Menu
Your Cart

Natrol Calcium D-Glucarate

Natrol Calcium D-Glucarate
Natrol Calcium D-Glucarate
Natrol Calcium D-Glucarate
Natrol Calcium D-Glucarate
Natrol Calcium D-Glucarate
  • Наличност: Да
  • Модел: Natrol Calcium D-Glucarate
Видян от: 3684
45.99 лв.
Без данък: 45.99 лв.

Възможни варианти

Забелязва се, че с годините мъжкия корем става все по-голям. Защо е така? Ето и главната причина – неспортуването. Тези, които тренират добре, нямат увиснал корем. И ни се струва че изходът е прост: ако ти се появи корем, иди във фитнеса и прави коремни преси до посиняване. Но има проблем – не се получава така. Да, пресата става по-силна, но коремът си виси над колана на панталоните. Къде е причината? Наскоро се разбра. Учените стигнаха до извода поради един общоизвестен факт: преди началото на всяка менструация, обемът на талията на жените се увеличава с 5 до 8 см. Това е свързано с увеличаване секретирането на женския хормон естроген. Той повишава съдържанието на вода в тъканите на тялото и особено в тези на корема, който е бил измислен от самата природа така, че да бъде като гъба за аварийните запаси от течности. Но какво е отношението на естрогена към мъжете? Пряко! Естрогенът се изработва в мъжкия организъм заедно с тестостерона, но в несравнимо по-малки количества. Съотношението на тези два хормона започва да се променя с възрастта, когато естествената секреция на тестостерон се понижава. Още повече, че през годините в мъжкия организъм расте малко забележимия процес на „ароматизация” – превръщането на тестостерона в естроген. Общото повишаване да естроген се отразява в излишното натрупване на течности в корема на мъжете. Така че, коремът е химичен проблем. Трябва да се спортува, но заедно с това трябва да се приемат средства, които повишават изработването на тестостерон и блокират ароматизацията. В миналото, това са можели да правят само фармакологичните препарати и неизбежните им странични ефекти. Но най-накрая на светло се появи хранителна добавка, която е способна ефективно да се бори с ефекта на ароматизацията. И тя се нарича Calcium D-Glucarate.

Natrol Calcium D-Glucarate намалява течностите в корема и подобрява хормоналния фонКалциев Д-Глутарат е вещество, получено чрез съединяване на калций и глюкарова киселина – химическо съединение, което се съдържа в организма и в хранителните продукти като портокалите, грейпфрутите, ябълките и броколите.

Защо да изберем Natrol Calcium D-Glucarate?

  • За поддържане на добрия хормонален фон
  • Съдейства за изхвърлянето на токсините от организма
  • Напълно растителен продукт
  • Хранителна добавка
  • 1 доза от 2 таблетки дневно
  • Има противораков ефект
  • За цялостна детоксикация на тялото
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Calcium D-Glucarate от Natrol?

Калциев Д-Глутарат на марката Natrol може да се използва като средство за профилактика на някои видове рак. Тъй като Калциев Д-Глутарат намалява нивата на хормоналния естроген в организма, приемът на това вещество може да усили защитата от хормонално зависимите видове рак като рак на млечните жлези и на простатата.

Calcium D-Glucarate на супер цена намалява нивата на естрогена при рак нагърдата Използването на това вещество е започнало с цел намаляване нивата на естрогена при жени, болни от рак на гърдата. Но не бива да мислите, че тази добавка може сериозно да се пребори сама с естрогена. Работата е друга. Всички хормони се отнасят към мастноразтворимите съединения. Но да се изведе излишъкът от което и да е вещество от организма може само с вода. За този случай природата е измислила хитрият механизъм на трансформация на мастноразтворимите съединения, включително и хормоните, във водоразтворими. Проблемът е в това, че в нашите черва живеят особени бактерии, които отчаяно се съпротивляват на този процес. Calcium D-Glucarate има способността избирателно да потиска дейността на тези бактерии. От тук  идва и ефектът за понижаване в женския организъм на съдържанието на естрогена.

Освен това, добавката е антиоксидант. За да се избави от различните отрови, организмът трябва първо да ги направи водоразтворими. Помощта на Natrol Калциев Д-Глутарат е безценна за това.

Лесно е да се досетим, че тази хранителна добавка би била полезна и за напълно здравия културист след тренировката, когато организмът трябва веднага да се избави от кортизола – също водоразтворим хормон.

Със същата лекота този продукт може да избави спортистите и от тестостерона, който също е мастноразтворим хормон. Но приемът на добавката няма ефекта да понижава тестостерона при мъжете. Защо? Учените твърдят, че организмът се бори само с това, което преценява че е чуждо за него или опасно излишно.

Calcium D-Glucarate от Natrol поддържа детоксикационния процес глюкуронидация – премахване на токсичните и потенциално токсичните вещества от организма, а също и на веществата като естрогени, андрогени, Т4, някои стероли или техните метаболити, които са останали в тялото след приемането на хормонални стероидни препарати.

Calcium D-Glucarate на Natrol помага срещу рак на простатата, белите дробове, стомаха и другиВ експериментални изследвания е доказано, че спортната добавка Калциев Д-Глутарат намалява заболеваемостта от рак  на белите дробове, кожата, гърдите и дебелото черво с повече от 60%. Ефективно предотвратява индукцията на пак на простатата при мъжете, този механизъм се осигурява от способността на добавката за детоксикация на канцерогените и андрогените.  Продуктът Calcium D-Glucarate подпомага пречистването на организма и поддържа хормоналния баланс.

Може да се използва както самостоятелно, така и в комплексна поддръжка на тестостерона след курс на хормонална терапия.

Това е средство, което понижава рисковете от развиване на рак на корема, белия дроб, черния дроб, кожата и простатата. То повишава способността на организма да се съпротивлява на вредните вещества, постъпващи с храната и от въздуха. Успешно елиминира излишъците от естроген и други хормони, които водят до формиране на рак на млечните жлези и матката.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Calcium D-GlucarateКалциев Д-Глутарат на марката Natrol.

За кого е най-подходящ Calcium D-Glucarate (Калциев Д-Глутарат) от Natrol?

Тази хранителна добавка е подходяща за хора в по-напреднала възраст, при които нивата на мъжките хормони започват да се понижават за сметка на тези на женските хормони. Препоръчва се използването и и при хора, борещи се с рака.

Употреба и дозировка на Natrol Calcium D-Glucarate:

Приемайте веднъж дневно по 2 таблетки с прием на храна.

Състав в 1 доза (2 таблетки)Стойност%ПДД
Калций100 мг10%
Калциев Д-глюкарат500 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, метилцелулоза, целулозна смола, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат, малтодекстрин, глицерин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки