Menu
Your Cart

Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100

Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100
Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100
Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100
Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100
Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100
 • КОД: DRB-00297
Видян от: 2096
47.99 лв.
Без данък: 47.99 лв.

Възможни варианти

Менопаузата е период в живота на жените, когато менструалният цикъл физиологично се прекратява. Половите жлези (яйчниците) намаляват активността си и на свой ред синтеза на прогестерон и естроген е занижен. Подобна ситуация води до редица последици за здравето на целия организъм. Наблюдават се нарушения във функционирането на нервната система – жените по време на менопаузата по-често страдат от депресия, смущения в концентрацията и паметта, намалено либидо, проблеми със заспиването и постоянна умора. Цялата скелетна система също страда, тъй като е по-склонна към остеопороза, болка и наранявания, по-слабо регенериране на ставите, сухожилията и мускулите. Жените по време на менопаузата често се оплакват от вагинална сухота, суха кожа с намалена еластичност и стегнатост, както и нощно студено изпотяване. Този етап от живота може силно да повлияе на Вашето самочувствие, обаче като една съвременна жена можете да си помогнете в трудния преходен период. Ние ви предлагаме безопасен, изцяло естествен, бързодействащ отговор на менопаузата – продукта Menopause Spectrum With Estrog-100 на страхотна цена, който ще облекчи симптомите на менопаузата.

Защо да изберем Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100?

 • Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100 помага при прилив на вълни в периода на менопауза и предпазва от остеопорозаСъдържа EstroG-100© – смес на три билкови екстракта
 • Намалява студеното изпотяване и горещите вълни
 • Подобрява емоционалното състояние и концентрацията
 • Регулира естрогенния метаболизъм
 • Полезен в периода на менопаузата
 • Профилактика на остеопорозата
 • Подобрява комфорта на живот
 • Алтернатива на ХЗТ
 • Без хормони
 • Protein.bg Ви дава най-добрата цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите Menopause Spectrum With Estrog-100 на Doctor's Best?

Menopause Spectrum With Estrog-100 е хранителна добавка на марката Doctor's Best, съдържаща в състава си патентована смес на три билкови екстракта – EstroG-100© в доза 514 mg в една капсула. Тя ще Ви помогне да се справите със симптомите, свързани с менопаузата при жените. Продуктът не съдържа соя, глутен и хормони. Тази хранителна добавка е чудесно средство за борба с неприятните състояния, характерни за менопаузата, които докосват все повече жени в по-млада възраст. Приложението на добавката може да замести хормонозаместителната терапия (ХЗТ), която в повечето случаи може да доведе до много странични ефекти.

Menopause Spectrum With Estrog-100 от Doctor's Best на топ цена намалява потенето и регулира хормоналния фон при менопаузаВ случай на симптоми, които потискат в ежедневието жените по време на менопаузата, може да се приложи хормонална заместителна терапия (ХЗТ), използване на хормони, прилагани отвън. При тази терапия се приемат естрогени, естрадиол, естриол и стероидни съединения.

За съжаление, всяка намеса в хормоналния баланс на организма носи редица странични ефекти, като повишен риск от рак на шийката на матката, както и рак на гърдата и яйчниците. Рискът от заболявания на сърдечно-съдовата система също се увеличава – при жени, които прилагат ХЗТ се наблюдават проблеми с венозен тромбоемболизъм. Мозъчните функции също са нарушени и рискът от развитие на невродегенеративни заболявания е по-висок.

Патентованата растителна смес EstroG-100 е мощна комбинация на растителни коренови екстракти, използвани стотици години в Корея и Китай. Действайки едновременно, те влияят благоприятно върху женската полова система за намаляване неприятните симптоми, свързани с менопаузата и то много по-бързо от другите предлагани билкови продукти. Едната от тези съставки е Phlomis umbrosa, която има детоксикиращо действие върху тялото. Другият компонент Cynanchum wilfordii съдържа гагамин – съединение, което има силна антиоксидантна активност за организма. Третата билка – Angelica gigas Nakai от екстракта насърчава доброто кръвообращение.

EstroG-100 оказва значително влияние върху горещите вълни и нощни изпотявания, вагиналната сухота, безсънието, нервността, замайването и умората, като някои жени усещат забележими подобрения само за 7 до 10 дни (за сравнение при избор на друг билков продукт, подобренията настъпват след около шест седмици).

Menopause Spectrum With Estrog-100 предпазва от депресия и раздразнителност в периода на менопаузата при женитеВ допълнение към съществения ефект, който EstroG-100 оказва върху симптомите на менопаузата за жени преди и по време на този период, екстрактът е сред най-безопасните варианти, предлагани на пазара. Изследванията показват, че EstroG-100 не оказва естрогенен ефект, не влияе на теглото, индекса на телесна маса или чернодробните ензими, които могат да бъдат засегнати от други решения като ХЗТ.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава страхотно добра цена за Menopause Spectrum With Estrog-100 капсули на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Menopause Spectrum With Estrog-100 на Doctor's Best? 

Продуктът на Doctor's Best  Menopause Spectrum With Estrog-100 е подходящ за жени в периода преди и по време на менопаузата. Съдържащата се в него патентована смес EstroG-100® е научно разработена с цел облекчаване симптомите на менопаузата. Тази всепризната растителна формула е нотифицирана и клинично тествана от FDA нова диетична съставка (NDI). Доказано е, че EstroG-100 по безопасен и ефективен начин само за 7-14 дни, облекчава някои от най-тежките симптоми при жените на различна възраст в менопауза.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Menopause Spectrum With Estrog-100:

Приемайте по 1 капсула дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав:Стойност:%ПДД
EstroG-100© Proprietary Blend
Angelica gigas Nakai (root) extract 180 mg, Cynanchum wilfordii (root) extract 167 mg, Phlomis umbrosa (root) extract 167 mg
514 mg*
L-Leucine (non-animal sourced)17.4 mg*

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

*Daily Value не е установено.

Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), целулоза, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт ако страдате от някакво заболяване или приемате някакви медикаменти! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки