Menu
Your Cart

Everbuild Ever Burn

Everbuild Ever Burn
Everbuild Ever Burn
Hot
Everbuild Ever Burn
Everbuild Ever Burn
Everbuild Ever Burn
 • Наличност: Да
 • Модел: Everbuild Ever Burn
Видян от: 3765
65.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.

Възможни варианти

EverEver Burn ще ви помогне бързо да премахнете излишните мазнини и да стимулирате метаболизма си Burn е фатбърнър на компанията Everbuild под формата на капсули, който представлява най-цялостната, мощна и ефективна добавка на пазара, произведена и прецизно селектирана за да стопи до минимум мазнините и като цяло да промени вашето тяло. Единствената до момента многокомпонентна формула на Еver Burn е способна да повиши вашата енергия и концентрация, и да засили метаболизирането и транспорта на мастните киселини към местата за тяхното разграждане. Ever Burn успешно редуцира подкожното задържане на вода, което често погрешно е смятано за натрупване на мазнини. Всяка от специално селекционираните съставки в Ever Burn проявява и синергични ефекти с останалите за още по-добро и благоприятно действие и постигане на оптимални резултати.

В Ever Burn са комбинирани съставки, които оказват влияние върху метаболизма и енергията, концентрацията, щитовидната жлеза, диурезата, обмяната и изгарянето на мазнините. Една от задължителните съставки, когато става въпрос за изгаряне на мазнини е L-карнитинът. Под формата на L-карнитин тартарат (една от най-ефективните форми на карнитина), той активно участва в транспорта на мастните киселина към митохондриите в клетките на мускулите, където те претърпяват окисление и служат като източник на енергия. Други съставки, които проявяват синергично действие с L-карнитина са кафеинът, който повишава отделянето на мастни киселини в кръвта и по този начин повишава производството на енергия от тяхното разграждане; Екстрактите от черен и червен пипер, както и екстракта от портокал заедно с карнитина и кафеина увеличават термогенния ефект на тялото.  Патентованата от Everbuild формула 12 HOURS ENERGY BURST ви осигурява източник на енергия до 12 часа след прием.

За подобряване на фокуса и умственото състояние, в Ever Burn са добавени 5-HTP (5-хидрокситриптофан) и DMAE (диметиламиноетанол). Тези две молекули след прием се преобразуват в серотонин и холин - невротрансмитери със силен ефект, които стимулират концентрацията, фокуса и мисловната дейност, като създават и чувство за благосъстояние.

Важен фактор за регулирането на кръвната захар и инслулиновите нива в оптимален баланс е хром пиколинатът. Този баланс е от голямо значение за нивата на излишните телесни мазнини. Калиевият йодид (добавен във формулата на Ever Burn) подобрява функцията на щитовидната жлеза, чиито хормони Ft3 и Ft4 са от особено значение за регулиране на телесното тегло. Екстрактите от мечо грозде и глухарче действат като естествени диурецити, премахвайки излишната междуклетъчната течност.

Ползите от Ever Burn не спират до тук. Наличието на холин и инозитол стимулират процесите на разграждане на холестерола и триглицеридите, като намаляват техните нива. Освен това, докато са в по-голямо количество, двете съставки на Ever Burn предотвратяват тяхното ново натрупване. Инозитола също така ускорява метаболизма, като улеснява преминаването на веществата през клетъчната мембрана, а холина подпомага работата на черния дроб и спомага за неговото пречистване. Подобно действие оказва и алфа-аминокиселината L-метионин (също яключена в състава на Ever Burn). Това въздействие е ключово за доставянето на глюкоза в черния дроб и превръщането и в гликоген вместо в мазнини - начин за поддържане на добър метаболизъм.

Разнообразие от екстракти се съдържа в патентованата формула на Ever Burn. Освен горе изброените, в състава на фатбърнъра влизат още екстракти от зърна на зелено кафе, екстракт от малина, манго и дендробиум. Всички са с доказани ефекти върху стимулиране на загубата на излишното тегло, стимулиране на метаболизма и разграждането на мазнините. 

Комбинацията от съставки със синергичен ефкет в Ever Burn гарантира постигането на по-добри и бързи резултати, тъй като в състава на фатбърнъра са добавени спрециално селекционирани и качествени съставки.. Уникалната формула на Everbuild ефективно ще ви помогне в задачата с изгаряне на мазнините

Защо да изберем Everbuild Ever Burn?Ever Burn съдържа висококачествени съставки със синергично действие и е на топ цена в Proten.bg

 • Висококачествен продукт за изгаряне на мазнини
 • Ускорява премахването на мазнини
 • Повишава метаболизма
 • Намалява телесното тегло
 • Формула, осигуряваща 12 часа енергия
 • Регулира нивата на инсулин и кръвна захар
 • Подобрява концентрацията и фокуса
 • Антиоксидантен и диуретичен ефект
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява фатбърнъра Ever Burn на Everbuild?

Ever Burn е уникална добавка за изгаряне на мазнини, произведена от американската компания Everbuild, която представлява смес от специално селекционирани съставки, които оказват стимулиращ ефект на метаболизма и щитовидната жлеза, като гарантират постигането на оптимални и бързи резултати. Разнообразното съдържание на естествени екстракти, аминокиселини и други вещества (играещи ролята на стимулатори) в Ever Burn подобряват функцията на щитовидната жлеза, редуциране на задържането на вода, подпомагат фокуса и концентрацията и обмяната на мастните киселини. Всяка доза Ever Burn се състои от 3 капсули (по около 1 грам).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Ever Burn - фатбърнър на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Ever Burn (фатбърнър) на Everbuild?

Ever Burn е идеален продукт за изгаряне на мазнини. Ако желаете бързо постигане на оптимални резултати и подобряване на цялостната функция на организма, идеалният избор за вас е фатбърнара на Everbuild - Ever Burn. Той ще ви осигури премахването на излишните мазнини и ще редуцира задържането на вода под кожата - ефект, който често се бърка с натрупването на мазнини. 

Употреба и дозировка на Everbuild Еver Burn:

Приемайте по три капсули (1 доза) Ever Burn до два пъти дневно на празен стомах. 

Метаболизъм и енергия Щитовидна жлеза и диуреза
Екстракт от зелен чай 600 mg Листа Uva Ursi 400 mg
Kaфеин анхидрат 250 mg Хром (пиколинат) 400 mcg
L-карнитин тартарат 100 mg Калиев йодид 100 mcg
Екстракт от портокал 50 mg Липотропен бленд
Екстракт от червен пипер 25 mg Холин, Инозитол, Метионин 200 mg
Екстракт от черен пипер 25 mg EVERBURN™ бленд
Фокус и концентрация Екстракти от дендробиум, зърна
на зелено кафе, малина, манго, 
глухарче, пипер, АМР цитрат
200 mg

 
DMAE 100 mg
5-HTP 50 mg

Други съставки в Ever Burn : Желатин, Магнезиев стеарат. Съхранявайте на хладно и сухо място. 

*Информация за алергии : Продукта е произведен в съоръжение, преработващо продукти, които съдържат мляко, яйца, соя и пшеница.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки