Menu
Your Cart

Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin

Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin
Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin
Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin
Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin
Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin
Видян от: 1777
45.49 лв.
Без данък: 45.49 лв.

Възможни варианти

Хората с физически активен начин на живот, занимаващи се редовно със спортуване са застрашени от преждевременно изхабяване на ставите, което се дължи на повтарящи се движения и упражнения. Също така в процеса на стареене се наблюдава изхабяване на хрущяла, предизвикващо възпалителни реакции, болка, трудно движение и оток. Glucosamine HCL & Chondroitin от MYPROTEIN е продукт, който подобрява здравето на вашите стави. Глюкозамин има противовъзпалително действие, премахва напрежението и болката, осигурява подвижност и снижава подпухналостта. Хондроитин има забележителната способност да задържа водата в дебелината на хрущяла, във формата на водни кухини, създаващи добро омекотяване и поглъщане на удари. С това тъканта става по-издръжлива и се предотвратяват опасни ставни болести. Заедно, тез две вещества осигуряват отличното действие на Glucosamine HCL & Chondroitin и помагат за предотвратяване и забавяне на процесите на хрущялно унищожаване, а ние ви предлагаме продукта на най-добрата цена.

Защо да изберем Myprotein Glucosamine HCL & Chondroitin?

  • Всяка таблетка от продукта Glucosamine HCL & Chondroitin ви доставя глюкозамин и хондроитин, които забавят процесите на хрущялно унищожаване.За да премахне възпаленията и болките
  • За да поддържате вашите стави и сухожилия здрави и еластични
  • За да предотвратите изхабяване на ставите
  • За да ограничите разрушаването на хрущяла
  • Дава 40% повече глюкозамин от стандартния Glucosamine Sulphate
  • Protein.bg ви предлага Glucosamine HCL & Chondroitin е на топ цена и с бърза доставка

Какво представлява Glucosamine HCL & Chondroitin от Myprotein?

Всяка таблетка от продукта Glucosamine HCL & Chondroitin ви доставя глюкозамин и хондроитин. Тези два компонента предотвратяват и забавят процесите на хрущялно унищожаване. Постепенно възпаленията отшумяват заедно с болката и отока. Продуктът ще направи вашите стави отново подвижни, а вие ще живеете и тренирате без ставен дискомфорт. Glucosamine HCL се счита за много ефективен, защото съдържа повече прост глюкозамин от сулфатните му форми и се абсорбира по-лесно. Хранителният режим и начинът на живот имат голямо значение за състоянието на опорно-двигателната система. Едно страхотно допълнение към тях може да бъде продуктът Glucosamine HCL & Chondroitin от MYPROTEIN на чудесна цена, който ще е в полза на доброто ви здраве.

таблетките Glucosamine HCL & Chondroitin от MYPROTEIN  подобрява фосфорно-калциевия метаболизъм в хрущялната тъканГлюкозамин е аминозахарид, който се произвежда естествено при хората. Също така се среща в мидите и може да се получи при лабораторни условия. Glucosamine HCL е една от формите на това вещество, която осигурява повече елементарен глюкозамин от стандартния Glucosamine Sulphate. Силното му действие е от особена важност за хора, при които съществува по-голям риск за проблеми с опорно-двигателната система. Хрущялните клетки (хондроцитите) произвеждат този аминозахарид от аминокиселината глутамин и глюкоза. Чрез него се образува нов хрущял – защитната обвивка на ставите. Тази обвивка не позволява на костите да се трият една в друга, когато се движим, но се износва при артрит. Хрущялните клетки използват приетия Glucosamine HCL за да произведат повече хрущялни компоненти. Отговорни са за синтеза, възстановяването и грижата за тъканта на защитната обвивка на ставите. Приемът на Glucosamine, съдържащ се в Glucosamine HCL & Chondroitin, ще даде на тялото ви по-голям шанс за намаляване или спиране на болката, причинена от липсата на ставна течност, както и за намаляване на износването. Ще засили генерирането на GAG и PG. Когато веществото е достъпно за хондроцитите, те започват да произвеждат съединителната тъкан по-бързо, тъй като могат да пропуснат три химични реакции и да изпълнят само реакцията фосфорилиране за производство на глюкозамин-6-фосфат. Също така, когато тялото ви получи това вещество от добавката, фиброзните ставни тъкани започват да се лекуват, подобрява се дифузията на глюкоза и аминокиселини чрез стените на фиброзната и синовиалната мембрана. Това осигурява на хондроцитите суровина (захар и аминокиселини), необходима за стимулиране синтеза на GAG и PG. Липсата на необходимия глюкозамин може да доведе до преустановяване синтеза на GAG. От своя страна, това може да предизвика спиране също и на синтеза на протеогликани. Приблизително в същото време вие ще забележите, че се появява слаба болка в ставите след тежка тренировка или скованост в коленете след час кардио упражнения. Такова износване може да е предпоставка за заболяване, при което настъпва изменение на ставата, стесняване на ставната цепка, след определен период от време.

Glucosamine HCL & Chondroitin от MYPROTEIN е много нужен за хора в зряла възраст и всички активно спортуващиХондроитин е макромолекулен полизахарид, който е в основата на всички видове съединителна тъкан в хрущялите и ставите, като основен структурен елемент. Неговото присъствие е необходимо за различни патологични състояния на тъканта, не само на хрущялите, но и на връзките, сухожилията и разбира се на кожата. Спомага заздравяването на фрактури, рани, язви. Също така е способен да намали скоростта на развитие, а в някои случаи да помогне за преодоляване на последиците от остеоартрит, допринасяйки за по-бързо оздравяване от контузии и намаляване на болезнеността в ставите. Хондроитин съдържащ се в таблетките Glucosamine HCL & Chondroitin от MYPROTEIN  подобрява фосфорно-калциевия метаболизъм в хрущялната тъкан, инхибира ензими, нарушаващи функцията и структурата й, забавя дегенерация на тъканта. Chondroitin насърчава регенерацията на хрущялни повърхности и на ставната капсула, стимулира синтеза на гликозаминогликани, нормализира метаболизма на хиалинна тъкан. Повишава производството на ставната смазваща течност и подвижността на засегнатите стави. Забавя резорбцията на костна тъкан, снижава загубата на калций и ускорява процеса на костното възстановяване. Може да забави настъпването на ставни изменения. Хондроитин сулфат оказва аналгетичен ефект, намалява ставната крехкост, болката по време на ходене и в покой, изразеността на възпалението, като по този начин минимизира необходимостта от употреба на нестероидни противовъзпалителни средства.

За кого е най-подходящ Glucosamine HCL & Chondroitin (Глюкозамин и Хондроитин)?

Glucosamine HCL & Chondroitin от MYPROTEIN е продукт, който подобрява здравето на вашите ставиGlucosamine HCL & Chondroitin от MYPROTEIN е много нужен за хора в зряла възраст и всички активно спортуващи, които изпълняват натоварени и по-дълги тренировки. Употребата на продукта ще е добра превенция за хора чието тегло е над нормата, както и такива със слаба активност, тъй като при тях има опасност за възникване на ставни износвания. В много случаи работата и ежедневните дейности ставата причина за предизвикване на ставни поражения, от което може да ви предпази употребата на продукта.

Употреба и дозировка на Glucosamine HCL & Chondroitin Myprotein:

Приемайте по 1-2 таблетки дневно. Най-добре е да се приемат с храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 120

Състав:Съдържание в една доза: 
Глюкозамин Хидрохлорид500 мг
Хондроитин Сулфат400 мг

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: Глюкозамин Хидрохлорид, хондроитин сулфат, пълнители (Микрокристална целулоза), Anti Caking Agents (Магнезиев стеарат, силициев диоксид), Glazing Agent (хидроксипропил метил Целуоза, Глицерин, Carnauba Wax).

Алергени: Произведено в съоръжение, което обработва мляко, соя, яйца, глутен и продукти от тях.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Пазете на сухо и хладно място, далече от пряка слънчева светлина. Да се използва като допълнение към разнообразно и богато меню и активен начин на живот. Продуктът не е подходящ за вегани. Дръжте далеч от деца! 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки