Menu
Your Cart

Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM

Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM
Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM
Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM
Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM
Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM
 • КОД: DRB-00080, DRB-000810
Видян от: 2403
49.99 лв.
Без данък: 49.99 лв.

Възможни варианти

Много хора се сблъскват с различни проблеми на гръбначния стълб. При това, тези проблеми възникват при хора от най-различни възрасти, включително и при децата. И здравето на гръбнака винаги изисква особено внимание. Често за профилактика и подпомагане здравето на опорно-двигателната система, хората избират най-добрия Glucosamine Chondroitin MSM на марката Doctor's Best. Този продукт е синергичен комплекс от хондропротектори и е предназначен за болести на ставите и гръбнака.

Защо да изберем Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM?

 • Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM укрепва ставите и коститеПоддържа здрави костите и ставите
 • Подобрява влошеното състояние на хрущялите
 • Бори се със ставните болки и възпалителни реакции
 • При отоци на ставите
 • За облекчаване симптомите при различни ставни патологии
 • 4 капсули на ден
 • Възстановява увредените тъкани
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Glucosamine Chondroitin MSM от Doctor's Best?

Glucosamine Chondroitin MSM е хранителна добавката от компанията Doctor's Best, която съдържа съставките хондроитин, глюкозамин и метилсулфонилметан. Това е комплекс от хондропротектори – средство, което подпомага регенерацията на крущялната тъкан и спира процесите на разрушаване на самия хрущял. При това, тази добавка въздейства и на първопричината за заболяването, намалява възпалителния процес, снема болката и облекчава състоянието на човека като цяло. Този продукт се препоръчва при следните заболявания:

 • Glucosamine Chondroitin MSM на специална цена намалява болката в ставите.​Артроза
 • Артрит
 • Възпаление на ставите
 • Развитие на шипове
 • Различни ставни травми
 • Нарушение в обмена на веществата
 • Остеохондроза
 • Фрактури
 • Подагра
 • Патологии, развиващи се на фона на интензивни спортни занимания
 • Постоперативен период
 • Повишено чупене на ноктите и явен косопад
 • Варикоза.

Също така, тази хранителна добавка може да се използва и с козметични цели. Например, за по-бързо възстановяване текстурата на кожата, за повишаване тонуса на кожната обвивка на тялото и за нейното подмладяване, за намаляваме на мимическите бръчки. Добавката Глюкозамин с Хондроитин и МСМ въздейства благоприятно върху структурата на ноктите и косите, прави ги по здрави и силни.

Специалистите препоръчват използването на продукта от хора, които се занимават със спорт. Това се обяснява с факта, че по време на тренировка ставите са подложени на голямо натоварване.

В състава на продукта има два основни компонента, заради които той действа благотворно върху човешкия организъм. Кои са те?

Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM увеличава ставната подвижност.Глюкозамин – играе важна роля в самостоятелното изработване на хрущялна тъкан от опорно-двигателната система. Свойствата на този компонент, който е главно „изпълнително вещество“ в добавката Глюкозамин Хондроитин МSМ, помагат за намаляването на възпалителния процес и за бързото преборване на опасните ензими, които разрушават колагена и хиалуроновата киселина. Освен това, той предотвратява ефективно формирането на свободни радикали, които увреждат клетките при указаните по-горе заболявания. Глюкозаминът е основният компонент, който подпомага синтеза на веществата, влизащи в състава на хрущяла. Също така отлично намалява отоците в проблемните места. А стимулирането на произвеждането на колагена прекрасно стяга кожата и се бори със старческите и изменения и увисването и.

Хондроитин – също участва в активното продуциране на колаген, подобрява обмена на веществата в хрущялните клетки и подпомага развитието на нови такива клетки. Именно тази съставка в продукта Glucosamine Chondroitin MSM на Doctor's Best, който е на перфектна цена, отговаря за производството на синовиалната течност, която е необходима за смазването на всички ставни повърхности. А освен всичко останало, хондроитинът ефективно предотвратява разрушението на хрущялната структура.

Често проблемите с гръбначния стълб не се проявяват по никакъв начин, но влияят негативно върху качеството ни на живот, понижават активността ни, предизвикват бърза изтощение и умора. Затова хранителната добавка Glucosamine Chondroitin MSM е ефективно средство за профилактика за болести на гръбнака и за запазване на добрия здравен статус.

Освен тези компоненти, тази добавка присъства и сяра, под формата на метилсулфонилметан, която усилва полезните им свойства. Освен това притежава ярко изразен противовъзпалителен ефект, поддържа състоянието на косите и на ноктите. МСМ помага за бързото възстановяване подвижността на ставите, намалява болезнените усещания, а едно от най-важните му свойства е, че повишава проникващата способност на клетките на хрущялите и ставите. Това помага на полезните вещества много по-бързо да проникват в клетката през мембраната. Съответно и извеждането на токсичните вещества се случва много по-бързо. Вътреклетъчното налягане се поддържа в добри граници и болката утихва.

Glucosamine Chondroitin MSM от Doctor's Best елиминира възпаленията в костите, хрущялите и ставитеХондроитин сулфатът, участващ в състава на Doctor's Best Глюкозамин Хондроитин МСМ, се бори отлично с неблагоприятните процеси, протичащи в хрущялните клетки. Той оказва положително въздействие, заедно с витамините A, B, C, E. Освен това той осигурява:

 • Бързо зарастване на костите след счупване и заздравяване на различни кожни увреждания
 • Подобряване работата на системата на кръвообращението
 • Понижаване нивата на холестерола в плазмата на кръвта

Както знаем, всички ставни заболявания започват да се проявяват вследствие на различни видове разрушителни процеси в хрущялната тъкан. И това се случва при забавяне на регенериращите процеси. Glucosamine Chondroitin MSM на капсули е сигурен помощник на хрущялите. Компонентите в състава на тази добавка снабдяват хрущялите с важни микроелементи, нужни за възстановяването на защитата, която предотвратява триенето на костите при движение. При някои болести това става прекалено очевидно и води до силно разрушаване на ставата. Освен това, възстановява вече увредените хрущяли. Снема болките, възпаленията и отоците и подпомага активно формирането и възстановяването на съединителната тъкан. Подобрява тъканния метаболизъм в хрущяла, а освен това тонизира съдовете и усилва циркулацията на кръвта.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSMглюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Glucosamine Chondroitin MSM (Глюкозамин Хондроитин МСМ) от Doctor's Best?

Използването на Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM капсули се препоръчва на хора със заболявания и проблеми със ставите и целия опорно-двигателен апарат. Добавката осезаемо ще намали болката в ставите, ще елиминира възпаленията и ще повиши подвижността. Ще обнови хрущялната тъкан и ще подобри попадането на полезните елементи във вътрешността на клетките, като едновременно с това ще помогне да се изведат токсините извън нея. По този начин ще укрепи и заздрави всички хрущяли.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Glucosamine Chondroitin MSM:

Приемайте по 4 капсули дневно.

Състав в 1 доза (4 капсули) Стойност %ПДД
Калий182 мг6%
Хлор168 мг4%
Натрий56 мг2%
Глюкозамин сулфат 2KCI1500 мг**
Хондроитин сулфат1200 мг**
МСМ1000 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки