Menu
Your Cart

Глюкозамин Хондроитин 500/400 мг за Кучета 120 дъвчащи таблетки

Глюкозамин Хондроитин 500/400 мг за Кучета 120 дъвчащи таблетки
New
Глюкозамин Хондроитин 500/400 мг за Кучета 120 дъвчащи таблетки
  • Наличност: Да
  • Модел: Adult Hip & Joint 120 Chewable Tablets
Видян от: 63
55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.

Глюкозамин Хондроитин 500/400 мг за Кучета 120 дъвчащи таблетки 

  • Защитава хрущяла
  • Понижава болките в ставите 
  • Заздравява костите 
  • Формула с приятен вкус, разработена специално от ветеринарен лекар

Хранителна добавка, която се използва като успокояващо средство при артритни болки.

За Глюкозамин Хондроитин за Кучета:

Глюкозамин е носител на глюкозаминогликани, които са изключително важни за въстановяването и образуването на хрущялите. Хондроитинът пък подобрява еластичността на ставите и хрущялите. от Хранителната добавка Глюкозамин Хондроитин 500/400 мг за Кучета на добра цена подобрява ставните функции на вашия любимец. Глюкозамин и Хондроитин осигуряват суровият материал, който е важен за производството на нов при кучетата. Това са едни от най-добрите хранителни елементи за поддържане на структурата на ставите, както и за поддържане на тяхната фунцкия. При някои болести ставите и хрущялите се увреждат. Това заболяване се нарича остеоартрит. Започват болки, костите започват да се търкат една в друга, а това е изключително болезнено и води до скованост и подуване. Приемът на добавката за кучета Glucosamine Chondroitin, може да възпрепятства този процес. 

Действие на глюкозамин таблетки за кучета:

Като хранителна добавка Глюкозамин Хондроитин 500/400 мг подобрява здравето на костите на вашето куче. Помага за по-добрата функция на ставите. Глюкозамин таблетки е подходящ да се приема при артрити и остеоартрити. Препоръчва се при едри породи, най-вече такива, които се занимават със спорт. По - ранния прием на глюкозамин хондроитин на таблетки от 21st Century може да предотврати разрушаването на хрущяла.

Основното вещество, което взима участие в развитието на хрущяла е глюкозаминът. Той от своя страна подобрява еластичността и премахва сковаността в ставите. Има много добро противовъзпалително свойство. Консумацията на глюкозамин може да помогне срещу цистит при котките. 

Вземете дъвчащи таблетки с Глюкозамин Хондроитин на супер цена от 21st Centurypet.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки