Menu
Your Cart

Doctor`s Best Digestive Enzymes

Doctor`s Best Digestive Enzymes
Hot
Doctor`s Best Digestive Enzymes
  • Наличност: Да
  • Модел: Doctor`s Best Digestive Enzymes
  • КОД: DRB-00047
Видян от: 2158
65.99 лв.
Без данък: 65.99 лв.

Възможни варианти

ХраносмилателнитеDigestive Enzymes съдържат 15 специфични храносмилателни ензима ензими представляват малки протеинови молекули с висока биологична активност, които осъществяват разграждането на големите молекули в хранителните вещества до по-малки молекули, които вече могат да се усвояват от организма чрез различни процеси. Ензимите, които са отговорни за храносмилането действат върху трите основни класа вещества, влизащи в състава на хранителните продукти - протеини, въглехидрати и мазнини. Човешкото тяло при нормални условия произвежда свои храносмилателни ензими, които преработват храната до достъпни за организма вещества. Понякога обаче настъпват нарушения в производството на тези ензими (липса или ниска концентрация/активност) и се появяват проблеми с храносмилането, които водят до дискомфорт и стомашни разстройства. 

Тъй като много голям процент от хората имат проблеми с храносмилането, на пазара се предлагат и много разнообразни продукти, съдържащи един или няколко от тези ензими, спомагащи за бързото храносмилане. Продуктът на Doctor's Best - Digestive Enzymes се отличава с голямото разнообразие от храносмилателни ензими, които могат съществено да подобрят и ускорят храносмилателните процеси в организма. В специалната формула на Digestive Enzymes са внимателно подбрани ензими с висока активност, които подпомагат значително разграждането на преработени и сурови храни. Тъй като активността на собствените ензими намалява с възрастта или под влияние на други фактори като стрес, нездравословен начин на живот и др., приемът на Digestive Enzymes е отличен избор за поддържането на лесно и бързо храносмилане.

Освен разнообразието от ензими, в състава на Digestive Enzymes са добавени и бактерии (които се съдържат в пробиотиците), допълнително подобряващи храносмилането в червата. След разграждането на хранителните вещества под действието на ензими и бактериална флора в червата, получените по-малки молекули се абсорбират и се транспортират чрез кръвта до определените органи и се използват за производството на други вещества в организма или служат за получаване на енергия при необходимост. 

Всеки от тези разграждащи ензими си има определена роля и влияе върху точно определено място на макромолекулата, за да я разгради до по-малки молекули. В състава на Digestive Enzymes са включени 15 ензима и един бактериален щам (bacillus subtilis), които съществено улесняват храносмилането. Инвертаза - единият от ензимите в състава на Digestive Enzymes например осъществява действието си върху молекулата на захарозата (захар) и я разделя на по-малките молекули глюкоза и фруктоза, които могат лесно да се абсорбират в организма и да се използват за необходимите процеси в тялото. Инвертазата, както и останалите гликолитични ензими като (бета-глюканаза, алфа-галактозидаза, целулаза, хемицелулаза, ксиланаза, глюкоамилаза, лактаза и амилаза) осъществяват своето действие върху въглехидратите в храната, които са и в най-голямо съотношение спрямо протеини и мазнини. Всеки от тези ензими има специфично действие върху различни въглехидрати и заедно спомагат за пълното разграждане на тези вещества.

Другият клас ензими в състава на Digestive Enzymes осъществяват разграждането на протеиновите молекули до аминокиселини и пептиди (къси протеинови молекули от по няколко аминокиселини). Протеаза, дипептидаза, бромелаин и папаин са ензимите действащи върху протеините доставени с храната. Тези протеолитични ензими имат специфично действие върху протеините и ускоряват тяхното разграждане. Бромелаинът и папаинът са растителни ензими и се получават от ананас и папая. Тези два ензима се прилагат широко в различни медикаменти за подобряване на храносмилането. Липазата, която е влкючена в състава на Digestive Enzymes участва в разграждането на липидите и подобрява тяхното усвояване в организма.

Храносмилателните ензими на Doctor's Best са отличен избор за прием при проблеми с храносмилането. Разнообразният ензимен състав и наличието на пробиотичните организми подобрява значително усвояването на хранителните вещества и прехва проблемите със стомаха, причинени от трудно храносмилане. Digestive Enzymes е произведен под формата на капсули, които се разграждат бързо след прием за да осигурят оптималното разграждане на приетата храна.

Защо да изберем Doctor's Best Digestive Enzymes?Digestive Enzymes е продукт с топ качество и супер цена в Protein.bg

  • Продукт с отлично качество
  • Съдържа разнообразие от храносмилателни ензими
  • Ефективно подобрява и ускорява процесите на храносмилане
  • Съдържа бактерии, подобряващи разграждането на храната
  • Отличен избор при проблеми с храносмилателният тракт
  • Капсули лесни за прием
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват храносмилателните ензими Digestive Enzymes на Doctor's Best?

Digestive Enzymes представлява ензимен комплекс, който подобрява храносмилането. Digestive Enzymes е произведен под формата на капсули от компанията Doctor's Best и съдържа 15 разграждащи ензима, които действат върху трите основни вещества съставящи храната - протеини, въглехидрати и мазнини. Освен разнообразният ензимен комплекс, Digestive Enzymes съдържа и бактериален щам Bacillus subtilis, който допълнително спомага за разграждане на храната и осигурява здравословен баланс на стомашната бактериална флора. Digestive Enzymes е отличен вариант за прием при проблеми с храносмилането и спомага за премахване на дискомфорта в стомаха от трудното разграждане на храната. Digestive Enzymes се предлага в опаковки от 90 капсули, съответно 90 дози.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Digestive Enzymes - храносмилателни ензими на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ Digestive Enzymes (храносмилателни ензими) на Doctor's Best?

Digestive Enzymes е продукт, подходящ за прием от хора страдащи от проблеми с храносмилането. Формулата на Digestive Enzymes, съдържаща 15 храносмилателни ензима и пробиотични организмИ (Bacillus subtilis) ще ви помогне да подобрите процесите на разграждане на храната като премахне дискомфорта и ускори процесите на храносмилане и усвояване на хранителните вещества

Употреба и дозировка на Doctor's Best Digestive Enzymes:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1 капсула) Digestive Enzymes с всяко ядене или по предписание на диетолог. 

Съдържание в една доза (1 капсула)

Амилаза20000 DUАлфа-галактозидаза500 GalU
Протеаза95000 HUTХемицелулаза750 HCU
Пептидаза250 DPP-IVКсиланаза650 XU
Бромелаин50 GDUФитаза10 FTU
Папаин500000 FCC PUГлюкоамилаза50 AGU
Инвертаза100 INVUЛипаза3000 FIP
Целулаза3250 CUЛактаза1000 ALU
Бета-глюканаза65 BGUBacillus Subtilis1 млрд. CFU

Деуги съставки на Doctor's Best Digestive Enzymes : Модифицирана целулоза (вегетариански капсули)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки