Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Doctor`s Best L-Arginine 500 mg

Прегледан: 1229
Doctor`s Best L-Arginine 500 mg Наличен

54.30 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Doctor`s Best L-Arginine 500 mg

Doctor`s Best L-Arginine 500 mg напомпва мускулите.Doctor`s Best L-Arginine 500 mg е спортен суплемент, съдържащ аминокиселината L-аргинин на таблетки. Формулата е насочена към възстановяване нивата на аминокиселината в тялото. Тя играе ключова роля в поддържане на здравето, при това не само на активните и спортуващите хора.

Аргининът е полуесенциална аминокиселина, което ще рече, че тя е есенциална само в някои случаи. Такива са при травма – оперативна намеса, изгаряне и т.н., когато аргининът трябва да активира регенерирането на тъканите и намалява възпалението. Включването на допълнителен прием чрез хранителна добавка ускорява процеса на възстановяване. Когато организмът е под стрес (в ежедневието, спортуване, физическо и психическо напрежение) нивата на аминокиселината се изчерпват. Възстановяването им може да бъде направено чрез прием на храна или хранителна добавка.

L-аргининът участва в структурирането на протеините, което означава, че подпомага изграждането на мускулите. Освен анаболните си качества, които имат голямо значение за спортуващите хора, аргининът притежава и още някои други. Например, аргининът действа като антиоксидант, имуностимулатор, регулира нивата на лош холестерол, подобрява еректилната функция, повишава нивата на азотен оксид и други. Всяка доза на L-Arginine 500 mg от Doctor`s Best съдържа 1000 мг от аминокиселината.

Аргининът неутрализира свободните радикали и амоняка в тялото. Това е важно условие за здрав и правилно функциониращ организъм. В ежедневието и особено при спортуване, стрес, тялото произвежда повече свободни радикали, които в един момент може да започнат да му пречат да работи правилно. Неутрализирането им и извеждането им от организма може да се улесни чрез приема на аргинин.

L-аргининът действа като прекурсор на азотния оксид и повишава неговите количества в организма. Азотният оксид притежава съдоразширяващ ефект, който влияе в няколко направления – регулира високото кръвно налягане, подобрява кръвообращението и еректилната функция. Придава напомпан вид на тялото и ускорява изграждането на мускули. Освен това стимулира производството на растежен хормон и инсулин. Добре известно е, че последният хормон повишава мощно анаболните процеси в тялото. 

Интересното при Doctor`s Best L-Arginine 500 mg е, че в една доза съдържа 1000 мг аргинин, като 500 мг от него са с незабавно усвояване, докато другите 500 мг са с удължено и под формата на аргинин алфа-кетоглутарат. Така може да сте сигурни, че условията за ускорено възстановяване са налице, както и продължителна подкрепа за здравето.

L-аргининът активира защитните сили на организма, като увеличава драстично количеството на Т-клетките. Така повишава протекцията срещу вируси, бактерии, гъбички и ракови изменения. Продуктът се дозира и приема лесно, като 2 таблетки от него са достатъчни, за да снабдят тялото с 1 г аргинин.

Защо да изберем L-Arginine 500 mg?Doctor`s Best L-Arginine 500 mg подобрява кръвообращението.

 • Насърчава мускулен растеж;
 • Защитава от оксидативен стрес;
 • Подкрепя имунитета;
 • Възстановява тъканите при травма;
 • Разширява кръвоносните съдове;
 • Повишава нивата на азотен оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Подпомага правилната еректилна функция;
 • Стимулира възстановяването на мускулите;
 • Насърчава отделянето на инсулин и растежен хормон;
 • Съдържа 500 мг бързоусвоим аргинин и 500 мг ААКГ;
 • Лесно дозиране;
 • Не съдържа ГМО и глутен;
 • Подходящ за вегетарианци;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Doctor`s Best L-Arginine 500 mg?

L-Arginine 500 mg от Doctor`s Best е спортен суплемент, съдържащ аргинин на таблетки. Формулата осигурява аргинин с бързо усвояване и такъв с удължено. Това осигурява оптимални условия за растеж на мускулите, възстановяване на тъканите, имунна защита, протекция срещу свободни радикали и подобрено кръвообращение.

В спортните среди аргининът се слави като отличен прекурсор на азотния оксид. Последният играе съществена роля в подпомагане на мускулното изграждане и възстановяване след тежка тренировка. Разширяването на кръвоносните съдове, което настъпва след прием на аргинин, е временно и доброкачествено. Това позволява по-лесно преминаване на кръвта и съответно подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни вещества. Подкрепя еректилната функция основно чрез подобряване на кръвоснабдяването на половите органи.

За кого е подходящ L-Arginine (Л-Аргинин) 500 mg?

Doctor`s Best L-Arginine 500 mg е отличен избор за активни и спортуващи хора, които искат да създадат отлични условия за мускулен растеж и напредък в тренировките. Дава положителни резултати при проблеми с еректилната функция и има потенциал да намали високото кръвно налягане. Защитава от оксидативен стрес и неутрализира амоняка. Формулата е подходяща за вегетарианци, както и за хора с глутенова непоносимост.

Употреба и дозировка на Doctor`s Best L-Arginine 500 mg:

Една доза (2 таблетки) се приемат 1-2 пъти дневно, най-добре между храненията.

Хранителна стойност за 1 доза (2 таблетки):

СъставСтойност за 1 доза
L-аргинин (500 мг бързоусвоим и 500 мг като ААКГ)1000 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 

** Няма установена дневна доза.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: