Menu
Your Cart

Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH 50 mg

Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH 50 mg
Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH 50 mg
Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH 50 mg
Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH 50 mg
Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH 50 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH 50 mg
 • КОД: DRB-00178
Видян от: 1629
97.30 лв.
Без данък: 97.30 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.
Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH увеличава енергията.Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH предлага мощна формула за противодействие на оксидативния стрес. Добавката съдържа редуциран коензим Q10 – убиквинол (Kaneka QH), който е много стабилен и силен в борбата със свободните радикали. Причина за това е обогатената с електрони структура, която се включва в поддържането на клетъчното здраве. Освен това, участва в производството на енергия и намалява всички негативи, свързани с умората и чувството за отпадналост.
 
 
Свободните радикали са нормална част от метаболизма и функционирането на тялото. Те имат чисто практическа насоченост – имунната система ги използва за атакуване на различни болестотворни микроорганизми. Начинът, по който радикалите се справят с тях, е чрез отнемане на електрони от структурата и съответното им унищожаване. Това е механизмът, по който се увреждат молекулите на клетките. Търсейки начин да стабилизират своята структура (свободните радикали са молекули с поне един липсващ електрон), те вземат такава от молекулите на клетките, превръщайки ги в свободни радикали. Непрекъснатото разрастване на този процес има пагубно действие върху здравето и може да причини редица заболявания, някои от които доста сериозни. Допълнителни фактори, които увеличават количеството на свободни радикали са прекомерният стрес, без значение дали физически или психически, неправилното хранене, претренирането, недоспиване, тютюнопушене, злоупотреба с алкохол, прием на синтетични медикаменти и много други. Това повишено производство затруднява нормалното функциониране на организма, уврежда клетъчните структури и причинява заболявания. Ефективен начин за справяне с този процес и възстановяване на здравето, е приемът на антиоксиданти. Коензим Q10 е точно такъв, а формулата на Doctor's Best Ubiquinol съдържа редуцирана негова форма – убиквинол.
 
Коензим Q10 защитава сърцето и може да намали риска от инфаркт. Най-големи концентрации от веществото се съдържат именно в този орган, а дефицитът влияе най-много на него. Убиквинолът поддържа сърдечното здраве и може да редуцира опасността от сърдечно-съдови заболявания. Неутрализирането на свободните радикали понижава окисляването на холестерола и съответно защитава кръвоносните съдове от втвърдяване и загуба на еластичност. Коензимът укрепва имунната система и намалява честотата на боледуване. Особен интерес представлява приложението на коензим Q10 при спортуващи хора, най-вече при начинаещите. Причината е, че при тях все още липсва правилна техника на изпълнение, а прекалената амбиция за бърз напредък, често води до недостатъчно време за възстановяване. Именно претренирането и липсата на почивка, води до увеличено производство на свободни радикали.

Защо да изберем Ubiquinol with Kaneka QH?

 • Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH намалява оксидативния стрес.Защитава от оксидативен стрес;
 • Съдържа редуциран коензим Q10;
 • Предпазва клетките от увреждане;
 • Поддържа сърдечното здраве;
 • Повишава енергията;
 • Намалява умората;
 • Редуцира опасността от дегенеративни заболявания;
 • Поддържа кръвоносните съдове еластични;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH?

Ubiquinol with Kaneka QH е здравословна добавка, съдържаща редуцирана форма на коензим Q10. Формулата предлага стабилна антиоксидантна протекция за клетъчното здраве. Намалява вредата, която прекомерното количество свободни радикали, нанася върху структурата на клетките, сърцето и функциите на имунитета. Q10 има сериозен потенциал да укрепи сърдечната функция и да поддържа кръвоносните съдове проходими и гъвкави. Включването на антиоксиданти в ежедневната суплеменция е отлично профилактично средство за редуциране на опасността от хронични заболявания, поддържане на здраво сърце и добре функционираща имунна система, както и за производство на енергия. Коензим Q10 под формата на убиквинол (Kaneka QH) е концентриран вариант, който оказва мощна протекция срещу увреждане на клетките. Участва в производството на енергия и намалява чувството за умора.

За кого е подходящ Ubiquinol with Kaneka QH?

Doctor's Best Ubiquinol with Kaneka QH е подходящ избор за активни и спортуващи хора, при повишен стрес, за увеличаване на енергията, защита на сърцето, неутрализиране на свободните радикали и поддържане на стабилна имунна система. Формулата съдържа убиквинол редуциран коензим Q10, който защитава клетъчното здраве.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Ubiquinol:

Една доза (1 драже) дневно с храна.
 
Състав                                                                   Стойност за 1 драже
Убиквинол (Kaneka QH редуциран коензим Q10) 50 мг

Други съставки: зехтин екстра върджин, желатин, средноверижни триглицериди, глицерин, слънчогледов лецитин, пчелен восък, екстракт от розмарин, анато (оцветител).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки