Menu
Your Cart

Ниацинамид Витамин B-3 500 мг 110 Таблетки

Ниацинамид Витамин B-3 500 мг 110 Таблетки
Ниацинамид Витамин B-3 500 мг 110 Таблетки
Ниацинамид Витамин B-3 500 мг 110 Таблетки
Ниацинамид Витамин B-3 500 мг 110 Таблетки
Ниацинамид Витамин B-3 500 мг 110 Таблетки
  • Наличност: Да
  • Модел: Niacinamide 500 mg 110 Tablets
Видян от: 8117
22.00 лв.
Без данък: 22.00 лв.

Възможни варианти

Витамините 21st Century Niacinamide съдържа ниацин - витамин В3, който подпомага мозъчната функцияса важна част от здравословното хранене заедно с протеините, въглехидратите, мазнините и минералите. И като такива, те трябва да присъстват във всяко хранене. Витамините представляват нискомолекулни съединения с важна биологична роля. Те участват в голям брой процеси, които протичат в тялото и са жизнено важни за нормалното функциониране на организма. Витамините са есенциални вещества, което означава, че не се произвеждат в тялото и трябва да се набавят с храната. Дефицитът на някои от витамините обикновено води до нарушаване на баланса в организма и съответно да развитието на определени заболявания, свързани с конкретният витамин. С потенциален риск от дефицит на витамини са хора, които страдат от проблеми с храносмилането или такива, които поради строгият си хранителен режим се лишават от много храни, богати на витамини. За тази цел се произвеждат хранителни добавки, съдържащи група витамини или един определен, какъвто е и продукта на 21st Century Niacinamide.

Ниацинамид е витамин, по-известен като витамин В3, витамин РР или никотинова киселина. Niacinamide е произведен под формата на таблетки, които са лесен и удобен начин за дозиране и се усвояват лесно в организма след техният прием. Ниацинът се използва главно при хиперхолестеролемия (висок холестерол) и за третиране на дефицит на ниацин (заболяване наречено пелагра), но притежава и други, полезни за организма свойства. Ниацинът е водоразтворим витамин, който се образува от пиридин. Двете форми на витамин В3 - никотинова киселина и ниацинамид се различават в структурата си, но могат да се преобразуват една в друга. 

Ниацинът е предшественик на две съединения - коензими, които имат много важна роля в метаболизма и осигуряването на енергия за метаболитните процеси. Тези два коензима са НАД и НАДФ (никотинаминд аденин динуклеотид/фосфат). НАД и НАДФ служат като коензими за голям брой ензими. НАД има важна роля в катаболизма (разграждането) на мазнините, някои въглехидрати, протеини, както и на алкохола. Освен това НАД е важен компонент, участвайки като фактор в поправката на ДНК и в клетъчната сигнализация. НАФ се включва главно в анаболитни процеси и местата с високи енергийни нужди (като мозъка), както и местата с голям обмен на вещества (червата и кожата) обикновено са най-податливи на дефицит на тези коензими. 

Niacinamide на 21st Century ще ви помогне да възстановите намалените нива на витамин В3, както и да поддържате оптималните му нива. Освен това приема на ниацин може да ви помогне да подобрите енергийният метаболизъм на вашето тялото и да поддържате добра физическа форма. Niacinamide не съдържа консерванти, изкуствени оцветители и овкусителим което гарантира високото качество на продукта на 21st Century

Защо да изберем 21st Century Niacinamide?21st Century Niacinamide е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Гаранция за високо качество
  • Подобрява енергийният метаболизъм
  • Участва в разграждането на мазнините
  • Спомага за намаляване на високия холестерол
  • Допринася за нормална функция на мозъка
  • Удобни за прием и дозиране таблетки
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява витаминът Niacinamide на 21st Century?

Niacinamide е продукт на компанията 21st Century, по-известен като ниацин или витамин В3. Niacinamide е произведен под формата на таблетки, които се усвояват лесно от организма и са удобни за дозиране. Ниацинът влияе благоприятно върху енергийният метаболизъм, като участва в поддържането на нормално функциониращи нерви, кожа и храносмилателна система. Ниацинът е предшественик на коензимите НАД и НАДФ, които играят роля в изгарянето на мазнини и някои анаболитни процеси. Niacinamide съдържа 500mg ниацин (витамин В3) във всяка доза от 1 таблетка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Niacinamide - ниацин на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Niacinamide (ниацин) на 21st Century?

Niacinamide е подходящ за прием от всеки, който се нуждае от повишаване на нивата на витамин В3. Намалените нива на ниацин могат да доведат до нарушение във функционирането на мозъка и други тъкани и органи в тялото, както и до развитие на болестта пелагра. Строгата диета и проблеми с абсорбирането на хранителни вещества могат да са причина за намалени нива на ниацин, поради което е необходим приема на хранителни добавки, които съдържат този витамин. Niacinamide не съдържа консерванти и изкуствени оцветители и овкусители, което ви гарантира високо качество на продукта.

Употреба и дозировка на 21st Century Niacinamide:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1 таблетка) Niacinamide заедно с храната за постигането на оптимални резултати. Една опаковка Niacinamide съдържа 110 таблетки ниацинамид

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Стойност:%ПДД
Ниацинамид500 мг2500%
Калций160 мг16%

Други съставки в 21st Century Niacinamide: хидроксипропил метил целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Важно! Дръжте далеч от деца. Да не се използва, ако печата на продукта липсва или е счупен. Да се ​​съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки