Menu
Your Cart

Myprotein Iron plus Folic Acid

Myprotein Iron plus Folic Acid
Myprotein Iron plus Folic Acid
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Iron plus Folic Acid
Видян от: 1977
13.99 лв.
Без данък: 13.99 лв.

Възможни варианти

Myprotein Iron plus Folic Acid е комбинирана хранителна добавка, като с всяка капсула се осигуряват оптимални дози от основни витамини и минерали. Микроелементите, които се съдържат във формулата на продукта, засягат дейността на нервната система, производството на енергия, формирането на хемоглобин, имунитет, антиоксидантна защита и други. Всяка таблетка съдържа витамини А и C, два представителя на Б-комплекс – рибофлавин и фолиева киселина, както и микроелементите желязо и мед. Продуктът е перфектното решение за подкрепа на организма при често боледуване, при повишени нива на стрес, проблеми с тревожност, непълноценен сън, при нужда от укрепване на имунитета и насърчаване на кръвотворенето. Продуктът Iron plus Folic Acid е лесен за дозиране и прием и е на супер цена.

Защо да изберем Myprotein Iron plus Folic Acid?

 • Myprotein Iron plus Folic Acid насърчава образуването на червени кръвни клетки.Антиоксидантна дейност;
 • Подобрява имунитета;
 • Насърчава образуването на хемоглобин;
 • Подпомага транспорта на кислород;
 • Укрепва съединителната тъкан;
 • Стимулира производството на колаген;
 • Подобрява състоянието на кожата;
 • Регулира дейността на нервната система;
 • Повишава енергията;
 • Бори се със стреса;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Myprotein Iron plus Folic Acid?

Myprotein Iron plus Folic Acid е хранителна добавка, съдържаща витамини и минерали от основна важност за здравето. Формулата осигурява витамин А, C, рибофлавин, фолиева киселина, мед и желязо под формата на таблетки. 
 
Витамин А насърчава доброто зрение и укрепва имунната система, защитава клетките от оксидативен стрес. Насърчава клетъчния растеж и развитие на организма. Всяка таблетка от Iron plus Folic Acid съдържа 400 мкг от витамина, което покрива 50% от дневните нужди.
Myprotein Iron plus Folic Acid съдържа витамин Ц и подкрепя имунитета.Витамин Ц притежава изключително много ползи за здравето – защитава клетките от увреждане, повишава съпротивителните сили на организма, укрепва съединителната тъкан и кръвоносните съдове и подмладява кожата. Всяка доза от продукта съдържа 80 мг аскорбинова киселина.
Рибофлавин или витамин B2 е важен за производството на еритроцити и транспорта на кислород в кръвта. Също така подкрепя дейността на имунната система и подобрява използването на енергия. В една доза се съдържа 0.7 мг рибофлавин, което покрива 50% от дневната нужда от витамина.
Фолиева киселина е водоразтворим витамин от група Б, по-точно B-9. Участва в производството на хемоглобин, подкрепя образуването на еритроцити, респективно подобрява преноса на кислород в кръвта. Особен интерес представлява способността на фолиевата киселина да намалява риска от възникване на вродени заболявания при новородените. Причината е, че участва във формирането на ДНК и РНК, както и в клетъчния растеж. Фолацидът (друго известно име на витамина) подобрява работата на нервната система и понижава нивата на стреса. Повишава енергията и се бори с умората. Всяка таблетка от Iron plus Folic Acid съдържа 800 мкг фолиева киселина, снабдяващ тялото с 400% от дневната доза.
Мед – микроелементът участва в поддържането на сърдечната дейност, понижава нивата на кръвна захар и холестерол, подпомага здравето на костите и има съществена роля във функциите на имунната система. Медта намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, нормализирайки сърдечния ритъм. Подпомага възстановяването на костите след травми. Всяка таблетка съдържа 1 мг мед, покривайки 100% от дневните нужди.
Желязото е един от най-важните за здравето микроелементи. Участва в преноса на кислород като формира хемоглобин. Въпреки че се съдържа в редица храни и хранителни добавки, за оптималното му усвояване от организма е добре да се комбинира с витамин C (формулата на Iron plus Folic Acid съдържа аскорбинова киселина). Освен в кръвотворенето, желязото участва в синтеза на енергия, поддържане на кожата в добро състояние, растежа на организма, намаляване на стреса и депресивните състояния и други. Всяка таблетка от продукта съдържа 14 мг желязо, покривайки 100% от дневната доза.

За кого е подходящ Myprotein Iron plus Folic Acid?

Iron plus Folic Acid е перфектното решение за ангажирани хора, които искат с една таблетка да си осигурят оптимални дози от едни от най-важните витамини и минерали, а именно А, Б, Ц, а също и желязо и мед. Предлага подкрепа за нервната система, намалявайки напрежението, депресията и раздразнителността.

Употреба и дозировка на Myprotein Iron plus Folic Acid:

Една доза (1 таблетка) дневно.
 
Хранителна стойност за 1 доза (1 таблетка):
 
СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Витамин А400 мкг50%*
Витамин Ц80 мг100%*
Рибофлавин0.7 мг50%*
Фолиева киселина800 мкг400%*
Желязо14 мг100%*
Мед1 мг100%*

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки