Menu
Your Cart

Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein

Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein
Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein
 • КОД: DRB-00185
Видян от: 2014
47.99 лв.
Без данък: 47.99 лв.

Възможни варианти

Doctor`s Best Best Vein Support е хранителна добавка, която оказва подкрепа на кръвоносната система. Формулата съдържа проучени и изпитани в практиката съставки, които действат положително върху здравето на вените. С напредване на годините, продължително седене или стоене на крак, неудобни обувки, тесни дрехи и генетична предразположеност, започват да се появяват тежест и умора в краката, изтръпване, отичане и болка. Особен проблем се явяват разширените вени, които засягат не само възрастните хора. Добавката съдържа витамин K2, диосмин и хесперидин в лесни за дозиране и прием капсули.
 
Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein съдържа витамин К2 от натто.
Витамин К2 е малко пренебрегван, когато става дума за хранителни добавки. Фокусът неизменно пада върху витамините, стимулиращи имунитета или поддържащи нервната система. Витамин К2 е мастноразтворим и е съставен от няколко различни форми, но в добавката се съдържа най-ефективната от тях – менаквинон 7 (MenaQ7™). Витаминът има огромно значение за здравето на сърцето и за структурата на костите. Той участва в няколко важни процеса – поддържа здравето на кръвоносните съдове, укрепва костите и регулира съсирването на кръвта. Най-изразени са ефектите му за лечение на заболявания и нарушения в костната плътност. Менаквинон 7 или МК-7 притежава дълга верига и се получава в естествения ход на ферментация на някои храни (в случая е натто). Той се включва успешно в хранителната суплеменция, наред с витамин D и минералите, изграждащи костите.
 
Другата особено важна функция на витамин К е да регулира съсирването на кръвта. Така се нормализира времето за спиране на кървенето при травма и играе съществена роля за предпазване от застрашаващи живота състояния. Витаминът оказва превенция на сърдечно-съдовите заболявания като регулира калцификацията на кръвоносните съдове, поддържайки ги гъвкави и проходими. Всяка доза от Best Vein Support Featuring DiosVein съдържа 25 мкг витамин K2.
Диосминът е изключително полезен при разширени вени, тежест в краката, умора, болка и понижен венозен тонус. Активната съставка подобрява кръвообращението на краката, укрепва стените на кръвоносните съдове и ги тонизира. Намалява болката и дискомфорта в крайниците. Също така действа противовъзпалително и заздравява кръвоносната система. Всяка доза от добавката съдържа 450 мг диосмин (DiosVein™). Хесперидин е субстанция, която се съдържа естествено в портокалите и именно това е източникът й в добавката. Насочен е към подобряване на кръвообращението, защита срещу заболявания на кръвоносните съдове и укрепване на техните стени. 
 
Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein оказва мощна подкрепа за здравето на кръвоносните съдове. Поддържа проходимостта им и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Едновременно с това подобрява кръвообращението и регулира съсирването на кръвта. Възстановява костната плътност и противодейства на чупливостта и отслабването им.

Защо да изберем Best Vein Support?Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein заздравява кръвоносните съдове.

 • Натурални съставки;
 • Витамин K2 от натто*;
 • Съдържа диосмин и хесперидин;
 • Поддържа здравето на кръвоносната система;
 • Облекчава разширените вени;
 • Регулира съсирването на кръвта;
 • Действа противовъзпалително;
 • Спомага за възстановяване на костната плътност;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Намалява тежестта и умората на краката;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein?

Best Vein Support от Doctor`s Best е хранителна добавка за здрави вени. Формулата е изцяло натурална и съдържа едни от най-ефективните компоненти за поддържане на здрави кръвоносни съдове. Осигурява витамин K2, който е незаменим за възстановяване на костната плътност и намаляване на риска от фрактури. Регулира кръвосъсирването и подобрява функциите на кръвоносната система. Включени са още диосмин и хесперидин, които действат синергично за възстановяване здравето на кръвоносните съдове – облекчават болката и тежестта в крайниците, намаляват риска от кръвоизливи, тонизират венозните стени и подобряват кръвообращението.

За кого е подходящ Best Vein Support Featuring DiosVein?

Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein е идеален избор при проблеми с венозната система, при умора и тежест в крайниците, разширени вени, често спукване на капилярите, нарушено кръвосъсирване и при намалена костна плътност. Формулата е изцяло натурална и веган/вегетарианска. Нужна е консултация с лекар, ако приемате лекарства за регулиране на кръвосъсирването и при хронична венозна недостатъчност.

Употреба и дозировка на Doctor`s Best Best Vein Support Featuring DiosVein:

Една доза (1 капсула) се приема два пъти дневно. За оптимално усвояване се препоръчва прием с храни, съдържащи мазнини (витамин К е мастноразтворим).
 
СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Витамин K2 (от MenaQ7)25 мкг31%*
Диосмин (DiosVein)450 мг**
Екстракт от портокал (мин. 90% Хесперидин)50 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: оризова пудра, модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), силициев диоксид, глицерол моностеарат, аскорбил палмитат, екстракт от розмарин.

* натто - Natto is one of the richest sources of vitamin K2.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки