Menu
Your Cart

Doctor's Best Best Fucoidan 70%

Doctor's Best Best Fucoidan 70%
Doctor's Best Best Fucoidan 70%
Doctor's Best Best Fucoidan 70%
Doctor's Best Best Fucoidan 70%
Doctor's Best Best Fucoidan 70%
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best Fucoidan 70%
 • КОД: DRB-00165
Видян от: 2554
119.00 лв.
Без данък: 119.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Световният океан е най-богатият източник на природни вещества: минерали, витамини, полизахариди, антиоксиданти, ензими, способни да донесат неизмерима полза за здравето на човека. Особено място сред многообразието на морските организми заемат водораслите. В техния състав се съдържат биологично активни вещества, които се отличават по биологичното си действие. Голям интерес у учените и медиците от цял свят, а и у хората, които полагат грижа за здравето си и които следят за прогресиращите иновации, предизвикали кафявите водорасли, в чийто състав е открито уникалното по свойства вещество фукоидан.

Фукоидан е изследван в най-авторитетните изследователски лаборатории в Япония, Америка, Канада, европейските институти. Съществуват хиляди научни публикации с потвърдени факти за огромната полза на фукоидан за човешкото здраве.

Doctor's Best Best Fucoidan 70% е екстракт от кафявите водорасли.В хода на многобройните изследвания е установено достоверно, че фукоидан има редица полезни свойства:

 • Имуноукрепващи
 • Противоракови
 • Антикоагулантни
 • Антиоксидантни
 • Противовирусни
 • Противовъзпалителни
 • Анти комплементарни
 • Понижаващи холестерола
 • Подобряващи работата на стомашно-чревния тракт

Защо да изберем Doctor's Best Best Fucoidan 70%?

 • Бори се с рака и инхибира ангиогенезата
 • Има функциите на имуномодулатор и стимулира водения имунитет
 • Притежава антикоагулантно и противотромбно свойство
 • Проявява антиоксидантна активност
 • Убива патологичните клетки без да уврежда здравата тъкан
 • Срещу ракови метастази
 • 2 дози от по 1 капсула на ден
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best Fucoidan 70% от Doctor's Best на капсули?

Best Fucoidan 70% на топ цена се бори с онкологичните патологии.Best Fucoidan 70% 300 мг 60 капсули е хранителна добавка от компанията Doctor's Best, която съдържа активно вещество фукоидан. Фукоидан е сложен полизахарид, който се състои от фруктоза, маноза, галактоза, уронова киселина и други вещества от сулфатираните групи.

Днес продължава активното изучаване на фукоидан в различни лаборатории в света и вече са открити не малко биоактивни функции на това уникално природно вещество. Ще отбележим, че повечето учени медици са склонни да смятат, че именно това вещество е главният фактор за феноменалното здраве и дълголетие на жителите на японските острови, където кафявите водорасли от древни времена са основен хранителен продукт.

Противораковата активност на Best Fucoidan 70%

Best Фукоидан 70% на невероятна цена притежава висока противоракова активност. Тази хранителна добавка предизвиква саморазрушаването на дефектните (раковите) клетки. При това оказва въздействие само върху тях, без да вреди на намиращите се близо до тях здрави клетки. Този феномен на самоунищожаване се нарича „апоптоза“ – генетично програмиран процес на самоликвидиране (гибел) на клетките. При определени условия процесът стартира и клетката се самоунищожава. Посредством този естествен процес, човешкият организъм се избавя от ненужните клетки. Науката определя две форми на клетъчна гибел – апоптоза и некроза. Разликата между тях е, че некрозата е гибел на клетките вследствие на тяхното увреждане от външни въздействия.

Полезните свойства на Best Fucoidan 70% са основани на натуралната способност на активното вещество да предизвиква саморазрушение на злокачествените клетки, като по този начин регулира растежа им и техния брой.

Фукоидан от Doctor's Best – мощен имуномодулатор

Best Fucoidan 70% от Doctor's Best има имуномодулиращо и укрепващо действие.Тази хранителна добавка оказва много голямо имуномодулиращо действие. Чрез проведени изследвания е установено, че полизахаридите, които са главните активни компоненти във веществото фукоидан, са способни да усилват естествената имунна реакция на организма чрез активирането на макрофагите и клетките-природни убийци, които унищожават „враговете“ на организма. Продуктът Best Fucoidan 70% капсули в пъти усилва антипатогенните реакции и значително намалява алергичните.

Освен това, добавката увеличава и производството на интерлевкин-12, който се продуцира от макрофагите в В-клетките, а също и на интерферон. Защо това е толкова важно за имунната система?

 • Интерлевкин-12 активира работата на Т-лимфоцитите и НК-клетките, в резултат на което ефективността на атаките срещу раковите клетки се увеличава в пъти.
 • Интерферонът, чието производство активира интерлевкин-12, представлява биоактивно вещество. Той е най-важното звено в имунната система. Работата му се изразява в ефективно атакуване на вирусите и раковите образувания.

Антиметастатичният ефект на Best Фукоидан 70% капсули

Освен способностите на добавката да предизвиква самоликвидация на раковите клетки, продуктът на Doctor's BestBest Fucoidan 70% притежава още едно уникално свойство – възпрепятства появата и разрастването на метастази. Приемът на тази добавка блокира образуването на нови кръвоносни съдове, чрез които раковите клетки се хранят, получават кислород и метастазират. За да се делят и да растат, на болните клетки им е необходима ангиогенеза – процес на образуване на кръвоносни съдове в орган или тъкан. Best Фукоидан 70% прекъсва този процес, като така лишава раковите клетки от храна и възможност да се разрастват в метастази.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best Fucoidan 70%фукоидан на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best Fucoidan 70% (фукоидан) от Doctor's Best?

Общият ефект на взаимодействието на всички фактори и противотуморните свойства на тази хранителна добавка е изумителен. С доказана ефективност и без странични ефекти Фукоидан 70% дава възможност на всеки, който се е сблъскал с коварната диагноза рак, да намери решение и да се погрижи за състоянието си с натурални средства.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Fucoidan 70%:

Приемайте по 2 капсули дневно с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Фукоидан екстракт300 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, магнезиев стеарат (растителен източник), модифицирана целулоза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки