Menu
Your Cart

Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release

Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release
Видян от: 2136
23.49 лв.
Без данък: 23.49 лв.

Възможни варианти

Мелатонинът е хормон на епифизата в главния мозък. Епифизата изработва мелатонин предимно през нощта, денем произвежда от триптофана серотонин. Този цикъл на сменящо се производство на мелатонин и серотонин е ориентиран при здравите и млади хора към максимално производство на серотонин в средата на дневния светъл промеждутък (12 часа през деня астрономическо време) и съответно максимум мелатонин се произвежда от епифизата в полунощ. По този начин епифизата установява режим, по който се ориентират всички жлези на вътрешна секреция, всички органи и тъкани в организма, съгласувайки с нея периодите на максималната и минималната си активност.

При стареенето на организма способността на епифизата да изработва мелатонин намалява, едновременно с това максималните концентрации на отделянето му все повече се „придвижват” към по-малките часове през нощта. Както се оказва, този факт лежи в основата на появата на симптоми на стареенето. Мелатонинът играе главна инициативна функция за възстановяване работата на органите и системите в човешкия организъм по време на сън.

Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release на Natrol подобрява качеството на съня и помага при стресЗащо да изберем Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release?

 • При безсъние
 • При сърдечно-съдови заболявания
 • За подобряване физиологичните функции на организма
 • При стрес и депресия
 • Подобрява сексуалната активност
 • Възвръща младостта и силите
 • По 1 доза от 1 таблетка дневно – преди лягане
 • Подобрява либидото и при двата пола
 • Предпазва от атеросклероза и хипертонична болест
 • За по-добра хармония на имунната система
 • Усилва антиоксидантните възможности на главния и гръбначния мозък
 • Усилва мощността на специфичния противораков имунитет на мозъка и на целия организъм
 • Възстановява заспиването и структурата на съня
 • При бърза смяна на часовите пояси
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Advanced Sleep Melatonin от Natrol?

Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release помага за по-бързото заспиване и подобрява структурата на съняAdvanced Sleep Melatonin на марката Natrol е в двуслойна таблетка. Първият слой е с бързо освобождаване на компонентите. Вторият – с бавно. Компонентите на първия слой помагат да заспим бързо. Тези на втория – за спим без да се събуждаме по-дълго.

Тази хранителна добавка е 100% вегетариански продукт и осигурява двуфазова система на доставка, която освобождава мелатонина без задържане, което ще Ви помогне да заспите бързо, а след това ще се освобождава постепенно, за да Ви помогне да спите цяла нощ. Добавката Ви гарантира нормален сън – по-спокоен, отпускащ, при това ще Ви даде по-крепко здраве.

При дефицита на мелатонин се намалява способността да заспиваме и се нарушава структурата и качеството на нощния сън. Също така много органи губят способността си да обслужат интензивно функционалните способности на тялото. Например, може да намали способностите на черния дроб да създава албумини, които транспортират йоните на микроелементите, постъпващи в състава на комплексните съединения на обработената храна в порталната вена. Там черният дроб трябва да извлече от тези комплекси йоните и да ги да ги включи с комплексна връзка в състава на специфичните транспортни албумини. След това трябва да ги разпредели в предназначените за тези елементи места в организма. При недостиг на мелатонин, този процес не се осъществява и независимо от това, дали възрастния човек ще приема допълнително микроелементи в храна си, той ще страда от дефицита им. Установено е, че при човек на 20 години концентрацията на мелатонин е в 12 часа през нощта, а при 60 годишните тази концентрация е в 4 часа сутринта.

Advanced Sleep Мелатонин на таблетки нормализира съня, като подобрява вечерното заспиване, намалява честотата на нощните пробуждания и прави съня по-дълбок. Освен това помага сънищата да станат по-ярки и емоционални в положителен план. Значително подобрява и състоянието на организма сутрин.

Тази хранителна добавка възстановява денонощните биоритми. Здравият сън е особено важен за хората, които постоянно се местят по света, като сменят няколко часови зони за кратък период от време. Възстановяването на биологичния часовник помага по-бързо да се адаптират и да се нормализира ритъма на съня и бодърстване, което е крайно важно за активните пътешественици.

Natrol Advanced Sleep Melatonin 10mg Controlled Release помага на хора, които пътуват често и преминават през различни часови поясиОсвен това Advanced Sleep Melatonin 10mg с контролирано освобождаване на Natrol притежава антиоксидантен ефект. Мелатонинът е един от най-силните антиоксиданти, които потискат и извеждат свободните форми на кислород от организма. По този начин продуктът осигурява надеждна защита на клетките от разрушителното въздействие на радикалните молекули. Защитава и от появата на злокачествени тумори. Хормонът е един от сигнализаторите за нервната система за появата на мутиращи и видоизменени клетъчни образувания. Освен това той е способен да се бори с тях в началните етапи на тяхното развитие.

Melatonin играе ролята на ефективен имуномодулатор, който активизира защитните функции на организма. Също така понижава тревожността и като цяло подобрява емоционалния фон. В стресови ситуации хранителната добавка понижава адреналина, а също и други хормони, което осигурява силно антистресово действие. Стимулира и производството на серотонин.

Този продукт има меко, но ефективно сънотворно свойство, което помага по-бързо да заспим и повишава общото качество на съня. Така че на сутринта няма да се чувстваме разбити.

Не на последно място е способността на Advanced Sleep Melatonin 10 мг да обновява клетките, да възстановява функциите на органите, да укрепва нервната система и да повишава имунитета. С негова помощ се произвеждат хормони в тялото, които са необходими на човека.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Advanced Sleep Melatonin мелатонин на марката Natrol.

За кого е най-подходящ Advanced Sleep Melatonin (мелатонин) от Natrol?

С възсрастта някои функции в организма отслабват, което води до недостиг на мелатонин. Затова много хора на преклонна възраст се оплакват от недобър сън или безсъние. Именно поради тази причина Ви препоръчваме допълнителен прием на този хормон с хранителната добавка Advanced Sleep Melatonin от Natrol.

Употреба и дозировка на Natrol Advanced Sleep Melatonin Controlled Release:

Да се приема по 1 таблетка преди сън.

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Витамин В610 мг500%
Мелатонин10 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хипромелоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, метилцелулоза, двуосновен калциев фосфат, глицерол, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки