Menu
Your Cart

Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg

Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg
Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg
 • КОД: DRB-00277
Видян от: 2330
79.90 лв.
Без данък: 79.90 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Doctor`s Best ви предлага Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg на много добра цена и с бърза доставкаВсеки ден организмът ни е изложен на действието на различни радикални окисления, което може да доведе до особено сериозни последствия. Факторите, които ги генерират са стреса, автомобилните газове, радиацията, тютюневия дим, вредни храни и други. В резултата на това тялото претърпява оксидативен стрес, а вследствие от него настъпват увреждания на клетки и органи. Най-добрата превантивна мярка срещу действието на вредните частици е присъствието на антиоксиданти в хранителния режим. Мощна антиоксиданта защита може да си осигурите с Алфа-липоева киселина, която ви предлага Doctor`s Best с продукта Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg на отлична цена.

Алфа-липоева киселина (ALA) - естествен антиоксидант, представляващ мастна киселина, която се намира във всяка клетка на човешкото тяло. Това вещество би могло да се класифицира като витамин, ако не е факта, че може да бъде синтезирано в човешкото тяло. Алфа-липоева киселина е кофактор за производство на енергия. Образува се по естествен път като съединение, синтезирано от растения, животни, включително и човека. Естествено се произвежда само R-изомер на ALA.

За първи път учените са открили важната роля на Алфа-липоева киселина в 50-те години на миналия век и тя започва да се използва с медицински цели. През 1951 г., Reed et al. изолирал особена субстанция от картофения екстракт, способстваща за значителен ръст и популация на определени микроорганизми.  Идентифицирал т.нар растежен картофен фактор (ALA) и скоро било показано участието на ALA като коензим в цикъла на Кребс, и в отстраняването на свободните радикали. Първоначално е известна като незаменим биохимичен кофактор за митохондриалните ензими. Обаче през последните години, е установено, че ALA и междинният продукт на нейния обмен, Дихидролипоева киселина са едни от най-мощните антиоксиданти. За да си осигурите мощното действие на този антиоксидант, вземете продукта Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg от Doctor`s Best , който е на страхотна цена!

Защо да изберем Doctor`s Best Best Alpha-Lipoic Acid 300?

 • Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg от Doctor`s Best е продукт, който ще осигури на вашето тяло антиоксидантна защита.Предоставя антиоксидантна защита за цялото тяло
 • Защитава клетките от стареене
 • За да повишите съпротивителните сили на организма
 • Повишава ефективността на другите антиоксиданти в тялото
 • Намалява кръвната захар
 • Балансира нивата на холестерол
 • Укрепва нервната система
 • Doctor`s Best ви предлага Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg на много добра цена и с бърза доставка

Как действа Best Alpha-Lipoic Acid 300 на Doctor`s Best?

Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg от Doctor`s Best е продукт, който ще осигури на вашето тяло антиоксидантна защита. Приемът му ще даде подкрепа за вашия организъм в борбата със свободните радикали, за да не могат те да му причинят голяма вреда.  Неговата основна съставка е Алфа-липоева киселина, която е универсален антиоксидант. Нарича се „универсален” по две причини. На първо място, което е доста необичайно, тя се разтваря във вода и в мазнини. Това означава, че молекулите на Липоевата киселина могат да действат не само в клетките на тялото, но също така и да проникват чрез кръвно-мозъчната бариера в мозъка, което за антиоксидантните вещества е доста нетипично. На второ място, Липоевата киселина има уникални свойства – не само действа като антиоксидант, но също така може да „съживи” другите антиоксиданти за повторно използване. Тя съживява глутатион, витамини С и Е, както и коензим Q10. На това не е способно нито едно хранително вещество.

Ето какво може да направи за вас Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg:

 • Да намали инсулиновата резистентност и да подобри метаболизма на глюкоза.

Всеки човек, страдащи от наднормено тегло или предпочитащ въглехидратните храни, е изложен на риск от нарушаване на инсулиновия метаболизъм. Следователно, Алфа липоева киселина 300 мг е потенциално полезна за повечето хора.

 • Помага при диабетна невропатия.

Проучванията показват, че ALA може да предотврати увреждане на нервите, ако нейният прием започне преди настъпване на необратими увреждания.

 • Ще ви подпомогне да се отървете от излишните килограми.

Алфа-липоева киселина доставена от продукта на Doctor`s Best изпълнява функцията на коензим в реакцията при получаване на енергия от въглехидратите. Освен това тя улеснява окислението на мастни киселини, като по този начин може да помогне на тялото да гори мастните отлагания. Благодарение на нейния афинитет към рецептори на глюкозата в хипоталамуса, блокира ензима на протеин киназата, който подава сигнала за глад и по този начин Алфа липоева киселина 300 мг потиска апетита.

 • Защитава вашия черен дроб.

Липоевата киселина от Doctor`s Best е надежден защитник на черния дроб. ALA помага да се намали отлагането на мазнини в черния дроб.

 • Защтава кръвоносните съдове и сърцето.

Установено е, че Липоева киселина намалява атеросклеротичните лезии - образуване на мастни слоеве, което води до втвърдяване на артериите. Тя също предизвиква намаляване на триглицеридите, които са рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания. Изследователите са установили, че Алфа-липоева киселина предизвиква промяна в действието на гените, които контролират холестерола. Тя увеличава производството на ензими, които действат като капан за вредните реактивни атоми на кислорода и това намалява производството на LDL холестерол.

 • Подобрява работата на мозъка ви.

Алфа липоева киселина 300 мг може да предотврати окислителното увреждане на нервите и мозъка. Намалява всички видове свободни радикални окисления, било то в артериите, или нервните клетки. В мозъка, Липоевата киселина може да помогне за предотвратяване, или отстраняване на клетъчно увреждане при болестта на Алцхаймер. Алфа-липоева киселина регенерира глутатион в мозъка и по този начин осигурява защита срещу невротоксини.

 • Помага за предотвратяване на рак.

Алфа липоева киселина 300 мг - мощен антиоксидант, който усилва и възстановява другите антиоксиданти в тялото, особено витамин Е. Установено е, че Липоевата киселина дори може да предотврати задействането на ген, който причинява растежа на ракови клетки.

 • Забавя стареенето.

Липоевата киселина се произвежда в тялото, но с възрастта естественото синтезиране на това вещество отслабва и намалява още повече при много хронични заболявания. Това води до понижаване нивата на глутатион – „аминокиселината на младостта” т.е., ускорено стареене и ранна смърт. Учените смятат, че една от основните причини за стареенето е повреждането на клетките в резултат на гликозилирането, а липоевата киселина блокира този процес.

 • Ценна е за бодибилдърите.

Сериозното трениране стимулира образуването на свободни радикали, усилва оксидативния стрес в различните влакна. Приемът на Алфа липоева киселина 300 мг намалява показателите на окисление. По този начин отслабва влиянието на тренировките върху образуването на реактивните атоми на кислорода, инхибира разграждането на протеини и клетки. Това може да позволи на атлетите да тренират интензивно с по-малко увреждане на мускулните и други влакна.

Алфа-липоева киселина има инсулиноподобни свойства, подобрява усвояването на глюкоза в мускулите. По този начин се стимулират процесите на съхранение на гликоген, увеличава се количеството на глюкоза в мускулите по време на тренировка и се поддържа стабилното й ниво в кръвта.

Продуктът Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg от Doctor`s Best ще ви помогне да поддържате една по-добра фигура, да подкрепите вашето тяло в борбата със свободните форми на кислорода и тяхната вреда на отлична цена.

За кого е най-подходящ Алфа липоева киселина (Best Alpha-Lipoic Acid)?

Добавката Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg е подходяща за всеки, който е в риск от атеросклероза, диабет, сърдечни и чернодробни заболявания. Полезно ще е нейното действие за пушачите, възрастните  хора и тези, които употребяват алкохол. Особоено е необходима за спортистите, за да бъде тяхното трениране по-ползотворно.

Употреба и дозировка на Best Alpha-Lipoic Acid 300:

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 или 2 капсули на ден със или без храна, или по указание от лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180

Състав:Стойност за 1 доза: %ПДД 
Alpha lipoic acid300 мг

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено

Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), магнезиев силикат, силициев диоксид, ориз на прах.

Без глутен. Без добавена захар, мая, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки