Menu
Your Cart

Doctor's Best Proteolytic Enzymes

Doctor's Best Proteolytic Enzymes
Doctor's Best Proteolytic Enzymes
  • Наличност: Да
  • Модел: Doctor's Best Proteolytic Enzymes
  • КОД: DRB-00184
Видян от: 2658
79.89 лв.
Без данък: 79.89 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

ЕнзимитеProteolytic Enzymes повлиява процесите на храносмилане представляват сравнително малки протеинови молекули, които притежават специфична и висока биологична активност. Те осъществяват протичането на много голямо разнообразие от реакции за изключително кратко време. Без тази активност на ензимите, дори най-простите реакции в организма биха протичали за години. Ензимите притежават изключително разнообразие от функции и на практика участват в почти всички процеси в тялото, дори и в храносмилането. Постъпилата в стомаха храна се подлага именно на разграждане от стомашни киселини и храносмилателни ензими. Храносмилателните ензими от своя страна се разделят на три основни групи - такива, които разграждат въглехидрати, мазнини и протеини.

Proteolytic Enzymes е продукт на марката Doctor's Best и съдържа протеолитични ензими - т.е. ензими, които разграждат приетите с храната протеини до форми, които са достъпни за усвояване от организма. Proteolytic Enzymes са произведени под формата на капсули, които се дозират лесно и се усвояват бързо след прием. Proteolytic Enzymes съдържа 8 разграждащи ензима, като 6 от тях са протеолитични и един растителен флавоноид - рутин, който има благоприятен ефект, действайки противовъзпалително и подобрявайки циркулацията на кръвта. Другите два ензима, включени в състава на Proteolytic Enzymes са амилаза и липаза. Те катализират разграждането съответно на въглехидрати и мазнини, като спомагат за по-доброто и ефективно храносмилане.

Действието на протеолитичните ензими се изразява в разкъсването на голямата протеинова молекула на по-малки части - пептиди (много къси протеини, съставени от по няколко аминокиселини) или отделни аминокиселиниЕнзимите осъществяват това разкъсване като се свързват с точно определено място на своята молекула, наречено активен (или каталитичен) център към точно определено място върху протеиновата молекула. На мястото на това взаимодействие протича специфична химична реакция и голямата протеинова молекула се разкъсва, при което се получава отделяне на една аминокиселина или на няколко (пептид). Процесът се повтаря с голяма скорост до разграждането на целият протеин. Получените продукти от реакцията (аминокиселини и пептиди) се използват от организма за производството на собствени протеини или за други нужди.

Proteolytic Enzymes е отличен избор за подобряване на храносмилането и е подходящ за прием от хора, които по един или друг начин изпитват затруднения с процесите на храносмилане. С възрастта, преработването на храната в стомаха и червата се забавя, но и някои други фактори могат да повлияят на това - например стреса и нездравословният начин на живот. Ето защо и все повече подобни продукти се предлагат на пазара. Предимството на Proteolytic Enzymes е, че в състава си съдържа висококачествени протеолитични ензими с голяма биологична активност. Някои от тях са от растителен произход - бромелаин и папаин - съответно от ананас и папая и се съдържат в много медикаменти подпомагащи храносмилането. Други са изолирани и пречистени от бактерии (най-разпространено получаване на ензими в световен мащаб). 

Защо да изберем Doctor's Best Proteolytic Enzymes?Proteolytic Enzymes e продукт с отлично качество и супер цена в Protein.bg

  • Спомагат за по-бързото храносмилане
  • Съдържа ензими с висока биологична активност
  • Продут с отлично качество
  • Подпомагат по-бързото усвояване на хранителните вещества
  • Намаляват дискомфорта в стомаха при проблемно храносмилане
  • Капсулита Proteolytic Enzymes се усвояват бързо след прием
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво преставляват протеолитичните ензими Proteolytic Enzymes на Doctor's Best?

Proteolytic Enzymes са ензими, които разграждат протеините и улесняват тяхното абсорбиране в организма под формата на пептиди и аминокиселиниProteolytic Enzymes са произведени под формата на капсули от компанията Doctor's Best, които осигуряват бърз, лесен и удобен начин за прием, с което значително подпомагат храносмилателните процеси не само при хората, страдащи от подобни проблеми. Proteolytic Enzymes съдържа 8 ензима във всяка доза, равна на 3 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Proteolytic Enzymes - протеолитични ензими на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ Proteolytic Enzymes (протеолитични ензими) на Doctor's Best?

Proteolytic Enzymes е продукт, подходящ за прием от хора, страдащи от проблеми с храносмилането и не само. Proteolytic Enzymes се произвежда в лесноусвоими капсули от растителен произход, като е премахнат животинският компонент, което пък ги прави отличен избор и за вегани и вегетарианци. Proteolytic Enzymes съдържа висококачествени ензими с висока активност.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Proteolytic Enzymes:

Приемайте по една доза (3 капсули) Proteolytic Enzymes дневно без храна или като предписание на квалифициран диетолог. 

Състав:Стойност за 1 доза
Бромелаин576 GDU
Папаин10 077 000 PU
Амилаза36 000 DU
Липаза405 FCC FIP
Неутрална протеаза164 010 PC
Плесенна протеаза34 800 HUT
Бактериална протеаза65 250 HUT
Рутин30 mg
Серациопептидаза120 000 SPU

Други съставки в Doctor's Best Proteolytic Enzymes : Целулоза, Модифицирана целулоза, Вътрешно покритие

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки