Menu
Your Cart

Myprotein Mega Cissus

Myprotein Mega Cissus
Myprotein Mega Cissus
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Mega Cissus
Видян от: 2723
51.49 лв.
Без данък: 51.49 лв.

Възможни варианти

Myprotein Mega Cissus е спортен суплемент, съдържащ натурални съставки в подкрепа на здравето на костите и ставите. Формулата е уникална по своето съдържание, тъй като осигурява екстракт от Цисус. Това всъщност е род от около 350 растения, а активният компонент притежава сериозни противовъзпалителни и предпазващи мускулите свойства.
Освен да регулира възпалителните процеси и да действа като антикатаболик, Цисус стимулира възстановяването на ставния хрущял, на съединителната тъкан и повишава тяхната издръжливост при интензивно натоварване. Перфектната комбинация при тежки и редовни тренировки. Myprotein Mega Cissus е страхотен заместител на добавките за стави, които съдържат глюкозамин, хондроитин и МСМ. При непоносимост към черупчести и миди, екстрактът от Цисус е добър избор за поддържане на отлична спортна форма.
 
Myprotein Mega Cissus възстановява здравето на ставите и плътността на костите.Екстрактът се използва в традиционната индийска медицина като тонизиращо средство, за обезболяване, превенция и лечение на костни и ставни заболявания. Всичко това се дължи на голямото съдържание на витамини, антиоксиданти, бета-ситостерол, гликозиди и други. Тези компоненти, а и много други, насърчават производството на колаген, който повишава еластичността на ставите и съединителната тъкан, както и за кожата. Антиоксидантната му активност се дължи на съдържащите се кверцетин и ресвератрол. Тези фитохимикали са известни като мощни протектори срещу оксидативния стрес от свободните радикали и други увреждащи клетките агенти. Забавят стареенето и се грижат за доброто здраве.
Особен интерес представляват антикатаболните свойства на растението. Предпазването на мускулната тъкан от разпад е от голямо значение за трениращите с цел качване на мускулна маса. Катаболните процеси са напълно нормална част от метаболизма. Благодарение на тях едни вещества се преобразуват в други, разпадат се, получава се енергия и още стотици други реакции. Въпреки това, те не са желани „в близост“ до мускулите. Обикновено сутрин или при продължителна липса на храна, в тялото настъпват процеси на разпад, които целят осигуряване на нужната енергия за нормалните функции на тялото. За да бъдат предпазени мускулите от тях, на помощ идва Цисус, който стимулира производството на колаген тип II. Мега Цисус от Myprotein стимулира калциевия метаболизъм като така ускорява възстановяването на костната плътност при фрактура и заболявания.
По време на интензивни тренировки винаги може да се получат травми. Те са особено често срещани при начинаещите в спорта, тъй като обикновено нямат търпение да разгряват тялото си преди същината на натоварването, изпълняват неправилно упражненията и не си дават достатъчно време за възстановяване. Цялата тази съвкупност често причинява дискомфорт в ставите, мускулни болки, скованост и нежелание за спортуване. Приемът на Myprotein Мега Цисус осигурява нужната подкрепа при интензивно натоварване за здрави стави и кости.

Защо да изберем Mega Cissus на Myprotein?

 • Стимулира производството на колаген;Myprotein Mega Cissus действа противовъзпалително и намалява болката в ставите.
 • Мощни противовъзпалителни свойства;
 • Облекчава болката в ставите;
 • Насърчава заздравяването при травма;
 • Укрепва костите и съединителната тъкан;
 • Повишава издръжливостта на ставите при тежки тренировки;
 • Антиоксидантна защита;
 • Повишава нивата на серотонин;
 • Има потенциал да регулира високите нива на холестерол;
 • Обезболяващ ефект при мускулна треска;
 • Релаксира мускулите;
 • Защитава от катаболни процеси;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Myprotein Mega Cissus (Cissus Quadrangularis)?

Mega Cissus от Myprotein е растителна хранителна добавка, чието уникално съдържание поддържа здравето на ставите и костите. Формулата възстановява ставния хрущял, съединителната тъкан, сухожилията, кожата, като повишава тяхната еластичност. Намалява възпаленията и подобрява мобилността. Също така стимулира уплътняването на костите при травми и заболявания, свързани с нарушен калциев метаболизъм.

За кого е подходящ Mega Cissus (Цисус)?

Myprotein Mega Cissus е отличен избор и за двата пола. Формулата е насочена към активно спортуващи хора, такива с травми, при нужда от възстановяване здравето на съединителната тъкан и ставите. Съдържащият се растителен екстракт е отлична алтернатива на познатите добавки за стави, които най-често комбинират глюкозамин, хондроитин и МСМ. Капсулите са лесни за дозиране и прием.

Употреба и дозировка на Myprotein Mega Cissus:

Една доза (1 капс.) два пъти дневно, най-добре сутрин преди първото хранене и вечер преди сън. Препоръчва се употребата на не е непосредствено преди тренировка, а най-добре след нея, поради релаксиращия си ефект върху мускулите.
 
Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):
 
СъставСтойност за 1 доза
Cissus quadrangularis400 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки