Menu
Your Cart

PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg

PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg
Hot
PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg
  • Наличност: Да
  • Модел: PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg 100 capsules
Видян от: 3093
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.

Възможни варианти

PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg 100 tablets помага при дефицит на литий и подпомага нервната системаУчени от Америка са установили, че литият способства удължаването на живота на нервните клетки в мозъка, което предотвратява появата на болестта на Паркинсон. Болестта обикновено се развива при старите хора след 80-90 годишна възраст. Литий вече е познат в медицината като средство за помощ при маниакални синдроми и резки промени в настроението. Сега е открита и неговата ефективност при редица невро-дегенеративни заболявания. Оказва се, че това вещество забавя развитието и на болестта на Алцхаймер (като възпрепятства образуването на амилоидна плака и неврофибриларни сплитания във вътрешността на мозъчните клетки). Продуктът на PDM Pharmaceuticals – Lithium Orotate 5 мг 100 таблетки блокира натрупването на токсични белтъци и гибелта на невроните, при това без да оказва негативно влияние върху бъбреците. Хранителната добавка може да се използва и при дерматологични заболявания като вирусни инфекции (микоза, себорея, злокачествени тумори). Много добро действие оказва и при депресивно състояние с маниакални фази. Доказано е, че при всички афективни разстройства, приемът на литий предотвратява много често самоубийствата. Това е заради способността на Литий да намалява агресивността и импулсивността. При приемът на хранителната добавка се намалява риска от самоубийствени актове. Може да се използва и за профилактика за биполярно разстройство. Добре е да се използва и при първия преживян афектен епизод.

Защо да изберем PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg 100 tablets?

  • PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg 100 tablets се бори с койни заболявания и неутрализира вредните елементи в тялотоНамалява нервната възбудимост
  • Регулира мастния и въглехидратния обмен
  • Предпазва от развитие на алергии
  • Поддържа дейността на имунната система
  • Неутрализира въздействието на тежките метали, алкохола, радиациите
  • 1 доза от 1 гр дневно
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Lithium Orotate от PDM Pharmaceuticals?

Lithium Orotate е хранителна добавка на марката PDM Pharmaceuticals, която помага при мании и биполярно психическо разстройство. Може да се използва за профилактика на депресии и маниакални изблици, а също и в случай на някои психиатрични разстройства като голямо депресивно разстройство или циклоидна психоза. Тази добавка притежава и важен антисуициден ефект, който другите стабилизиращи продукти не притежават. Освен всичко това, се препоръчва и при болки в главата, свързани с клъстерно главоболие, особено с нощно главоболие. Доказан е ефектът на продукта при невро-дегенеративни болести като амиотрофична латерална склероза. Също така, добавката може да се използва като допълнение или усилващо действието на стандартните препарати за лечение на еднополюсна депресия средство. Веществото литий помага при подагра и екземи, благодарение на психотропните си качества. Отбелязано е, че там, където нивата на литий във водата са по-високи, хората са по-спокойни, има по-малко скандали и заболявания с психичен характер. Благодарение на това уникално качество, Литий Оротат от PDM Pharmaceuticals се препоръчва при депресии, агресивност и наркотична зависимост.

Lithium Orotate 5mg 100 tablets от PDM Pharmaceuticals  на супер цена помага при нервни и психични разстройстваЛитий е разпространен в цялото тяло на човека, в тъканите и органите му, но най-вече е концентриран в главния мозък и бъбреците. За съжаление не може да се натрупва в организма заради високата си химическа активност и се извежда с продуктите от работата на бъбреците, червата и с потта. Благодарение на биологичното въздействие на литий на ниво клетка, продуктът има такава роля: активира ензимите и повишава съпротивлението на клетките към злокачествени въздействия, което позволява добавката да се използва при биполярно разстройства. Дори е по-ефективна от някои антидепресанти. Освен това оказва невропротекторно действие при мозъчна исхемия (нарушение на мозъчното кръвообращение в остра форма, при което се увреждат тъканите, потока на кръв към отделите в мозъка се спира и се размеква мозъчната тъкан); апоптоза на клетките (форма на програмирана гибел на клетките, която се проявява в намаляване на размера и плътността на мембраните), предизвикана от токсините на алкохола, тежките метали и радиациите; предпазва клетките от загиване при болест на Алцхаймер; проявява неврорегенеративни свойства.

Научни изследвания са доказали, че литий е способен да намали влечението към вещества с психоактивно действие. Това означава, че PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate 5mg 100 tablets помага при алкохолизъм и наркомания. Освен това, помага усвояването на глюкозата и изравняването на количеството на инсулина в кръвта. Продуктът намалява възбудата на нервната система, като освобождава магнезия от клетките. Оказва влияние върху процесите на нервно-ендокринната система, ускорява обмяната на мазнините и въглехидратите, което се отразява положително върху диабетно-болните. Също така има и противоалергични свойства и съдейства за повишаването на имунитета. Нормализира общото състояние на здравето при Алцхаймер и при инфаркт, а освен това неутрализира действието на етанола, наркотичните средства, тежките метали.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Lithium Orotate литиев оротат на марката PDM Pharmaceuticals.

За кого е най-подходящ Lithium Orotate (Литиев оротат) от PDM Pharmaceuticals?

Употребата на Lithium Orotate се препоръчва при хора, изпитващи дефицит на литий, провокиран от недостатъчно употребявана храна, богата на това вещество, хроничен алкохолизъм, онкологични заболявания, имунодефицит. Дефицитът му може да предизвика възникване на атеросклероза. Добре е да се приема при психически нарушения като маниакални синдроми, свързани с моно- или биполярни разстройства. Също така може да се използва от хора, страдащи от психоза с афектен характер, при депресивни състояния, заедно с антидепресанти, при епилепсия, левкопения или склероза.

Употреба и дозировка на PDM Pharmaceuticals Lithium Orotate:

Приемайте по 1 таблетка на ден с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Литий 5 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: литий, желатин, оризово брашно, магнезиев стеарат, талк.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки