Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Протеини RSS Feed

Георгиева Ивелина 0 385
Току-що завършихте тренировката си по бягане и какво правите сега? Ако отговорът Ви не е „презареждам“, може да пропускате нещо. Ако не успеете да презаредите тялото си след бягане, това може да има о..
0 1154
Освежаващ протеинов шейк с краставица и спанак Независимо дали Ви се хапва нещо плодово, зеленчуково или просто искате апетитен десерт, винаги можете да си приготвите протеинов шейк, който, освен м..
0 1117
Апетитен тиквен протеинов шейк Тази сутрин, вместо да си приготвите обичайното лате, Ви съветваме да експериментирате с нещо ново и да го замените с нашата рецепта за протеинов шейк с неустоим вкус..
0 4135
Какво трябва да знаете за протеините на прах? Протеинът на прах е чудесен за изграждане на мускули, за намаляване на апетита и като част от програма за отслабване или поддържане на теглото. Не всички..
Д Д 0 1549
Как да подсилим имунната си система със суроватъчен протеин? Ако сте се заели сериозно с Вашите фитнес цели и правите интензивни тренировки с тежести, е желателно да включите към диетата си суроватъч..
Д Д 0 1011
Протеини – хранителни и структурни свойства: Протеините са основни хранителни вещества за човешкия организъм. Те са главните вещества, изграждащи телесните тъкани и при определени условия служат като..
Д Д 0 1109
Какъв е правилният прием на протеини? Добре проектираната диета, отговаряща на енергийните нужди, която включва правилно приемане на хранителните вещества, е основата, върху която може да се развива ..
Д Д 0 5177
В говеждото мляко се съдържат 30-35 грама за литър протеини, от които около 80% влизат в състава на казеинови мицели, а останалите 20% се падат на суроватъчните протеини. Най-голямата част от течната..
Д Д 2 4498
Добавки, изграждащи мускулите – ефективни и неефективни продукти: В тази статия са включени протеинови добавки, които спомагат за изграждането на мускулите. Те са класифицирани според тяхната ефектив..
Д Д 0 2024
Какво представлява соевият протеин? Соевият протеин е протеин, който се изолира от соя. Получава се от обезмаслено соево брашно. Соевият протеин се предлага в три високо протеинови търговски продукта..
Д Д 0 1826
Какво знаем за протеиновите барове? Протеиновите барове представляват хранителни блокчета, които съдържат висок процент протеини. Протеиновите барове са идеален източник на протеини, които не се нуж..
0 1832
Какво знаем за суроватъчния протеин? Суроватъчният протеин е смес от белтъци, изолирани от суроватка – течният материал, който се получава като междинен продукт при производството на сирене. Суроватъ..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)