Menu
Your Cart

Doctor's Best Celadrin 500 mg

Doctor's Best Celadrin 500 mg
Doctor's Best Celadrin 500 mg
Doctor's Best Celadrin 500 mg
Doctor's Best Celadrin 500 mg
Doctor's Best Celadrin 500 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Celadrin 500 mg
 • КОД: DRB-00137
Видян от: 2181
59.90 лв.
Без данък: 59.90 лв.

Възможни варианти

Когато човек е млад изобщо не мисли за здравето на своите стави, вярвайки, че ако му се наложи да страда заради тях, това ще е на преклонна възраст, а до тогава има доста време. Неприятните последици обаче могат да се проявят много по-рано.

При редовни и многократно повтарящи се движения ставите все по-трудно устояват на натоварването и понякога изпращат сигнали за помощ под формата на болка и възпаление. Отначало можете и да не обърнете внимание на това - ще ви поболи и ще спре. Но именно такива симптоми могат да се превърнат в механизъм за задействане развитието на артрит, остеоартроза и остеохондроза.  

За да се предпазите от подобни проблеми ви предлагаме Celadrin 500 mg от Doctor's Best, чийто състав има редица полезни свойства за здравето на вашите стави, а ние ви даваме най-добрата цена за продукта.

Защо да изберем Doctor's Best Celadrin 500 mg?

 • Хранителната добавка Celadrin 500 mg на Doctor's Best влияе положително върху състоянието на ставите и тяхното функциониране, смекчава възпаленията и намалява симптомите на болка.Естествена смес от мастни киселини
 • Лесно усвоима и стабилна формула
 • Подобрява комуникацията между клетките
 • Лесно прониква в клетъчните мембрани
 • Демонстрира висока противовъзпалителна активност
 • Поддържа издръжливостта и еластичността на ставите
 • Намалява възпаленията и симптомите на болката
 • Подобрява способностите за движение на ставите
 • Protein.bg ви дава страхотно добра цена и бърза доставка

Какво представляват капсулите Celadrin 500 mg на Doctor's Best?

Celadrin (Целадрин) е натурална хранителна добавка на марката Doctor's Best, съдържаща патентована смес от естерифицирани осем мастни киселини - Celadrin®, получени от говежда лой. В състава на сместа има: миристолеат, миристат, палмитолеат, лаурат, палмитат и леат, които са получени в резултат от свързване на естествен алкохол с мастни киселини.

Съставките, които се съдържат в Celadrin на капсули, се характеризират с висока стабилност и усвояемост. Често причина за възпаление на ставите е увреждането на клетъчните мембрани, в резултат на което клетките стават по-податливи на опасности. Съставките на продукта имат способността да проникват в клетъчните мембрани, благодарение на което допринасят за подобряване състоянието и целостта на мембраните и улесняват предаването на сигнали между клетките, а в резултат на това ставния хрущял намалява своята склонност към деструктивни процеси.

Celadrin - Целадрин на капсули за по-голяма мобилност на ставитеХранителната добавка Celadrin 500 mg на Doctor's Best влияе положително върху състоянието на ставите и тяхното функциониране, смекчава възпаленията и намалява симптомите на болка.

 • Подобрява целостта на клетъчните мембрани.

Клетъчните мембрани играят защитна функция срещу факторите, които могат да нарушат активността на клетката. Многобройния стрес, както вътрешен, така и външен, атакува и отслабва елементите, изграждащи клетъчните мембрани, което води до увреждане и загуба на целостта им. Повредените клетъчни мембрани може да допринесат за ускорения процес на стареене и развитие на възпаление.

Celadrin - Целадрин допринасяйки за укрепването на клетъчната мембрана и подобряването на нейната цялост, подпомага обновяването на клетките и намалява риска от нарушения в тяхното функциониране.

 • Противовъзпалителен ефект.

Celadrin демонстрира дейност, подобна на омега-3 мастни киселини. Той влияе върху работата на имунната система и намалява активността на цитокините, отговорни за развитието на възпаление и съпътстващите болезнени симптоми. Точният механизъм на действие на Celadrin не е ясен, но се наблюдава, че по подобен начин на ЕРА и DHA мастни киселини, инхибира активността на медиатора на алергични и възпалителни реакции - ензима 5-липоксигеназа. Организмът на съвременния човек, страда от бедното на полезни вещества хранене, както и от претоварване с арахидонова киселина. За да неутрализира тази киселина тялото увеличава производството на 5-липоксигеназа. Високото ниво на този ензим и крайните продукти от разграждането на арахидоновата киселина водят до множество  болести свързани с остаряването.

Интересното е, че Celadrin противно на често използваните нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), които само маскират дискомфорта, работи на нивото на клетъчните мембрани, подобрява структурната ефективност на костите и ставите и спомага за елиминирането на причината за заболяването.

 • По-голяма мобилност на ставите.

Резултатите от проучванията доказват, че използването на Celadrin допринася за намаляване на проблемите, свързани с подвижността на ставите. Тези ползи са наблюдавани особено при пациенти с възпаление на коляното. В сравнение с контролната група, при експерименталната група се забелязва по-голяма еластичност и мобилност на ставите, както и намаляване симптомите на болка, усещането за скованост в ставите и подобряване на здравината им и равновесието.

В заключение можем да кажем, че Celadrin е изключителна добавка, която по естествен и безопасен начин намалява възпалението и влияе положително върху еластичността и функционирането на ставите.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава изгодна цена за Celadrin 500 mg, продукт на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Celadrin (Целадрин) капсули от Doctor's Best? 

Celadrin (Целадрин) капсули ще действа особено добре, в случай на възпалителни и хронични заболявания като ревматоиден артрит и ще бъде полезен също за физически активни хора, чийто двигателен апарат често е прекомерно натоварен, както и в ситуация на наранявания и натъртвания след тренировка.

За хора, които никога не са имали проблеми със ставите, има добра новина - добавяйки Celadrin 500 mg към дневния си режим, определено ще им помогне да поддържат ставите си в такова състояние за по-дълго време.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Celadrin 500 mg:

Възрастни: Приемайте по една (1) капсула три (3) пъти дневно, с или без храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
Celadrin
[a proprietary blend of esterified fatty acid carbons (EFAC) of myristate,
myristoleate, laurate, oleate, palmitate, and palmitoleate with tapioca]
500 mg

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено.

Други съставки: Желатин (капсула), целулоза.
Не съдържа нищо друго, освен изброените съставки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Celadrin е изключителна добавка, която по естествен и безопасен начин намалява възпалението и влияе положително върху еластичността и функционирането на ставите.

 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки