Menu
Your Cart

Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg

Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg
 • КОД: DRB-00170
Видян от: 2091
109.99 лв.
Без данък: 109.99 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

В днешно време раковите болести прогресират. Стандартните методи за лечение не винаги помагат да се справим с онкологията. Като спомагателно средство идват на помощ много продукти, включително и хранителната добавка на компанията Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg капсули, която е на невероятна цена. Този продукт не само стопира разпространението на туморите, но и подобрява общото състояние на човека.

За пръв път артемизин е открит от китайски фармацевт, а ефективността му е доказана през 2015 година. Изследванията на средствата, в които като главен компонент е артемизин и неговите производни, са потвърдили положителното му действие. Компонентът се извлича от сладък пелин – растение, което се използва широко в китайската медицина.

Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg има имуномодулиращо натурално действиеПротивораковите свойства на това вещество са открити много отдавна. Първоначално този екстракт се е използвал за отстраняване на тропична малария. Допълнителни изследвания са доказали, че артемизин се отличава с положително въздействие относно раковите образувания.

Защо да изберем Doctor's Best Best Artemisinin 100 mg?

 • С доказан антираков ефект
 • Има имуностимулиращи и имуномодулиращи действия
 • Убива клетките на рака без да вреди на здравите тъкани
 • Помага за по-бързото възстановяване след химиотерапия
 • Притежава противоглистно въздействие
 • 1-2 дози – по 1 капсула дневно
 • Защитава от камъни в бъбреците
 • При различни видове и стадии на рак
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Best Artemisinin от Doctor's Best на капсули?

Best Artemisinin на марката Doctor's Best съдържа активното вещество артемизин. Тази хранителна добавка помага в борбата с онкологичните заболявания, а също и с тропичната малария.

Противораковата ефективност на Best Artemisinin

Doctor's Best Best Artemisinin на перфектна цена има противораково действиеЕфективността на този продукт е доказана нееднократно. Това средство действието помага да се укрепи имунитета и да се подобри общото състояние на тежкоболните. Добавката помага както при онкология на дихателните пътища, така и на пикочно-половата система.

Механизмът на действие на Best Артемизин:

За разлика от здравите, раковите клетки, в процеса на своята жизнена дейност, имат нужда от много желязо, с което те „предвидливо се запасяват“. Пагубното действие на хранителната добавка Best Artemisinin на супер цена от Doctor's Best върху злокачествените тумори се изразява в способността му да прави реакция със съединенията на желязо. В процес на тази реакция се разрушава пероксидният мост и се освобождава атомарен кислород. Именно атомарният кислород е онзи „абсолютен окислител“, който е безжалостен към рака – желязото се окислява и раковата клетка загива.

Но защо Артемизин се отнася към противокаровите добавки с целево действие, а не към химиопрепаратите? Между „таргетните“ средства и химичните препарати има съществена разлика:

 • Best Artemisinin 100 mg поразява само мутиралите клетки, без да вреди на здравитеХимичните средства унищожават всички клетки „без да пробират“. Тоест, те са токсични за живите тъкани по принцип. Все пак, заради това, че раковите клетки са „много жадни“, те по-бързо и повече поглъщат всички постъпващи с кръвта вещества. Така че концентрацията на химиопрепаратите в тези клетки е по-висока, отколкото в другите тъкани. Във връзка с това, в процеса на химиотерапия раковите клетки загиват или спират да растат. Здравите клетки, които са абсорбирали по-малко отровни вещества, или изобщо не загиват (само „боледуват“), или загиват, но частично, а не цялостно.

Във всеки случай, след преминат стандартен курс химиотерапия, на здравите клетки им е нужно време за да се възстановят и да си починат. Това е и причината в повечето случаи химиотерапията да се провежда на няколко курса, между които се дава възможност на организма да си почине от отровата.

 • Целевите продукти действат по-различно, но винаги се целят само в тумора. Тоест, те не предизвикват нарушения в здравите клетки. Затова целевата терапия се понася по-леко от раково болните и не предизвиква тежки странични ефекти.

Други ефекти от приема на Best Artemisinin:

Като хранителна добавка Бест Артемизин има противовъзпалителни, антигъбични, антибактерилни ефекти, включително и по отношение на микроби, резистентни към антибиотиците. Оказва и добро спазмолитично действие: отпуска гладката мускулатура на жлъчните пътища, червата, уретерите, усилва секрецията на храносмилателните жлези и премахва спазмите на жлъчния мехур. Подпомага секретирането на жлъчка и възпрепятства застоя и в жлъчния мехур. Намалява и стомашните спазми, спазмите на тънкото и дебелото черво, облекчава отделянето на урина и подобрява бъбречната филтрация.

Best Artemisinin 100 mg на Doctor's Best пом,ага срещу рак на черния дроб и други органиBest Artemisinin на капсули от 100 мг е ефективно противоглистно средство, освен това помага за заздравяване на язви, пречиства и защитава кожата и укрепва стените на капилярите. Намалява спазмите на кръвоносните съдове, подобрява венозния отток и оросяването на вътрешните органи.

Добавката от Doctor's Best – Артемизин 100 мг на топ цена регулира и обменните процеси на клетъчно ниво, като активира вътреклетъчните енергийни реакции, премахва признаците на тъканна хипоксия, хидропична дистрофия и метаболитни нарушения в паренхима на миокарда, черния дроб и бъбреците.

Друг плюс за организма от използването на добавката е, че възпрепятства образуването на бъбречни камъни, като намалява степента на кристализация на минералните соли и образува защитен колоид.

Този продукт притежава укрепващи, антиоксидантни, имунотропни свойства.  Стимулиращи и функцията на моноцитно-макрофагеалната система и фагоцитарната активност на неутрофилите. А отделно проявява и успокояващ и противоконвулсивен ефект.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Best Artemisinin – аминокиселини на марката Doctor's Best.

За кого е най-подходящ Best Artemisinin (артемизин) от Doctor's Best?

Хранителната добавка от Doctor's Best – Артемизин капсули се препоръчва на хора, страдащи от различни видове рак, независимо от стадия на развитие на патологията, както като спомагателно, така и като укрепващо след химиотерапия средство.

Употреба и дозировка на Doctor's Best Best Artemisinin:

 Приемайте по 1 до 2 капсули 1-2 пъти дневно на празен стомах.

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Артемизин100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза, целулоза, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки