Menu
Your Cart

Natrol 5-HTP Mood Positive

Natrol 5-HTP Mood Positive
Natrol 5-HTP Mood Positive
Natrol 5-HTP Mood Positive
Natrol 5-HTP Mood Positive
Natrol 5-HTP Mood Positive
37.99 лв.
Без данък: 37.99 лв.

Възможни варианти

Отворете съзнанието си за щастливи мисли с помощта на 5-HTP Mood Positive от компанията Natrol. Тази хранителна добавка е с двойно действие, съчетаващо в себе си силата на 5-хидрокситриптофана за поддържането на серотониновия баланс и доброто самочувствие и Л-теанина, който помага да се отпуснете без да предизвиква сънливост.

Природата е създала елегантното решение за проблеми с емоционалната нестабилност и раздразнителността. И 5-HTP, и теанина са аминокиселини с натурален произход, въздействащи върху мисловния и емоционалния център на мозъка.

5-хидрокситриптофан е прекия предшественик на серотонина – химичния посредник на мозъка, който повлиява за подобряването на настроението и контрола на апетита. Това вещество решава всички проблеми с лошото Ви настроение.

Л-теанинът е стимулатор на така наречените алфа-вълни в мозъка, като при медитиране. Той предизвиква усещането за спокойствие.

Проведени изследвания сочат, че при някои хора, които страдат от „хронично” лошо настроение, намаляват нивата на съдържащите се в кръвта витамини Б6, Б9 и Б12. А те също присъстват в този продукт.

Защо да изберем Natrol 5-HTP Mood Positive?

 • Полезен продукт за Вашето настроение
 • Биологично активна добавка с висока ефективност
 • Увеличава чувството на щастие
 • Поддържа общото добро емоционално състояние
 • Помага да се отпуснете и да спрете да се тревожите
 • Поддържа баланса на серотонина за добър контрол върху апетита
 • По 1 до 2 дози от по 1 таблетка на ден
 • Справя се много добре с раздразнението
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява 5-HTP Mood Positive от Natrol?

Natrol 5-HTP Mood Positive повишава серотонина в мозъка и подобрява настроениетоMood Positive 5-HTP на марката Natrol е хранителна добавка, съчетаваща в себе си силите на 5-HTP, теанин и важни за добрата мозъчна дейност витамини В.

5-HTP е аминокиселина, която влиза в състава на белтъците. Тя е вещество, което води до образуването на серотонин.

Много хора ще попитат „И какво от това? Какво и е толкова специалното на тази добавка?”

А ето и отговорът. Серотонинът на първо място влияе върху нашето настроение – подобрява го. Има и много други важни функции:

 1. Подобрява качеството на съня – това е много важно както за спортистите, така и за обикновените хора. Тази хранителна добавка ще Ви помогне да спите по-добре, да се наспивате за по-малко време и да започнете да сънувате по-хубави сънища.
 2. Намалява болката. Дори и най-малкото дразнение може да предизвика болка. За хората, които се занимават със спорт това е недопустимо, тъй като те така или иначе се борят с мускулните болки и други видове болки. Така че допълнителната болка не е „подходяща” за тях, а и за когото и да било.
 3. Стимулирайки определени серотонинови рецептори в черния дроб, Natrol 5-HTP Mood Positive стимулира и усилване синтеза на факторите за съсирването на кръвта.
 4. Подпомага процесите на съкращаване на маточните тръби при жените.
 5. Поддържа добрата овулация
 6. Съдейства за възбуждането на половите органи (което води до подобряване на ерекцията и напълването на женските полови органи с кръв)

Всички тези функции могат да се отнесат към веществото 5-HTP.

5-HTP Mood Positive на специална цена намалява тревожността и нормализира емоционалното състояниеДругата биологично активна съставка в съдържанието на добавката е Л-теанин. По природа той е аминокиселина, която прилича много на глутамата – невромедиатор на централната нервна система, който отговаря за предаването на импулсите между нервните клетки. Прониквайки през хематоенцефаличната бариера, теанинът активизира мисловните процеси, стимулира произвеждането на „щастливия хормон” допамин и така повишава настроението и устойчивостта към стресовете.

Това е много важно, тъй като стресът провокира свиване на съдовете и повишаване честотата на сърдечния пулс. Въздействайки върху вегетативната нервна система, L-теанин  помага в борбата със силното сърцебиене и предотвратява повишаването на артериалното налягане.

Л-теанин в 5-HTP позитивно настроение помага и да се преодолее тревогата и да се подобри мозъчната дейност. Основната причина за тревожни разстройства и депресия е нарушението на метаболизма на допамин и серотонин в главния мозък. При проведени изследвания е доказано, че теаинин може да увеличи синтеза на всички тези медиатори и да окаже анксиолитично действие, а именно – да намали тревожността и да повдигне настроението.

Хранителната добавка 5-HTP Mood Positive на Natrol може да се окаже ценен продукт за болните, прекарали мозъчен инсулт. Активирането на процесите в централната нервна система способства възстановяването на речта и паметта им.

И Л-теанинът подобрява съня. Хроничните нарушения на процесите на сънуване като продължителното заспиване, честото събуждане нощем и ранното събуждане, влияят съществено върху самото качество на живота ни, предизвикват сънливост през деня, провокират развитието на затлъстяване, захарен диабет, хипертония и други проблеми със сърдечно-съдовата система. Като природен релаксатор, теанин помага да се избавим от нервното напрежение и тревогите, като облекчава заспиването, подобрява съня и позволява на тялото ни да си отпочине пълноценно.

5-HTP Mood Positive от Natrol подпомага качеството на съня и на сексуалния животMood Positive 5-HTP помага да имаме дълъг и активен живот. Учените са доказали, че  теанинът е способен да удължава живота. Тъй като е мощен антиоксидант, той оказва противораково действие, възпрепятства развитието на хипертония и атеросклероза, намалява вероятността от възникване на съдови катастрофи като инфаркт и инсулт.

За пълноценен живот на преклонна възраст и в старостта е важно да запазим бистрия си ум. А свойствата на 5-HTP позитивно настроение помагат за профилактиката на Алцхаймер.

Всички ние сме чували за синдрома на хроничната умора. Към причините за неговата поява се отнася недостигът на витамини В в организма.

Витамините от група В, присъстващи в състава на хранителната добавка от Natrol, освобождават енергия. Те помагат на въглехидратите да се превръщат в глюкоза, а на белтъците и мазнините – да се разграждат.

Практиката показва, че за да попълним дефицита на тези витамини, трябва да изядем изключително много хранителни продукти. А ако отчетем и факта, че са много неустойчиви, стигаме до извода че е много трудно да поддържаме баланса им в организма ни. Именно тук идва на помощ 5-HTP Mood Positive, който съдържа достатъчно количество от витамините Б12, Б9 и Б6.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за 5-HTP Mood Positive – хранителна добавка на марката Natrol.

За кого е най-подходящ 5-HTP Mood Positive (5-HTP Позитивно Настроение) от Natrol?

За много хора смяната на времето е изпитание за техния организъм. Добавката  5-HTP Позитивно Настроение намалява метеозависимостта им, помага им да преодолеят сънливостта и повишава умствената им активност в такива периоди.

За хората, които страдат от излишна тревожност, е особено важно това, че продуктът успокоява без да предизвиква сънливост. Дори обратното – увеличава активността на ЦНС и помага да се справим с ежедневните дейности.

Употреба и дозировка на Natrol 5-HTP Mood Positive:

Приемайте по 1 таблетка 1-2 пъти на ден с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Витамин В6 10 мг 500%
Фолиева киселина 200 мкг 50%
Витамин В12 50 мкг 833%
5-HTP 50 мг **
Л-теанин 50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: двуосновен калциев фосфат, целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат, метилцелулоза, целулоза, глицерин, хипромелоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки