Menu
Your Cart

Doctor's Best NAC Detox Regulators

Doctor's Best NAC Detox Regulators
Doctor's Best NAC Detox Regulators
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best NAC Detox Regulators
 • КОД: DRB-00279
Видян от: 1854
24.39 лв.
Без данък: 24.39 лв.

Възможни варианти

ЧовешкотоNAC Detox Regulators намалява токсичното влияние на кислородните радикали тяло е сложна самоподдържаща се система, която с течение на еволюцията е развила защитни механизми, които предпазват организма от вредното действие на външните фактори като микроорганизми, токсини и други опасни вещества. При съвременният начин на живот обаче, човек се излага на влиянието на много повече вредни вещества, което увеличава риска от увреждане на органите и развитие на някакво заболяване. Едни от основните вещества, на които човек се излага в ежедневието са т.нар. реактивни кислородни форми (радикали) и тежки метали. За да ги неутрализира, човешкото тяло произвежда свои вещества - антиоксиданти, които се борят с натрупващите се вредни вещества. 

NAC Detox Regulators е продукт на Doctor's Best, който съдържа N-ацетилцистеин (NAC) в комбинация със селен и молибден - есенциални вещества, които подобряват производството на глутатион. Глутатионът е един от най-важните антиоксиданти за човешкото тяло, тъй като той участва в неутрализирането както на кислородните радикали, така и на някои тежки метали. NAC Detox Regulators помага на тялото да се изчисти от токсичното действие на тези вещества и така съществено намалява риска от увреждане на тъканите и клетките в организма. Някои от кислородните радикали се образуват и по естествен начин от работата на мускулите и при по-тежки физически натоварвания, тяхното количество се увеличава. Това прави подходящо допълнителното приемане на антиоксидантни продукти като NAC Detox Regulators.

Продуктът на Doctor's Best е произведен под формата на капсули, направени изцяло от растителни съставки, подходящи за прием от вегетарианци и вегани. Капсулите са доста по-лесни за дозиране и прием от другите форми (течни и на прах), което ги прави удобни за употреба. Бързото усвояване на NAC Detox Regulators води и до по-бързи резултати. Една от основните съставки в NAC Detox Regulators - N-ацетилцистеинът има разнообразно приложение, но в случая, в NAC Detox Regulators, NAC стимулира производството на глутатион - един от основните антиоксиданти в човешкото тяло. Цистеинът е и аминокиселината, която осигурява биологичната активност на глутатиона и е лимитиращият фактор в неговото производство, тъй като цистеин се среща относително рядко в храната. 

Другите активни съставки в NAC Detox Regulators са селен и молибден - два елемента с ключово значение за човека. Селенът също играе важна роля в антиоксидантната защита на тялото. Селен се използва като кофактор от голям брой ензими - глутатион пероксидази, както и в някои други ензими с подобно действие (тиоредуксин редуктаза). Селен се използва от щитовидната жлеза и всички останали клетки, на които щитовидните хормони влияят. Молибденът от своя страна също участва като кофактор в много ензими и е ключов за тяхното нормално функциониране. NAC Detox Regulators е продукт, който подобрява антиоксидантната защита на организма и се грижи за по-доброто здраве

Защо да изберем Doctor's Best NAC Detox Regulators?NAC Detox Regulators е продукт с отлични качество и топ цена в Protein.bg

 • Продукт с доказано високо качество
 • Стимулира производството на глутатион
 • Подобрява антиоксидантната защита на организма
 • Източник на цистеин
 • Съдържа есенциалните елементи - селен и молибден
 • Растителни капсули, подходящи за вегани и вегетарианци
 • Лесни за прием и дозиране капсули
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява N-ацетил цистеинът NAC Detox Regulators на Doctor's Best?

NAC Detox Regulators е продукт, който помага на тялото в антиоксидантната защита. Произведен е от компанията Doctor's Best под формата на капсули, подходящи за прием от вегетарианци, тъй като са от изцяло растителни съставки. NAC Detox Regulators съдържа N-ацетилцистеин - аминокиселина, която е ключова за образуването на глутатиона и осигурява неговата функционалност. Освен N-ацетилцистеин, в NAC Detox Regulators се съдържат селен и молибден - елементи, които служат като кофактори в много различни ензими, участващи в неутрализирането на различни токсини, тежки метали и реактивни форми на кислорода. NAC Detox Regulators съдържа 600 милиграма N-ацетилцистеин във всяка доза от една капсула.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за NAC Detox Regulators - N-ацетилцистеин на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ NAC Detox Regulators (N-ацетил цистеин) на Doctor's Best?

NAC Detox Regulators е подходящ за прием при увеличено излагане на подобни вещества, които могат да нанесат трайни увреждания на тялото. Освен това NAC Detox Regulators може да се приема и от спортисти и хора занимаващи се с вдигане на тежести, тъй като при интензивна мускулна работа се генерират кислородни радикали, които се неутрализират именно от антиоксидантите в организма.

Употреба и дозировка на Doctor's Best NAC Detox Regulators:

Приемайте по една доза (1 капсула) NAC Detox Regulators дневно, заедно с храна. За постигането на оптимални резултати и допълнителна детоксикация или по предписание на лекар, приемайте по 4 дози NAC Detox Regulators дневно. 

Съдържание в една доза (1 капсула)

СъставСтойност за една доза
Селен50 mcg
Молибден50 mcg
N-ацетилцистеин600 mg

Други съставки в Doctor's Best NAC Detox Regulators : Модифицирана целулоза (растителни капсули), Лимонена киселина, Натурален ванилов аромат. 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки