Menu
Your Cart

Ниацин Инозитол Хексаникотинат 500 мг 110 Капсули

Ниацин Инозитол Хексаникотинат 500 мг 110 Капсули
Ниацин Инозитол Хексаникотинат 500 мг 110 Капсули
Ниацин Инозитол Хексаникотинат 500 мг 110 Капсули
Ниацин Инозитол Хексаникотинат 500 мг 110 Капсули
Ниацин Инозитол Хексаникотинат 500 мг 110 Капсули
 • Наличност: Да
 • Модел: Niacin Inositol Hexanicotinate 500 mg 110 Capsules
Видян от: 6777
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.

Възможни варианти

Приемът на хранителната добавка от 21st Century осигурява нормалната работа на нервната система.Niacin Inositol Hexanicotinate капсули от 21st Century доставя на вашия организъм Ниацин, основен елемент при трансформиране на въглехидратите в енергия. Той ще помогне за здравословното функциониране на нервната и храносмилателната ви система, а също и за добрия вид на вашта кожа, предложен на отлична цена. Капсулите Ниацин от 21st Century във вид на Инозитол Хексаникотинат са отличен източник на хранителното вещество и осигуряват негова форма, която е стабилна, недразнеща, непредизвикваща зачервяване. Ниацин е от съществено значение за нормалната работа на организма и поддържане на добро здравословно състояние, особено за здравето на кожата.

Безспорно най-важният фактор за здравето на човека, това са специфичните органични вещества, наречени витамини. Те представляват важнен елемент от хранителения режим за всеки човек. Ако не можем да ги получим в нужните количества от храната ни, е необходимо да си ги набавим с хранителни добавки. Веществото, което има жизнено значение за нашето емоционално здраве е Ниацин. Той спада към групата В комплекс, разтваря се във вода и лесно се синтезира с помощта на чревната микрофлора. За него е характерно също, че понася висока температура и ултравиолетово излъчване, не се разрушава под въздействието на киселинната и алкална среда на стомашно-чревния тракт. В растителните продукти се среща като никотинова киселина, а в храните от животински продукти като никотинамид. И двете вещества имат еднаква витаминна активност и задоволяват  нуждата на организма от витамин B3, но техните лечебни свойства са различни. Никотинамид помага при остеоартрит и може да предотврати развитието на диабет, докато никотиновата киселина помага за намаляване на холестерола и триглицеридите в кръвта. Молекулата на Ниацин, съдържаща азот, е с много проста химична структура и извънредно подвижна. Тя има важно действие в клетките на човешкото тяло. Простата химична структура на витамина му помага бързо да измине целия път до тях, избягвайки среща със свободните радикали. Тези невероятни свойства на витамин В3 го правят особено ценен. Подобно на всички други водоразтворими витамини, Ниацин не може да се натрупва в тялото, защото се измива заедно с кръвта и се изхвърля с урината. Той може да се произведе в човешкото тяло от полезните бактерии, които живеят в дебелото черво. Но за тази цел на тях им е нужна аминокиселината триптофан в достатъчно количество: от 60 мг триптофан се образува всичко 1 мг никотинова киселина. А също така е необходимо обезателното присъствие на други витамини от група В - рибофлавин и пиридоксин.

Формулата на продукта Niacin Inositol Hexanicotinate 110 капсули от 21st Century на страхотна цена, ще възстанови естественото присъствие на Ниацин във вашия организъм, който е от съществена значимост за метаболизма на въглехидрати.

Защо да изберем Niacin Inositol Hexanicotinate капсули от 21st Century?

 • Niacin Inositol Hexanicotinate капсули от 21st Century доставя на вашия организъм Ниацин, основен елемент при трансформиране на въглехидратите в енергия. За поддържане на здрава кожа
 • За здравето на нервната система
 • За здрава храносмилателна система
 • Играе съществена роля в производството на енергия
 • За добро емоционално здраве
 • За здрава сърдечно-съдова система
 • За регулиране на холестерола
 • За нормалната работа на организма
 • Niacin Inositol Hexanicotinate 110 капсули е на отлична цена и бърза доставка

Какво представлява Niacin Inositol Hexanicotinate 500 mg 21st Century?

Основната съставка на продукта Ниацин Инозитол Хексаникотинат, 500 mg, 110 капсули е Ниацин, поддържащ здравословното функциониране на тялото. Неговите полезни свойства са обширни, влиза в състава на голям брой ензими, активен участник е в обмяната на веществата, а при дефицит започват да се проявяват много нежелани симптоми. Niacin участва в производството на енергия. С негова помощ се образуват специфични ензими, които влияят върху процесите на преработване на въглехидратите в енергия. Помага за контролиране съдържанието на глюкоза в кръвта. Това позволява на тялото премерено да изразходва получената енергия. 

Ниацин се препоръчва за приемане при недостиг на адреналин в кръвта, поради което действието му е важно за регулирането на сексуалния тонус на човекаКапсулите Ниацин от 21st Century във вид на Инозитол Хексаникотинат регулират холестерола, като намаляват нивото на холестерола с ниска плътност LDL и триглицериди, и повишава нивата на липопротеините с висока плътност HDL, което води до значително намаляване на опасността от инфаркт. Те нормализират функционирането на сърцето, разширяват кръвоносните съдове, като по този начин елиминират забавянето на кръвообращението, участват в образуването на хемоглобина. Също така са необходими за метаболизма на аминокиселините.

Niacin Inositol Hexanicotinate, 500 mg подпомяга работата на храносмилателният апарат. Стимулира производството на стомашен сок и помага за производството на храносмилателни ензими в черния дроб и задстомашната жлеза, има принос за разграждането на мазнините и въглехидратите. Високите дози от витамина, съдържащ се в продукта могат да защитят панкреасните клетки, които произвеждат инсулин. Ниацин се препоръчва за приемане при недостиг на адреналин в кръвта, поради което действието му е важно за регулирането  на сексуалния тонус на човека. Участва в синтеза на важни хормони: кортизон, тироксин, инсулин, естроген, прогестерон и тестостерон. С тяхна помощ витамина действа регулиращо върху функциите на тялото.

Приемът на хранителната добавка от 21st Century осигурява нормалната работа на нервната система. Без Ниацин мозъкът не може да функционира правилно, човек губи способността си за асоциации, паметта си, не може да спи. Полезен е при емоционални и психични разстройства, включително мигрена, тревожност, депресия, понижено внимание и шизофрения. Според някои учени този витамин има важна роля в борбата срещу развитието на рак, не позволявайки на здравите клетки да се превърнат в ракови. Участва още в осигуряването на нормално зрение.

Ниацин Инозитол Хексаникотинат, 500 mg поддържа здрава кожата, чревната лигавица и устната кухина. Той намалява болката и подобрява подвижността на ставите при остеоартрит и има лек седативен ефект. 
Първите симптоми на недостига на Ниацин в организма са: мускулна слабост, безсъние, болки в крайниците, загуба на апетит и лошо храносмилане. При засилване на дефицита му се получава заболяването, наречено "пелагра" с характерната за болестта груба и лющеща се кожа. 21st Century ви предлага на една страхотна цена продукта Niacin Inositol Hexanicotinate, 500 mg, 110 капсули, който е стабилна и недразнеща форма на Ниацин, за да избегнете неговия дефицит и да си гарантирате добро здраве.

За кого е най-подходящ Niacin Inositol Hexanicotinate (Ниацин) 21st Century?

Капсулите Ниацин като Инозитол Хексаникотинат са особено подходящи за пушачите, при които нервната система има нарушения в своята работа, за хора с напрегнато и стресово ежедневие, трениращи активно във фитнеса, защото помага в синтеза на АТФ – основния енергоносител в клетките. Те ще помогнат на всеки, желаещ да подобри здравето си.

Употреба и дозировка на Niacin Inositol Hexanicotinate 500 mg от 21st Century:

За постигане на максимални резултати, приемайте по една (1) капсула дневно по време на хранене или както е указано от лекар.

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 110

Състав:Стойност:%ПДД
Niacin (as Inositol Hexanicotinate) 400 мг2000%
Inositol (as Inositol Hexanicotinate) 100 мг**

**Percent Daily Value (DV) not established.

Други съставки: Желатин, силициев диоксид, магнезиев силикат, целулоза, магнезиев стеарат. Без добавена захар, сол, мая, консерванти, изкуствени аромати или оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Съществува в две форми - никотинова киселина (среща се в растителните продукти) и никотинамид (среща се в храни от животински продукти).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки