем не се изчерпват полезните действия на червената боровинка. Продуктът на Natrol Cranberry Extract 800 mg притежава силни антиоксидантни качества и спомага за неутрализирането на свободните радикали. В организма непрекъснато се произвеждат свободни радикали - продукт, който тялото ни oбразува в хода на метаболитните процеси. Свободните радикали могат да причинят увреждане на ДНК молекулите, клетъчните мембрани и ензимите. Екстрактът от червена боровинка спомага за укрепването на имунната система. Поради голямото количество на аскорбинова киселина (витамин С) организмът се защитава от нахлуване на вируси и бактерии.

Според някои проучвания, екстрактът от червена боровинка може да понижи симптомите  при настинка и грип. Освен витамин С, екстрактът от червена боровинка е богат и на витамините А и Е и също така съдържа голямо количество желязо и фитонутриенти. Високата концентрация на фитонутриенти и антиоксиданти оказват благотворно влияние върху сърдечносъдовата и имунната система. Голямото съдържание на флавоноиди спомагат за циркулацията на кръвта и предотвратяват сърдечно-съдови заболявания. Желязото в екстракта от червена боровинка участва в образуването на хемоглобин, който от своя страна е ключов за транспорта на кислород из цялото тяло.

Освен всички полезни действия на червената боровинка, нейният основен плюс е ролята и в предотвратяването на инфекциите на пикочните пътища. Тя облекчава симптоми като чести позиви за уриниране, парене, болка, невъзможност за уриниране.  Ускорява оздравителните процеси при цистит и намалява риска от повторна инфекция. Ефекта върху уринарния тракт се осъществява чрез увеличаване на киселинността на урината като по този начин създава неблагоприятна среда за развитието и размножаването на бактериите (в частност Ешерихия коли).

Капсулите са лесни за прием и дозиране и осигуряват оптималното количество екстракт за по-бърз ефект.

Защо да изберем Natrol Cranberry Extract 800 mg?Natrol Cranberry Extract 800 mg предпазва от инфекции на пикочните пътища

 • Притежава силни антиоксидантни качества
 • Съдържа витамини А, Е и С
 • Укрепва имунната система
 • Стимулира синтеза на колаген
 • Заздравява структурата на костите и ставите
 • Неутрализира вирусите и бактериите
 • Облекчава дискомфорта при пикочни инфекции
 • Има диуретични свойства
 • Ускорява лечението при цистит
 • Понижава риска от сърдечни заболявания
 • Съдържа желязо
 • Подобрява преноса на кислорода
 • Protein.bg ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Cranberry Extract 800 mg на Natrol?

Продуктът Cranberry Extract 800 mg  съдържа екстракт от червена боровинка. Формулата му е изцяло натурална, а оптималните нива на екстракта, спомагат за бързото и ефективно действие. Хранителната добавка на Natrol е перфектно решение за защита на организма от свободните радикали, бактериите и вирусите. Високото съдържание на витамини, желязо, фитонутриенти участват активно в поддържането на  здравето на имунната система и при проблеми с отделителната система. Приемът на голямо количество вода способства за извеждането на патогенните бактерии проникнали в уринарния тракт. Продуктът на Natrol - Cranberry Extract 800 mg  съдържа 800 mg екстракт от червена боровинка във всяка доза от 2 капсули.

Освен всички изброени качества Protein.bg  ви дава супер цена за Cranberry Extract 800 mg - екстракт от червена боровинка на марката  Natrol.

За кого е подходящ Cranberry Extract 800 mg (червена боровинка) на Natrol?

Продуктът на Natrol е подходящ за женския пол, тъй като те са предразположени по-често към инфекции на пичконите пътища, поради разположението на уретрата. Продуктът Cranberry Extract 800 mg е подходящ при възпаление на отделителната система и нарушения в имунитета. Справя се с оксидативния стрес и е идеален за борбата със свободните радикали, които причиняват множество заболявания.

Употреба и дозировка на Natrol Cranberry Extract 800 mg:

Приемайте по 2 капсули (1 доза) Cranberry Extract 800 mg дневно по време на хранене. Всяка опаковка Cranberry Extract 800 mg съдържа 30 капсули, които отговарят на 15 дози от хранителната добавка. Капсулите са лесни за прием и дозиране и доставят на организма оптималните количества от 800 mg от екстракта на червената боровинка.

СъставСъдържание в една доза
Cranberry Extract      800 mg

Други съставки в Natrol Cranberry Extract 800 mg: Желатин, Вода, Силициев доксид, Магнезиев стеарат, Трибазов калциев фосфат, Малтодекстрин, Лимонена киселина, Магнезиев хидроксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки