Menu
Your Cart

Фитнес RSS Feed

03 окт Най-добрите протеини на прах за жени
0 3551
Какво трябва да знаете за протеините на прах? Протеинът на прах е чудесен за изграждане на мускули, за намаляване на апетита и като част от програма за отслабване или поддържане на теглото. Не всички..
03 окт Няколко причини да тренирате сутрин
0 737
Защо да правим упражнения сутрин? Един популярен въпрос, който често хората си задават е: Кога е най-доброто време за тренировка? Без колебание много хора казват – сутринта! Това е най-добрият начи..
03 окт 8 начина да вмъкнете фитнеса в ежедневието си
0 620
Да добавим допълнителна активност към всеки свой ден! Нашите прости съвети ще Ви помогнат да добавите допълнително движение към ежедневието си, което ще Ви осигури видими резултати. Въпреки че се с..
03 окт Кога е най-доброто време за тренировка?
0 690
Искате да сте във форма? А знаете ли по кое време на деня да тренирате? Много хора имат желание да тренират, но се чудят кое е най-подходящото време от деня за упражнения? Истината е, че няма някакв..
03 окт Защо да скачате на въже?
0 956
6 причини да включите скачането на въже към своята тренировка Скачането на въже не е просто забавно, то е и ефективен начин да останете във форма. Когато става дума за въже, повечето от нас си спомн..
03 окт Хранителни навици, които Ви пречат да влезете във форма
0 650
Не е достатъчно да се потите в залата, внимавайте много какво ядете! Много хора се заблуждават, че редовното спортуване ще им позволи да ядат големи количества вредна храна, когато пожелаят, без това..
03 окт Детоксикация след уикенд на изкушения
0 650
Как да пречистите тялото си след уикенд, в който сте прекалили? Всички добре познаваме чувството: между всички тези ястия и напитки, уикендът просто се изпарява някак. След него обаче остава едно чув..
19 яну Казеин – млечният протеин!
0 812
Под наименованието казеин се поставя семейство от няколко свързани фосфопротеини – αS1, αS2, β и κ. Тези протеини (за по-кратко казеин) се срещат в млякото на бозайниците и заедно с протеините на су..
13 яну Какво кара мускулите да растат и как се случва това?
0 1784
Въпреки, че в тялото има различни видове мускули, като например сърдечният (гладка мускулатура), в тази статия ще се фокусираме изцяло върху другия тип мускули – скелетните (или напречно набраздена ..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки