Menu
Your Cart

Doctor's Best Extra Strength Ginkgo

Doctor's Best Extra Strength Ginkgo
Doctor's Best Extra Strength Ginkgo
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Extra Strength Ginkgo
 • КОД: DRB-00091
Видян от: 1566
28.99 лв.
Без данък: 28.99 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Extra Strength Ginkgo предлага натурално решение на проблемите с паметта, концентрацията, лошото кръвообращение и студените крайници. С тези симптоми се сблъскват хора от всяка възраст. Стресът, нервното напрежение, проблеми от различно естество, могат да доведат до невъзможност за съсредоточаване, забравяне на елементарни неща и допускане на грешки. Това е крайно нежелателно както в ежедневието, така и на работното място. Формулата на продукта съдържа екстракт от Гинко Билоба, който е сред най-ефективните стимулатори на паметта. Всяка капсула съдържа 120 мг екстракт от листата на дървото, като се счита, че това е оптималното количество за дневен прием. Опаковката е достатъчна за 4-месечна ежедневна употреба, което гарантира продължителни и стабилни резултати.
 
Doctor's Best Extra Strength Ginkgo подобрява паметта и концентрацията.
Гинко Билоба е уникално дърво, в листата на което се крие истинско богатство за поддържане на човешкото здраве. Химическият състав осигурява специални вещества – терпенови лактони (гинколиди и билобалиди) и флавонови гликозиди. Основното им действие върху организма е ноотропно, т.е. подобряват паметта и концентрацията. Екстрактът от Гинко Билоба намира приложение във всяка област – при ученици и студенти, при проблеми с паметта, при прекомерен стрес, голямо количество информация и особено при занимаващите се със спорт. При комбиниране на интензивно умствено натоварване (учене за изпити, подготовка на дипломни работи, ежедневно боравене с много и различни данни) и тежко трениране (особено при липса на време за възстановяване) може да се стигне до неприятни симптоми – чувство за отпадналост след тренировка, умора и нежелание за движение, проблеми със съня, трудна концентрация и забравяне на елементарни неща. Начинът, по който помага екстрактът от Гинко е чрез разширяване на кръвоносните съдове и облекчаване на кръвообращението. Съответно преноса на кислород и хранителни вещества до мозъка се подобрява. 
 
Студените крайници са друг проблем, с който се „бори“ Doctor's Best Extra Strength Ginkgo. Доказано е, че приемът на екстракта може да подобри кръвообращението и оросяването на крайниците. Често се включва в различни продукти за лечение на разширени вени или облекчаване на чувството на тежест и дискомфорт в краката. Причината е, че екстрактът тонизира стените на кръвоносните съдове, помага за поддържане на гъвкавостта им и намалява окислението на холестерола. Последното се дължи на мощните му антиоксидантни качества. Противодействието на оксидативния стрес е една от основните задачи на всеки съвременен човек. Свободните радикали не са някакво абстрактно понятие, а напълно реален проблем. Съществуват много фактори, които влияят върху образуването им – повишения стрес, неправилното хранене, дори прекаляването с тренировките, без нужното време за възстановяване, могат да причинят повишено образуване на собствени радикали. Ако не се противодейства на този процес, може да се стигне до дискомфорт, проблеми, дори и някои доста сериозни заболявания на сърцето, нервната система, мозъка и други жизненоважни органи. Установен е положителен ефект при хора, претърпели инфаркт или при болестта на Алцхаймер. Всяка капсула от Doctor‘s Best Extra Strength Ginkgo съдържа оптималната дневна доза от 120 мг.

Защо да изберем Extra Strength Ginkgo?

 • Doctor's Best Extra Strength Ginkgo намаляват студенината на крайниците.Подобрява кръвообращението;
 • Стимулира паметта;
 • Увеличава концентрацията;
 • Подпомага когнитивните способности;
 • 120 мг екстракт на доза;
 • Намалява студенината на крайниците;
 • Неутрализира свободните радикали;
 • Действа съдоразширяващо;
 • Намалява риска от дегенеративни заболявания;
 • Подобрява оросяването на мозъка;
 • Защитава нервната система;
 • Понижава опасността от атеросклероза;
 • Опаковката е достатъчна за 4-месечна употреба;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • Лесно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бръза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Extra Strength Ginkgo?

Extra Strength Ginkgo от Doctor's Best е натурална хранителна добавка, съдържаща 120 мг екстракт от Гинко Билоба във всяка капсула. Продуктът представлява доказано ефективно средство за противодействие на оксидативния стрес, лошото кръвообращение и трудната концентрация. Включването в ежедневната суплеменция осигурява мощен стимул за по-добра памет, фокусиране, скъсява времето за реакция и повишава работоспособността. Изразените антиоксидантни качества на Гинко противодействат на свободните радикали и поддържат клетъчното здраве.
 
Мозък и памет - счита се, че подобреното кръвообращение е причина за по-добрата памет и концентрация. Снабдяването на мозъка с кислород и хранителни вещества е от основно значение за неговото здраве и функции. Отличен ефект се наблюдава при подготовка за изпити, боравене с голямо количество разнообразна информация, тежки тренировки, интензивен физически труд и други подобни.
 
Сърце и кръвоносна система - екстрактът от Гинко Билоба разширява кръвоносните съдове, повишава техния тонус и проходимостта им. Това води до улеснено преминаване на кръвния поток и подобрен транспорт на хранителни вещества и кислород. Поддържа стените на кръвоносните съдове гъвкави и непропускливи.
 
Клетъчно здраве - подобно на всички антиоксиданти, Гинко защитава от оксидативен стрес. Изразените му свойства неутрализират свободните радикали и намаляват собственото генериране на такива. Приемът на екстракта намалява опасността от дегенеративни изменения на нервната система и мозъка, като има потенциал при лечение на болестта на Алцхаймер.

За кого е подходящ Extra Strength Ginkgo (Екстракт Гинко Билоба)?

Doctor's Best Extra Strength Ginkgo е идеален за хора, подложени на физически и/или психически стрес, при работа, която е свързана с обработка на голямо количество информация, при интензивен физически труд, подготовка за изпити, натоварено ежедневие, тежки тренировки, студени крайници, трудна концентрация, често забравяне и други подобни. Добавката е подходяща и за двата пола, като част от ежедневната суплеменция. Опаковката съдържа 120 вегетариански капсули, които са достатъчни за 4-месечна употреба. Препоръчва се консултация с лекар преди да употребите този продукт, ако сте бременна или кърмите, както и при прием на лекарства на регулиране на кръвосъсирването.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Extra Strength Ginkgo:

Една доза (1 капсула) се приема 1 или 2 пъти дневно, без значение от приема на храна.
 
Състав:Стойност за 1 капсула:

Екстракт от Гинко билоба (флавонови гликозиди 28.8мг)
терпенови лактони - 7.2 мг)

120 мг

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), целулоза, силициев диоксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки