Menu
Your Cart

Витамини за бременни PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 Капсули

Витамини за бременни PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 Капсули
New
Витамини за бременни PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 Капсули
  • Наличност: Да
  • Модел: Prenatal Multivitamin + DHA 60 Tablets + 60 Capsules
Видян от: 165
65.90 лв.
Без данък: 65.90 лв.

Витамини за бременни PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 капсули | 21st Century

Тази уникална формула от 21st Century е създадена специално за бременни и кърмещи жени. Витамините PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 капсули имат уникално действие и са напълно безвредни. DHA в хранителната добавка е изцяло от растителен произход. Някои от свойствата, които имат тези Витамини за бременни:

  • Подпомагат развитието на гръбначния стълб на плода
  • Помагат за нормалното развитие на ретината
  • Prenatal Multivitamin + DHA на топ цена се използват за поддържане на нервната система
  • Без добавени живак, риба и полихлориран бифенил (РСВ) 

За PreNatal + DHA за бременни:

Витамините PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 капсули е хранителна добавка, която поддържа здравето на плода и на майката по време на бременноста. Мултивитамините за бременни от 21st Century на добра цена включват още в състава си и витамин В9 (фолиева киселина), важна за нормалното развитие на гръбначния стълб на бебето. Има доказани ползи при прием на DHA, които поддържат функциите на нервната система, мозъка и очите при новороденото. При прием на PreNatal + DHA може да се увеличи и способността на учене при малките, също може по време на цялата бременност се възпрепятстват някои симптоми на дислексията, хиперактивност, неспособност за концентрация и дефицит на вниманието.

За DHA: 

DHA е есенциална мастна киселина, която подобрява концентрацията и паметта. Докозахексаеновата киселина е полиненаситена незаменима Омега 3 киселина. Най-богатият източник на DHA е кърмата и Омега 3 (рибено масло). ДХА на капсули има изключително важно значение за развитието на повечето системи и органи в организма, за централната нервна система и мозъка. От деветте вида Омега-3 киселини, 3 от тях за с много важно значение. Това са:

  • ALA (Алфа линоленична киселина) 
  • EPA (Ейкозапентанова киселина)
  • DHA (Докозахексанова киселина)

Тъй като ALA се възприема по трудно от организма, ЕРА и DHA в комбинация са от по-голямо значение. Тази комбинация най-често е наречена рибено масло, тъй като източниците са морски дарове и риба: риба тон, крил, сьомга, пъстърва и други. В по-малки дори незначителни количества DHA и ЕРA има в някои растителни и животински продукти, като ленено семе, тиквено семе, говеждо месо, орехи и яйца. 

При висока консумация на риба - DHA може да допринесе за приемане на големи нива живак и някои други вредни химикали, с които се замърсяват океаните и моретата. След като се натрупат тези вредни вещества в организма, може да се навреди не само на майката, но и на плода. Затова ние ви предлагаме Витамини PreNatal + DHA 60 таблетки + 60 капсули, които са на изгодна цена и е един изцяло безопасен продукт, разработен специално в помощ на здравето на кърмещите и бременните жени. 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки