Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Блог - мускули RSS Feed

Георгиева Ивелина 0 249
Току-що завършихте тренировката си по бягане и какво правите сега? Ако отговорът Ви не е „презареждам“, може да пропускате нещо. Ако не успеете да презаредите тялото си след бягане, това може да има о..
Атанасова Искра 0 740
И така, провели сте перфектния силов тренинг, изпили сте си протеина. Усетили сте, че мускулите Ви са „забили“, предвещавайки колко трудно ще Ви е да се вдигнете от леглото на следващата сутрин (особе..
Атанасова Искра 1 2902
Много начинаещи (и не само) спортисти си нямат на идея какви процеси протичат в техния организъм, когато те правят упражнения с тежести. Да вземем например понятието млечна киселина. Повечето спортист..
Атанасова Искра 0 329
Да, съветите са много, но всеки от тях сам за себе си е доста важен. Затова не забравяйте да прочетете всичките съвети докрай. Продължаваме. 31. Мийте си ръцете, преди да излезете от фитнес залата П..
Атанасова Искра 0 357
Продължаваме със съветите как да превърнете фитнеса в част от Вашия живот. 11. Изчакайте първите резултати Всеки фитнес ентусиаст ще Ви каже, че е много по-лесно да се придържате към курса, когато в..
Атанасова Искра 0 954
През 1920 година Джоузеф Пилатес представил на Америка ефективен комплекс от упражнения, който трябвало да помага на травмираните спортисти и танцьори да се възстановят и да си върнат предишната физич..
Атанасова Искра 0 882
В първа част разгледахме същността на пилатеса и някои от основните моменти в това фитнес направление. Тук ще продължим с темата, като ще засегнем особено възможността за отслабване с пилатес. Против..
Атанасова Искра 0 1597
Биомеханика на коремните мускули? Как да направим коремна преса? Точно този въпрос се появява в главата на всички, които посещават тренировъчната зала. Много хора, които тъкмо са започнали да ходят н..
Атанасова Искра 0 564
Процент мазнини в организма Учените са успели да разберат какъв е минималният диапазон на процента мазнини в женския организъм, при който не трябва да се отпускат да слизат по-надолу, за да не се поя..
Атанасова Искра 0 527
Жени, храните се правилно, но стига ли Ви протеин за постигане на Вашите фитнес-цели? Ето какво препоръчва едно ново изследване. От хормоните и ензимите до мускулите и имунната система, всяка клетка ..
Атанасова Искра 0 982
Разберете как да повишите мускулната си сила. Тук сме включили важни съвети за новаците, а и за опитните спортисти. Тренировките за сила се различават кардинално от повечето тренировки във фитнеса, к..
Атанасова Искра 0 345
Много атлети смятат, че тичането и бодибилдингът са взаимоизключващите се видове спорт. Ако се занимавате с едното, не само че е малко вероятно да се занимавате с другото, но често изобщо не е възможн..
Атанасова Искра 0 376
Хората като цяло са мързеливи и независимо какви физически недостатъци имат, изобщо не бързат да се избавят от тях. Още повече с помощта на физкултура и спорт. Всеки от нас поне веднъж си е обещавал (..
Атанасова Искра 0 948
Загряването преди тренировките представлява редица подготвителни действия, целящи да подготвят цялото тяло за основното натоварване на тренировката. В тази статия ще разгледаме подробно какво е загряв..
Атанасова Искра 0 633
Спортистите от САЩ вече няколко години с успех използват SARMs. Тези спортни добавки могат да се отнесат към съвременното поколение добавки за спортисти, които се характеризират с огромен брой положит..
Показани 1 от 15 | 22 (2 Страници)