Menu
Your Cart

Цинк 50 мг 110 Таблетки

Цинк 50 мг 110 Таблетки
Цинк 50 мг 110 Таблетки
Цинк 50 мг 110 Таблетки
Цинк 50 мг 110 Таблетки
Цинк 50 мг 110 Таблетки
  • Наличност: Да
  • Модел: Zinc 50 mg 110 Tablets
Видян от: 7042
15.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.

Възможни варианти

КактоЦинкът влиза в състава на голям брой ензими и други протеини, важни за човешкото тяло всички протеини, въглехидрати, витамини и някои мазнини са важни за здравословният баланс на организма, така и редица макро- и микро елементи са от голямо значение за поддържането на оптималната форма на тялото. Микроелементите се съдържат в много малки количества в организма, но са ключови за неговото функциониране. Те представляват важни компоненти от различни молекули с голямо биологично значение (голям брой ензими, хемоглобин и т.н.). Броят на микроелементите с основно значение за човека е немалък - към тази група спадат желязо, мед, молибден, бром, флуор, аргон, йод цинк и др. 

Един от тези елементи - цинкът се съдържа в продукта на 21st Century - Zinc. Произведен е под формата на таблетки, които се приемат лесно и се дозират по-точно от колкото продуктите на прах и течните форми. Цинкът изпълнява роля в над 100 различни ензима и представлява вторият най-разпространен метал в човешкото тяло след желязото. Цинкът се съдържа и в протеините, свързан най-често с аминокиселините аспартат, глутамат, цистеин и хистидин.

След прием, в тялото се разпределят от 2 до 4 грама цинк, който се среща основно в мозъка, мускулите, костите, бъбреците, черния дроб, простатата и някои части на очите. Освен това, високи концентрации на този елемент се срещат и в семенната течност. Цинкът е и фактор от ключово значение за простатната жлеза и растежа на репродуктивните органи. Като цяло цинкът има голямо биологично значение за хората. Той осъществява различни взаимодействия с голям брой органични лиганди, а освен това има и важно значение в метаболизма на нуклеиновите киселини (РНК и ДНК), в процесите на сигнална трансдукция (предаването на химически сигнали между клетките) и за генната експресия. Цинкът също така регулира и апоптозата (програмираната клетъчна смърт). 

Цинкът се складира в специфични синаптични везикули на глутаминергичните неврони в мозъка и повлиява възбудимостта на невроните. Този минерал играе и важно роля в процесите на запаметяване. Цинкът влиза и в състава на протеини, които са отговорни за регулирането на въглеродния диоксид, попаднал в тялото, както и неговото разграждане. Всички тези предимства, а и липсата на добавени захари и изкуствени овкусители и оцветители гарантират високото качество на продукта на 21st Century - Zinc

Защо да изберем 21st Century Zinc?21st Century Zinc е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Доказано отлично качество на продукта
  • Регулира активността на гените
  • Участва в метаболизма на нуклеиновите киселини
  • Спомага за мозъчната функция
  • Действа добре върху паметта
  • Благоприятно влияние върху репродуктивната система
  • Таблетки, лесни за прием и дозиране
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява цинкът Zinc на 21st Century?

Zinc е продукт на компанията 21st Century, произведен под формата на таблетки, който участва в разнообразни процеси в човешкото тяло. Цинкът влияе върху метаболизма на РНК и ДНК, влиза в състава на важни протеини, подпомага мозъчната функция, участва в предаването на химични сигнали и е от голямо значение за добрата работа на простатната жлеза. Цинкът на 21st Century е с доказано качество и не съдържа добавени оцветители, овкусители, захар или консерванти. Zinc съдържа 50 mg цинк във всяка доза от една таблетка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Zinc - цинк на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Zinc (цинк) на 21st Century?

Zinc е продукт, подходящ за всеки, който желае да поддържа оптималните стойности на цинк в организма си, както и за тези, които по една или друга причина (проблеми с храносмилането, строги диети или др.) страдат от недостиг на този минерал. Цинкът на 21st Century ще ви помогне да възстановите намалените нива на цинк и да поддържате оптималната си форма.

Употреба и дозировка на 21st Century Zinc:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1 таблетка) Zinc дневно с основно хранене или по предписание на лекар. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. 

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Стойност:
Калций (калциев карбонат)115 mg
Цинк50 mg

Други съставки в 21st Century Zinc : Целулоза, Стеаринова киселина, Кроскармелоза натрий, Силициев диоксид, Титаниев диоксид, Магнезиев стеарат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки