Menu
Your Cart

Doctor's Best Trans-Resveratrol 100 mg

Doctor's Best Trans-Resveratrol 100 mg
Doctor's Best Trans-Resveratrol 100 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Trans-Resveratrol 100 mg
 • КОД: DRB-00171
Видян от: 1997
48.69 лв.
Без данък: 48.69 лв.

Възможни варианти

Doctor`s Best Trans-Resveratrol защитава сърцето.Doctor`s Best Trans-Resveratrol предлага мощна защита срещу свободните радикали, използвайки силата на природата. Формулата съдържа транс ресвератрол и полифеноли от червено вино и екстракт от японска фалопия. Продуктът на Doctor's best се предлага в лесни за дозиране и прием вегетариански капсули.
 
 
ResVinol-25 е висококачествен екстракт от червено вино, притежаващ изключително мощни антиоксидантни качества. Ресвератролът се съдържа в много плодове – малини, черници, боровинки, къпини и, разбира се, грозде. Той е доказано ефективен в борбата със стареенето на клетките, увреждането им следствие на свободните радикали и предлага напълно естествен начин за поддържане на добро здраве. Ежедневното излагане на замърсители – тютюнев дим, изгорели газове от автомобилите, градския смог, стрес, неправилно хранене, злоупотреба с алкохол, недоспиване, психически и физически стрес, прием на медикаменти, всичко това води до ускорено отделяне на токсини и генериране на собствени свободни радикали. Организмът изнемогва и все по-често се наблюдава умора, раздразнение, депресии, сърдечно-съдови смущения, липса на концентрация и като цяло понижаване на качеството на живот. Включването на Doctor`s Best Trans-Resveratrol в ежедневната суплеменция, осигурява мощна подкрепа за борба със свободните радикали и предпазването на клетките от увреждане.
 
Приемът на транс ресвератрол защитава сърдечно-съдовата система, действайки в няколко направления - регулира нивата на холестерол, намалява възпаленията и понижава риска от запушване на кръвоносните съдове. Поддържа стените на кръвоносните съдове гъвкави и редуцира отлагането на холестеролна плака. Счита се, че действа противовъзпалително, включително и при хронични процеси. Има потенциал при лечението на автоимунни заболявания, включително и сериозните множествена склероза и болестта на Алцхаймер. Според някои проучвания има възможност да се бори с раковите клетки. Всяка доза съдържа 100 мг транс-ресвератрол.
Освен транс-ресвератрол от червено вино, формулата на продукта съдържа полифеноли от екстракта на растението японска фалопия.
Въпреки че младите стъбла приличат на аспержи, растението няма нищо общо с него. Традиционно се използва като средство за защита срещу различни дегенеративни изменения на нервната система и мозъка. Счита се, че има сериозен потенциал в лечението на рак. Всяка капсула от Doctor`s Best Trans-Resveratrol съдържа 80 мг полифеноли от червено вино и японска фалопия. Опаковката съдържа 60 вегетариански капсули, които са достатъчни за 2-месечна употреба.

Защо да изберем Trans-Resveratrol (антиоксиданти)?Doctor`s Best Trans-Resveratrol защитава от оксидативен стрес.

 • Защитава от оксидативен стрес;
 • Поддържа имунитета;
 • Намалява натрупването на токсини;
 • Защитава сърцето;
 • Предпазва нервната система;
 • Забавя стареенето;
 • Естествени съставки;
 • Вегетариански капсули;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor`s Best Trans-Resveratrol?

Doctor`s Best Trans-Resveratrol е натурален суплемент, събрал силата на полифенолите в екстракта от грозде и японска фалопия. Формулата е насочена към противодействие и защита срещу свободните радикали и вредите, които могат да причинят на здравето. Разбира се, щом става дума за този така сложен механизъм – човешкото тяло, трябва да бъдем сигурни, че нищо не е случайно. Организмът генерира собствени свободни радикали и с чисто практическа цел – борба с различни болестотворни микроорганизми. Имунната система може да ги използва за атака на вируси и бактерии, тъй като свободният радикал не подбира коя молекула да атакува. Той се нуждае от електрон, за да бъде структурата му стабилна и по този начин унищожава вредния елемент.
 
Удължава живота - счита се, че приемът на ресвератрол и по принцип на антиоксиданти, може да удължи живота на клетките и да го подобри. Предпазва клетъчните структури от изменения и мутации. Подкрепя имунитета и намалява риска от автоимунни заболявания.
 
Свободни радикали - това толкова популярно и някак модерно наименование, представлява всъщност молекули с нестабилна структура и поне един електрон. Той е отрицателно зареден и лесно се свързва с други молекули, търсейки още един електрон, за да постигне стабилност. „Вземайки“ такъв от най-близкостоящата молекула, превръща нея в свободен радикал. Ако не бъде контролиран и ограничен, този процес нараства лавинообразно и може да доведе до сериозни и хронични изменения. Свободните радикали се свързват с невероятно много важни молекули, включително и тези на ДНК.
 
Механизмът на действие на антиоксидантите е да „отклонят вниманието“ на свободните радикали и да отдадат свободния си електрон, вместо той да бъде взет от клетъчните структури. Оксидативният стрес влияе изключително сериозно върху здравето на сърдечно-съдовата система. Окисленият холестерол прониква по-лесно през стените на кръвоносните съдове и намалява тяхната еластичност, причинявайки атеросклероза. Хроничните възпаления пък може да рефлектират върху нивата на артериалното налягане и проходимостта на кръвоносните съдове.

За кого е подходящ Trans-Resveratrol (екстракт от грозде)?

Doctor`s Best Trans-Resveratrol е природен продукт, съдържащ мощни съставки за борба с оксидативния стрес. Формулата е подходяща за всеки активен човек, който иска да се погрижи за своето здраве. Особено добър избор е при активно спортуване, високи нива на психически и физически стрес и наличието на вредни навици.

Употреба и дозировка на Doctor`s Best Trans-Resveratrol (транс резвератрол):

Една доза (1 капсула) дневно с храна.
 
СъставСтойност за 1 капсула 
Транс-ресвератрол100 мг
Полифеноли (от червено вино и японска фалопия)80 мг

Други съставки: оризово брашно, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки