Търсене
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Стимулатори на тестостерона

За спортисти, които търсят начин да подобрят своята физическа форма и спортни постижения, тестостероновите бустери са незаменим инструмент. Тези продукти се наричат ​​още "хормоностимулатори" и могат да повишат нивата на тестостерон в тялото, което води до по-голяма мускулна маса, по-добра издръжливост и по-бързо възстановяване след тренировка. Все повече и повече спортисти се възползват от предимствата на тестостероновите бустери, за да постигнат максимални резултати в своя състезателен спортен път. Както вече споменахме, добавките за повишаване на тестостерона помагат за повишаване на нивата на тестостерон в тялото.

Тестостеронът, основният мъжки полов хормон, играе важна роля в регулирането на мускулния растеж и възстановяването от упражнения. Не е чудно, че спортистите и хората, които тренират интензивно, търсят начини да повишат нивата на тестостерон. Тестостероновите бустери съдържат естествени съставки, които могат да стимулират тялото да произвежда повече тестостерон. Най-известните съставки включват растителни екстракти като Tribulus terrestris, Екстракт от Мака, D-аспарагинова киселина и сминдух. Тези съставки се свързват с рецепторите в клетките на тялото и стимулират производството на тестостерон. Приемането на тестостеронови бустери може да осигури много ползи за спортистите.

Повишаването на нивата на тестостерон може да подобри мускулния растеж, да увеличи издръжливостта и да ускори времето за възстановяване след тренировка. Това означава, че спортистите ще могат да тренират по-интензивно и по-дълго, постигайки по-добри резултати в своя спорт. В допълнение, тестостероновите бустери също могат да помогнат за намаляване на телесните мазнини и подобряване на сексуалната функция.

Имайте предвид, че приемането на тестостеронови бустери трябва да се извършва под ръководството и наблюдението на квалифициран медицински специалист. Не се препоръчва прием на големи дози или превишаване на препоръчителния период на прием. Злоупотребата с бустери на тестостерон може да доведе до нежелани странични ефекти и здравословни проблеми. Следващият път, когато търсите начини да подобрите фитнеса и спортните си постижения, вижте бустери на тестостерон. Моля, прочетете състава и инструкциите за употреба и се консултирайте със специалист преди употреба. Не забравяйте, че правилната комбинация от тренировки, хранене и подходящи добавки може да бъде ключът към успеха във вашата спортна кариера.

Марка: BAD ASS Модел: 33192 Bad Ass Test Pak | Advanced T-Boost Formula
BAD ASS® TEST PAK (Bad Ass Nutrition) - Тестостеронов комплекс за мъже. Това е най-силната тестостеронова добавка на производителя на FA. Една порция се състои от 1 саше, съдържащо 7 капсули/таблетки. Има общо 30 порции. Тестостероновият комплекс Test-Pak се състои от активни съставки - D-аспарагино..
89.95 лв.
Без данък:89.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 27330 Black Line / Anabolic Test
Kevin Levrone Black Line / Anabolic Test е тестостерон бустер, който съчетава множество вещества в поредната страхотна формула от серията.Продуктът ще Ви помогне да повишите тестостероновите си нива, откъдето следва да повишите силата, мотивацията и желанието си за тренировка. Съставът на продукта с..
62.95 лв.
Без данък:62.95 лв.
Марка: FA Nutrition Модел: 8380 Core TEST
FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до търсените маскимални или оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването ..
64.95 лв.
Без данък:64.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 20862 D-Aspartic Acid / DAA Powder
OstroVit D-Aspartic Acid / DAA Powder е висококачествена добавка съдържаща 100% Д-аспарагинова киселина. Която насърчава изграждането на чиста мускулна маса, повишава енергията и издръжливостта по време на тренировка. Също така повишава нивото на тестостерон в..
29.95 лв.
Без данък:29.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 25734 DAA 1000 / D-Aspartic Acid
OstroVit DAA 1000 / D-Aspartic Acid е висококачествена хранителна добавка, съдържаща 100% Д-аспаргинова киселина. Продуктът е преминал през допълнителен процес на микронизация с цел по-добро усвояване.Аспарагиновата киселина е органично химично съединение от групата на ендогенните протеинови аминоки..
32.95 лв.
Без данък:32.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 37961 Gold Test Pak | with DAA, Fenugreek & Tribulus
94.95 лв.
Без данък:94.95 лв.
Купи
Марка: Kevin Levrone Модел: 29113 Gold Tribulus 1500 mg
Gold Tribulus 1500 е висококачествена хранителна добавка, съдържаща екстракт от билката Трибулус Терестрис. Трибулус Терестрис е билка, известна още като "бабини зъби". От дълбока древност, растението се използва като тоник и стимулатор на виталитета и половата функция. Трибулус дължи свойствата ..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 33376 Gold Tribulus Plus | Testosterone Support
Gold Tribulus Plus от Kevin Levrone е добавка, която подпомага нивата на тестостерон в организма. Съставката Tribulus Terrestris, която се съдържа във формулата, е популярен билков екстракт, който е известен със своите ползи за подобряване на мускулната маса, енергията и издръжливостта. Освен това, ..
59.95 лв.
Без данък:59.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 24182 Levro Tribulus 1500
Levro Tribulus 1500 е висококачествена хранителна добавка, която съдържа екстракт от билката Трибулус терестрис, позната още като „Бабини зъби“.Продуктът помага по естествен начин на организма да увеличи производството на основния мъжки хормон (тестостерон), като по този начин подпомага и увеличаван..
37.95 лв.
Без данък:37.95 лв.
Марка: Kevin Levrone Модел: 11715 LevroTEST AM/PM Formula
LevroTest е иновативен, двуфазен Тестостеронен бустер, който има положителен ефект върху увеличаването на нивата на тестостерон, чрез стимулация на организма, както през деня, така и през ноща. LevroTest Day Formula, се състои от специално подбрани съставки, чиято цел е да осигурят точното количеств..
83.95 лв.
Без данък:83.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 20914 MgZB / ZMA
OstroVit MgZB е високоефективна комбинация от цинк, магнезий и Витамин В6, която оптимизира общото физическо състояние и хормоналния баланс, поддържа нивата на тестостерона в максималните здравословни граници, стимулира растежа на мускулна маса и възстановяването след тренировка. Участва в производс..
18.95 лв.
Без данък:18.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 22860 MgZB Ultra / ZMA
OstroVit MgZB е хранителна добавка съдържаща магнезии, цинк и витамин B6. Като тези два минерала са поднесени в цитратни и лактатни форми, което гарантира високата им бионаличност.Магнезият помага за правилното функциониране на мускулите и за поддържане на електролитния баланс, както допринася и з..
19.95 лв.
Без данък:19.95 лв.
Марка: FA Nutrition Модел: 34406 Test Pak | Testosterone Boost Formula
Начин на прием:Приемайте съдържанието на 1 саше по време на хранене с много вода...
90.95 лв.
Без данък:90.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 24496 Testo Booster
OstroVit / Testo booster е хранителна добавка, подпомагаща мъжкия организъм, като стабилизира и повишава нивата на тестостерона.Подбраните вещества съдържащи се в продукта имат синергичен ефект и действат благоприятно върху тялото.OstroVit / Testo booster е комбинация от екстракти, като: Растението..
32.95 лв.
Без данък:32.95 лв.
Марка: Dorian Yates Nutrition Модел: 29954 TestoBoost | Testosterone Powder Formula
TestoBoost е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до търсените маскимални или оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, този продукт повишава силата, ускорява възстановяването и покачва либидото. Te..
41.95 лв.
Без данък:41.95 лв.
Марка: OstroVit Модел: 31982 Testotabs | Testosterone Booster
Testotabs | tеst*stеr*ne BoosterOstroVit Testotabs е хранителна добавка, предназначена за всички активни мъже, които желаят естествено да повишат нивото на тестостерон. Продуктът съдържа набор от растителни екстракти, минерали и витамини, които укрепват организма, повишават имунитета, както и подобр..
26.95 лв.
Без данък:26.95 лв.
Марка: 4D Nutrition Модел: 19804 Tribulus 45% 800mg
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: MAXXWIN Модел: 19191 Tribulus 90% + Piperine
29.95 лв.
Без данък:29.95 лв.
Марка: FA Nutrition Модел: 24062 Tribulus Terrestris 1500 / Maximum Strength
Tribulus Terrestris 1500 / Maximum Strength е хранителна добавка, разработена специално за мъже, която съдържа висококачествен екстракт от Трибулус терестрис в доза 1500мг в таблетка. Действеието на билката-"Бабини зъби" е многократно доказано в проучвания на спортисти, чрез повишаване на нивото н..
35.95 лв.
Без данък:35.95 лв.
<