Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

Doctor's Best 5-HTP Serotonin Booster 100 mg

Прегледан: 960
Doctor's Best 5-HTP Serotonin Booster 100 mg Наличен

35.40 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

Doctor's Best 5-HTP Serotonin Booster 100 mg

Когато5-HTP Serotonin Booster 100 mg е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg човек се стреми да изгради здраво тяло и да поддържа оптимална форма, важен е не само хранителният режим, но и като цяло воденето на здравословен живот. Това включва освен физическите тренировки и достатъчно пълноценен сън. Много голям процент от хората страдат от проблеми със съня, било то в лека или по-сериозна степен. Проблемите със съня могат да се предизвикат от изключително разнообразни фактори и да доведат до различни неблагоприятни последици като депресия, физическа и психическа умора, до отслабване или повишаване на теглото и др. За това осигуряването на достатъчно сън е от много голямо значение за цялостното състояние на организма. 

Продуктът 5-HTP Serotonin Booster 100 mg е едно добро решение на тези проблеми. Той съдържа 5-хидрокси L-триптофан - съединение предшественик на серотонина, чийто ефект води до подобряване на съня. 5-HTP Serotonin Booster 100 mg е произведен от компанията Doctor's Best под формата на капсули съдържащи 100 мг 5-хидрокси L-триптофан. Капсулите са произведени изцяло от растителни източници и не съдържат животински вещества. Растителните капсули са лесни за прием, бързо се разграждат в организма и доставяйки необходимото вещество, а освен това са точни за дозиране. 

Както стана ясно, 5-хидрокси L-триптофана (5-НТР) участва директно в образуването и поддържането на нивата на серотонин. 5-НТР е естествен метаболит (продукт), който се получава от есенциалната аминокиселина триптофан, с помощта на специфични ензими. В 5-HTP Serotonin Booster 100 mg, 5-НТР се произвежда от семената на едно африканско растение - Griffonia simplicifolia, с голяма степен на чистота, като не съдържа изкуствени продукти. Серотонинът спомага за осигуряването на здрав сън, подобрява сексуалната функция, действа като антидепресант, подобрявайки настроението, а също така спомага за подобряване на паметта.

Образуването на 5-НТР в организма се извършва от аминокиселината триптофан чрез ензима триптофан хидроксилаза. При това действие на ензима се извършва добавяне на една -ОН група към молекулата на триптофана, която и придава и антиоксидантни свойства (антиоксидантите спомага за неутрализирането на формираните кислородни радикали, които могат да се образуват след физически натоварвания и неелиминирани да причинят необратими увреждания на клетки и тъкани). Едно от предимствата на приемът на 5-НТР е, че преминава кръвно-мозъчната бариера и директно се превръща в серотонин, докато триптофанът може да бъде насочен и към други реакции на образуване, напр, в синтеза на протеини или в образуването на витамин В3 (ниацин). Следователно, приемът на 5-НТР е по-подходящ избор за набавяне на серотонин. 

Дефицитът на серотонин може да окаже негативно влияние върху настроението, добрият сън, както и върху сексуалната функция, паметта, апетита, терморегулацията и др. Намаляване на нивата на серотонин могат да се предизвикат също от различни физиологични фактори като стрес, или проблеми с храносмилането, както и при диета, бедна на протеини (липса на месо). 5-HTP Serotonin Booster 100 mg може да бъде ефективно решение на тези проблеми, предоставяйки лесен и безопасен начин за повишаване на серотонина в организма. 

Защо за изберем Doctor's Best 5-HTP Serotonin Booster 100 mg?

  • Продукт с отлично качество и доказан ефект
  • Осигурява добър и качествен сън
  • Действа като антидепресант, подобрявайки настроението
  • Притежава антиоксидантни свойства 
  • Спомага за по-добра памет
  • Подобрява сексуалната функция
  • Висока чистота на продукта
  • Растителни капсули лесни за прием
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява серотониновият бустер 5-HTP Serotonin Booster 100 mg на Doctor's Best?

5-HTP Serotonin Booster 100 mg представлява 5-хидрокси L-триптофан - съединение предшественик на серотонина. 5-HTP Serotonin Booster 100 mg се предлага под формата на растителни капсули, които се разграждат бързо след прием. Серотонинът, който се образува директно от 5-НТР спомага за по-добър сън, подобрява настроението, паметта и сексуалната функция. 5-НТР също така има антиоксидантен ефект, чрез който неутрализира токсичните кислородни форми, които се образуват в организма. 5-HTP Serotonin Booster 100 mg съдържа 100 мг 5-НТР във всяка доза от една капсула

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за 5-HTP Serotonin Booster 100 mg - серотонинов бустер на марката Doctor's Best

За кого е най-подходящ 5-HTP Serotonin Booster 100 mg (серотонинов бустер) на Doctor's Best?

5-HTP Serotonin Booster 100 mg действа ефективно при проблеми със съня, причинени от разнообразни фактори и е подходящ за прием от хора с подобни проблеми. Освен това, серотонинът, който се образува от 5-НТР спомага за подобряване на настроението, тъй като действа като антидепресант и често се използва като съставка в различни антидепресанти. 

Употреба и дозировка на Doctor's Best 5-HTP Serotonin Booster 100 mg:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1 капсула) 5-HTP Serotonin Booster 100 mg дневно с или без храна или по предписание на лекар. 

СъставСтойност за 1 доза
5-хидрокси
L-риптофан
100 mg

Други съставки на Doctor's Best 5-HTP Serotonin Booster 100 mg : Модифицирана целулоза (растителни капсули), Микрокристална целулоза, Силициев диоксид

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: