Menu
Your Cart

21st Century Zinc

21st Century Zinc
21st Century Zinc
21st Century Zinc
21st Century Zinc
text
21st Century Zinc
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 21st Century Zinc
Видян от: 5683
15.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.

Възможни варианти

КактоЦинкът влиза в състава на голям брой ензими и други протеини, важни за човешкото тяло всички протеини, въглехидрати, витамини и някои мазнини са важни за здравословният баланс на организма, така и редица макро- и микро елементи са от голямо значение за поддържането на оптималната форма на тялото. Микроелементите се съдържат в много малки количества в организма, но са ключови за неговото функциониране. Те представляват важни компоненти от различни молекули с голямо биологично значение (голям брой ензими, хемоглобин и т.н.). Броят на микроелементите с основно значение за човека е немалък - към тази група спадат желязо, мед, молибден, бром, флуор, аргон, йод цинк и др. 

Един от тези елементи - цинкът се съдържа в продукта на 21st Century - Zinc. Произведен е под формата на таблетки, които се приемат лесно и се дозират по-точно от колкото продуктите на прах и течните форми. Цинкът изпълнява роля в над 100 различни ензима и представлява вторият най-разпространен метал в човешкото тяло след желязото. Цинкът се съдържа и в протеините, свързан най-често с аминокиселините аспартат, глутамат, цистеин и хистидин.

След прием, в тялото се разпределят от 2 до 4 грама цинк, който се среща основно в мозъка, мускулите, костите, бъбреците, черния дроб, простатата и някои части на очите. Освен това, високи концентрации на този елемент се срещат и в семенната течност. Цинкът е и фактор от ключово значение за простатната жлеза и растежа на репродуктивните органи. Като цяло цинкът има голямо биологично значение за хората. Той осъществява различни взаимодействия с голям брой органични лиганди, а освен това има и важно значение в метаболизма на нуклеиновите киселини (РНК и ДНК), в процесите на сигнална трансдукция (предаването на химически сигнали между клетките) и за генната експресия. Цинкът също така регулира и апоптозата (програмираната клетъчна смърт). 

Цинкът се складира в специфични синаптични везикули на глутаминергичните неврони в мозъка и повлиява възбудимостта на невроните. Този минерал играе и важно роля в процесите на запаметяване. Цинкът влиза и в състава на протеини, които са отговорни за регулирането на въглеродния диоксид, попаднал в тялото, както и неговото разграждане. Всички тези предимства, а и липсата на добавени захари и изкуствени овкусители и оцветители гарантират високото качество на продукта на 21st Century - Zinc

Защо да изберем 21st Century Zinc?21st Century Zinc е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Доказано отлично качество на продукта
  • Регулира активността на гените
  • Участва в метаболизма на нуклеиновите киселини
  • Спомага за мозъчната функция
  • Действа добре върху паметта
  • Благоприятно влияние върху репродуктивната система
  • Таблетки, лесни за прием и дозиране
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява цинкът Zinc на 21st Century?

Zinc е продукт на компанията 21st Century, произведен под формата на таблетки, който участва в разнообразни процеси в човешкото тяло. Цинкът влияе върху метаболизма на РНК и ДНК, влиза в състава на важни протеини, подпомага мозъчната функция, участва в предаването на химични сигнали и е от голямо значение за добрата работа на простатната жлеза. Цинкът на 21st Century е с доказано качество и не съдържа добавени оцветители, овкусители, захар или консерванти. Zinc съдържа 50 mg цинк във всяка доза от една таблетка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Zinc - цинк на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Zinc (цинк) на 21st Century?

Zinc е продукт, подходящ за всеки, който желае да поддържа оптималните стойности на цинк в организма си, както и за тези, които по една или друга причина (проблеми с храносмилането, строги диети или др.) страдат от недостиг на този минерал. Цинкът на 21st Century ще ви помогне да възстановите намалените нива на цинк и да поддържате оптималната си форма.

Употреба и дозировка на 21st Century Zinc:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1 таблетка) Zinc дневно с основно хранене или по предписание на лекар. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. 

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Стойност:
Калций (калциев карбонат)115 mg
Цинк50 mg

Други съставки в 21st Century Zinc : Целулоза, Стеаринова киселина, Кроскармелоза натрий, Силициев диоксид, Титаниев диоксид, Магнезиев стеарат

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.