Menu
Your Cart

Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg

Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure 6 mg
 • КОД: DRB-00366
Видян от: 2114
34.99 лв.
Без данък: 34.99 лв.

Възможни варианти

Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure защитава клетките от увреждане.Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure е хранителен суплемент, съдържащ астаксантин на капсули. Формулата насочена към осигуряване на мощна протекция срещу свободните радикали, при това с натурални и ефективни средства. Всяка доза от продукта съдържа астаксантин от микроводорасли, с което се превръща в отличен избор за вегани и вегетарианци. Астаксантинът е мастноразтворим каротеноид, принадлежащ към същия клас вещества, към които спадат лутеина, ликопена и бета-каротина. Естествено се съдържа в скариди, крил, някои видове мая, а в този случай е извлечен от микроводораслите Haematococcus pluvialis. Пигментът, който придава цвета на скаридите и северноатлантическия крил, е именно астаксантинът. В ежедневната суплеменция може да бъде включен като средство за защита от оксидативен стрес, за забавяне на стареенето, облекчаване на възпалителни процеси от различен произход, подкрепа за сърдечно-съдовата и за нервната система.

Антиоксидантна защитаастаксантин на капсули е натурално средство за борба с оксидативния стрес. Формулата на продукта противодейства на свободните радикали и защитава клетъчното здраве. Показва потенциал да забави стареенето и да намали риска от дегенеративни изменения на нервната система, сърцето и зрението. Особено подходящ избор е за хора, които са подложени на физически и/или психически стрес, тежък физически труд, интензивни тренировки и т.н., тъй като при тях се наблюдава повишено собствено генериране на свободни радикали и съответно по-висок риск от увреждане.

Сърце и кръвоносна система – силните антиоксидантни качества са причина астаксантинът да подобрява здравето на кръвоносната система. Окислителните процеси при холестерола се отразяват пагубно върху еластичността на кръвоносните съдове. С времето се втвърдяват и позволяват натрупване на холестеролна плака, което създава предпоставки за различни сърдечно-съдови смущения. Поддържането на добра антиоксидантна защита винаги влияе положително върху състоянието на сърдечно-съдовата система.

Имунна система – подпомага защитата срещу болестотворни микроорганизми и намалява честотата на боледуване. Подкрепя функциите на различните органи, лигавици и структури в организма, които се грижат за „засичането“ на вредители и изпращането на защитни клетки срещу тях.

Противовъзпалителен ефектастаксантинът е особено ефективен при възпалителни процеси от различен характер, тъй като има способността да достига до всяка клетка и да възстановява нейното здраве. 

Зрение – пигментът има потенциал да подобри зрението и да го защити от увреждане. Счита се, че причината е защитата срещу оксидативен стрес.

Кожа астаксантинът намалява увреждането на кожата следствие излагането на слънчеви лъчи, подпомага нейното регенериране и поддържа хидратацията.

Защо да изберем Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure?Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure поддържа здравето на нервната система.

 • Оптимална доза астаксантин на доза;
 • Растителен състав;
 • Подкрепа за имунната система;
 • Защитава от оксидативен стрес;
 • Предпазва сърцето от увреждане;
 • Поддържа зрението;
 • Защитава кожата от слънчевите лъчи;
 • Действа противовъзпалително;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • Не съдържа глутен, соя и ГМО;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Astaxanthin With AstaPure (астаксантин)?

Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure е хранителна добавка, съдържаща каротеноида астаксантин. Формулата е насочена към подобряване на общото здравословно състояние и защита от оксидативен стрес. Подходяща е за употреба от вегани и вегетарианци, тъй като съдържа изцяло растителни съставки. Активното вещество е извлечено от микроводораслите Haematococcus pluvialis и осигурява натурално средство за борба със свободните радикали, различни болестотворни микроорганизми и стареенето на организма.

Астаксантинът е мастноразтворим каротеноид, пигмент с червен цвят. Той придава цвета на скаридите и на северноатлантическия крил. Доказано е, че притежава многократно по-голям потенциал да защити клетките от оксидативно увреждане, в сравнение например с витамин A. Според различни проучвания, именно прекомерното образуване на свободни радикали, е причина за различни дегенеративни изменения – в нервната система, мозъка, очите и много други тъкани. Редуцирането на собственото производство на свободни радикали и неутрализирането на тези от заобикалящата ни среда, е от ключово значение за подмладяване на организма и забавяне на стареенето. Всяка доза от Astaxanthin With AstaPure съдържа 6 мг естествен астаксантин от микроводорасли. 

За кого е подходящ Doctor's Best Astaxanthin With AstaPure?

Формулата на Astaxanthin With AstaPure от Doctor's Best е отличен избор за поддържане на добро здраве, подмладяване и защита от оксидативен стрес. Добавката на Doctor's Best е подходяща за спортуващи и активни хора, при повишени нива на стрес (физически и/или психически), за защита на сърдечно-съдовото здраве, подкрепа на имунната система и зрението. Всяка вегетарианска капсула съдържа 6 мг астаксантин, като дозата се счита за най-оптимална и ефективна в борбата със свободните радикали.

Употреба и дозировка на Astaxanthin With AstaPure на Doctor's Best:

Една доза (1 капсула) дневно след хранене.

СъставСтойност за 1 капсула 
Натурален астаксантин от AstaPure®6 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: зехтин екстра върджин, вегетарианска капсула (модифицирано нишесте, глицерин, карагенан, пречистена вода).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки