Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Everbuild Ever Burn

Прегледан: 2409
Everbuild Ever Burn Наличен

65.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Everbuild Ever Burn

EverEver Burn ще ви помогне бързо да премахнете излишните мазнини и да стимулирате метаболизма си Burn е фатбърнър на компанията Everbuild под формата на капсули, който представлява най-цялостната, мощна и ефективна добавка на пазара, произведена и прецизно селектирана за да стопи до минимум мазнините и като цяло да промени вашето тяло. Единствената до момента многокомпонентна формула на Еver Burn е способна да повиши вашата енергия и концентрация, и да засили метаболизирането и транспорта на мастните киселини към местата за тяхното разграждане. Ever Burn успешно редуцира подкожното задържане на вода, което често погрешно е смятано за натрупване на мазнини. Всяка от специално селекционираните съставки в Ever Burn проявява и синергични ефекти с останалите за още по-добро и благоприятно действие и постигане на оптимални резултати.

В Ever Burn са комбинирани съставки, които оказват влияние върху метаболизма и енергията, концентрацията, щитовидната жлеза, диурезата, обмяната и изгарянето на мазнините. Една от задължителните съставки, когато става въпрос за изгаряне на мазнини е L-карнитинът. Под формата на L-карнитин тартарат (една от най-ефективните форми на карнитина), той активно участва в транспорта на мастните киселина към митохондриите в клетките на мускулите, където те претърпяват окисление и служат като източник на енергия. Други съставки, които проявяват синергично действие с L-карнитина са кафеинът, който повишава отделянето на мастни киселини в кръвта и по този начин повишава производството на енергия от тяхното разграждане; Екстрактите от черен и червен пипер, както и екстракта от портокал заедно с карнитина и кафеина увеличават термогенния ефект на тялото.  Патентованата от Everbuild формула 12 HOURS ENERGY BURST ви осигурява източник на енергия до 12 часа след прием.

За подобряване на фокуса и умственото състояние, в Ever Burn са добавени 5-HTP (5-хидрокситриптофан) и DMAE (диметиламиноетанол). Тези две молекули след прием се преобразуват в серотонин и холин - невротрансмитери със силен ефект, които стимулират концентрацията, фокуса и мисловната дейност, като създават и чувство за благосъстояние.

Важен фактор за регулирането на кръвната захар и инслулиновите нива в оптимален баланс е хром пиколинатът. Този баланс е от голямо значение за нивата на излишните телесни мазнини. Калиевият йодид (добавен във формулата на Ever Burn) подобрява функцията на щитовидната жлеза, чиито хормони Ft3 и Ft4 са от особено значение за регулиране на телесното тегло. Екстрактите от мечо грозде и глухарче действат като естествени диурецити, премахвайки излишната междуклетъчната течност.

Ползите от Ever Burn не спират до тук. Наличието на холин и инозитол стимулират процесите на разграждане на холестерола и триглицеридите, като намаляват техните нива. Освен това, докато са в по-голямо количество, двете съставки на Ever Burn предотвратяват тяхното ново натрупване. Инозитола също така ускорява метаболизма, като улеснява преминаването на веществата през клетъчната мембрана, а холина подпомага работата на черния дроб и спомага за неговото пречистване. Подобно действие оказва и алфа-аминокиселината L-метионин (също яключена в състава на Ever Burn). Това въздействие е ключово за доставянето на глюкоза в черния дроб и превръщането и в гликоген вместо в мазнини - начин за поддържане на добър метаболизъм.

Разнообразие от екстракти се съдържа в патентованата формула на Ever Burn. Освен горе изброените, в състава на фатбърнъра влизат още екстракти от зърна на зелено кафе, екстракт от малина, манго и дендробиум. Всички са с доказани ефекти върху стимулиране на загубата на излишното тегло, стимулиране на метаболизма и разграждането на мазнините. 

Комбинацията от съставки със синергичен ефкет в Ever Burn гарантира постигането на по-добри и бързи резултати, тъй като в състава на фатбърнъра са добавени спрециално селекционирани и качествени съставки.. Уникалната формула на Everbuild ефективно ще ви помогне в задачата с изгаряне на мазнините

Защо да изберем Everbuild Ever Burn?Ever Burn съдържа висококачествени съставки със синергично действие и е на топ цена в Proten.bg

  • Висококачествен продукт за изгаряне на мазнини
  • Ускорява премахването на мазнини
  • Повишава метаболизма
  • Намалява телесното тегло
  • Формула, осигуряваща 12 часа енергия
  • Регулира нивата на инсулин и кръвна захар
  • Подобрява концентрацията и фокуса
  • Антиоксидантен и диуретичен ефект
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява фатбърнъра Ever Burn на Everbuild?

Ever Burn е уникална добавка за изгаряне на мазнини, произведена от американската компания Everbuild, която представлява смес от специално селекционирани съставки, които оказват стимулиращ ефект на метаболизма и щитовидната жлеза, като гарантират постигането на оптимални и бързи резултати. Разнообразното съдържание на естествени екстракти, аминокиселини и други вещества (играещи ролята на стимулатори) в Ever Burn подобряват функцията на щитовидната жлеза, редуциране на задържането на вода, подпомагат фокуса и концентрацията и обмяната на мастните киселини. Всяка доза Ever Burn се състои от 3 капсули (по около 1 грам).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Ever Burn - фатбърнър на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Ever Burn (фатбърнър) на Everbuild?

Ever Burn е идеален продукт за изгаряне на мазнини. Ако желаете бързо постигане на оптимални резултати и подобряване на цялостната функция на организма, идеалният избор за вас е фатбърнара на Everbuild - Ever Burn. Той ще ви осигури премахването на излишните мазнини и ще редуцира задържането на вода под кожата - ефект, който често се бърка с натрупването на мазнини. 

Употреба и дозировка на Everbuild Еver Burn:

Приемайте по три капсули (1 доза) Ever Burn до два пъти дневно на празен стомах. 

Метаболизъм и енергияЩитовидна жлеза и диуреза
Екстракт от зелен чай600 mgЛиста Uva Ursi400 mg
Kaфеин анхидрат250 mgХром (пиколинат)400 mcg
L-карнитин тартарат100 mgКалиев йодид100 mcg
Екстракт от портокал50 mgЛипотропен бленд
Екстракт от червен пипер25 mgХолин, Инозитол, Метионин200 mg
Екстракт от черен пипер25 mgEVERBURN™ бленд
Фокус и концентрацияЕкстракти от дендробиум, зърна
на зелено кафе, малина, манго, 
глухарче, пипер, АМР цитрат
200 mg

 
DMAE100 mg
5-HTP50 mg

Други съставки в Ever Burn : Желатин, Магнезиев стеарат. Съхранявайте на хладно и сухо място. 

*Информация за алергии : Продукта е произведен в съоръжение, преработващо продукти, които съдържат мляко, яйца, соя и пшеница.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: