Menu
Your Cart

Doctor's Best Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg

Doctor's Best Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg
Doctor's Best Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg
 • КОД: DRB-00242
Видян от: 2458
48.69 лв.
Без данък: 48.69 лв.

Възможни варианти

КактоNiacin Time-Released with Niaxtend 500 mg е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg много други вещества, витамините също са жизненоважни за организма и участват в поддържането на нормалната функция на тялото. Те вземат участие в голямо разнообразие от процеси, които протичат в организма и изпълняват ролята на кофактори, активатори на някои вещества, антиоксиданти и др. Витамините са нискомолекулни вещества и оказват своят силен ефект дори в много малки количества. В повечето случаи, висока концентрация на даден витамин не се установява, но от друга страна ниските нива могат да доведат до нарушаване на естествената работа на организма и дори до развитие на някои заболявания. Витамините са разделени в различни групи (А,В,С,D и т.н.) според своето действие. Към група В се отнасят редица добре познати витамини, сред които е и ниацинът (витамин В3). 

Продуктът на Doctor's BestNiacin Time-Released with Niaxtend 500 mg съдържа именно витамин В3 (познат като витамин РР или никотинова киселина). Специалната формула на Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg позволява забавено освобождаване на ниацин, като снабдява тялото с необходимото количество витамин за продължителен период от време. Ниацинът на Doctor's Best е произведен под формата на капсули от растителен произход, които се приемат и дозират лесно, а и са подходящи за вегетарианци. Ниацинът, който се съдръжа в Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg се намира под формата на никотинова киселина.

Витамин В3 (ниацин) е предшественик на два коензима с много голямо значение за организма - НАД (никотинамидадениндикнуклеотид) и НАДФ (никотинамидадениндинуклеотид фосфат). Тези две форми - НАД и НАДФ преминават една в друга чрез процес, наречен фосфорилиране (прехвърляне на фосфор). Това е важен процес, свързан с активирането на много голям брой биомолекули и основен процес при окисление и редукция. НАД и НАДФ са коензими за много ензими, участващи именно в тези окислително-редукционни реакции и поддържащи нормалният метаболизъм. НАД, чийто пряк предшественик е ниацинa, е важен за катаболизма на мазнини, въглехидрати, протеини и алкохол, а също така действа като сигнална молекула и участва в поправянето на грешки в ДНК. НАДФ от своя страна участва в анаболитните процеси. 

Дефицитът на витамин В3 може да доведе до гадене, образуване на лезии по кожата и в устата, главоболие и умора. Обикновено, органите, които изискват повече енергия са и по-чувствителни на ниските нива на ниацин. Тъй като витамините са вещества, които нашият организъм не може да произвежда сам, те трябва да се набавят в нужните количества чрез храната или с помощта на добавки като Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg. При трудности с усвояването на хранителните вещества (малабсорбция) или строги диети и прием на храна, бедна на ниацин, се препоръчва допълнителен прием на този витамин

Специалната формула Niaxtend позволява продължително освобождаване на ниацин след прием до 8 часа. Предимство за Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg е, че активното вещество (витамин В3) се съдържа под формата на никотинова киселина (вместо никотинамид). Никотиновата киселина е с доказан ефект върху сърдечно-съдовата система, тъй като осезаемо намалява мастните натрупвания по кръвоносните съдове. Медицинското приложение на ниацинът е именно при борбата с високите нива на холестерол и други липиди в кръвта. Ниацинът намалява кръвните липиди, повлиявайки тяхното образуване и пречейки на освобождаването на свободни мастни киселини. 

Специалната формула за бавно освобождаване на ниацин, както и формата под, която се съдържа (никотинова киселина) ниацинът в Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg допринасят за високото качество на продукта, а растителните капсули са идеален начин за прием на витамини.

Защо да изберем Doctor's Best Niacin Time-Released with Niaxtend?Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg ефективно спомага за намаляване на холестерола

 • Продукт с отлично качество
 • Подобрява работата на сърдечно-съдовата система
 • Спомага за намаляване на мазнините в организма
 • Важен за поддържане на нормалния метаболизъм
 • Предшественик за синтеза на важни коензими
 • Капсули от растителен произход
 • Лесен за прием и дозировка
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява витамин В3 Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg на Doctor's Best?

Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg е продукт на компанията Doctor's Best и съдържа витамин В3 - ниацин под формата на никотинова киселинаNiacin Time-Released with Niaxtend 500 mg е произведен на капсули от растителен произход, подходящи за вегани и вегетарианци. Специалната формула за забавено освобождаване Niaxtend позволява постепенно снабдяване на организма с ниацин за дълъг период (до 8 часа). За разлика от по-често използваната форма на ниацина - никотинамид, никотиновата киселина е осезаемо по-ефективна в намаляване на холестерола и свободните мастни киселини, поради което се определя като по-добър продукт за подпомагане на сърдечно-съдовата система. Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg съдържа 500 мг витамин В3 (ниацин) във всяка доза от 1 таблетка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg - витамин В3 на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg (витамин В3) на Doctor's Best?

Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg е подходящ за прием от хора, страдащи от недостиг на ниацин, който може да се причини от строга диета, бедна на ниацин, при проблеми с усвояването на вещества в стомаха (малабсорбция) и др. Дефицитът на витамин В3 води до изразен дискомфорт, причинявайки гадене, главоболие, кожни лезии и др., които изчезват напълно при възстановяване на нормални нива на ниацинNiacin Time-Released with Niaxtend 500 mg съдържа капсули от растителен произход, подходящи за вегетарианци и вегани. 

Употреба и дозировка на Doctor's Best Niacin Time-Released with Niaxtend:

Като хранителна добавка, приемайте една таблетка (1 доза) Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg дневно с храна за постигане на оптимален резултат или по предписание на квалифициран диетолог. 

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Съдържание в 1 доза /таблетка
Ниацин
(никотинова киселина)
500 mg

Други съставки в Niacin Time-Released with Niaxtend 500 mg : Растителни восъци (оризови трици и/или восък карнауба), Стеаринова киселина, Магнезиев стеарат (растителен източник), Силиций

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки