Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Блог - протеини RSS Feed

Георгиева Ивелина 0 425
Току-що завършихте тренировката си по бягане и какво правите сега? Ако отговорът Ви не е „презареждам“, може да пропускате нещо. Ако не успеете да презаредите тялото си след бягане, това може да има о..
Атанасова Искра 0 3631
Тази дума е с английски произход. „Gain” се превежда като прираст. Гейнър е продуктивна хранителна смес за спортисти. В състава и влизат белтъци и въглехидрати. В магазините за спортно хранене винаги ..
Атанасова Искра 0 2501
Тези, които четат тези редове, може би са запознати отблизо с проблема с избавянето от излишните килограми. Но след като се запознаят с тази статия, много хора ще могат да се отнесат съвсем различно к..
Атанасова Искра 0 823
В първата част на статията се запознахме с понятията метаболизъм, катаболизъм и анаболизъм – тяхната същност и влияние върху телесната ни маса. Продължаваме по темата тук. Как се разпределят употребе..
Атанасова Искра 0 615
Жени, храните се правилно, но стига ли Ви протеин за постигане на Вашите фитнес-цели? Ето какво препоръчва едно ново изследване. От хормоните и ензимите до мускулите и имунната система, всяка клетка ..
Атанасова Искра 0 964
Огромна част от успехите от заниманията с бодибилдинг зависи от умението да организираме дневния си и хранителния си режим. Особено актуални са тези въпроси за натуралните бодибилдъри! Всякакви прег..
0 360
Митовете са изобилие във всеки етап от тренировките и начина на хранене и съществуват голям брой погрешни схващания отностно самата роля на протеините, както и от количеството протеини, които трябва..
Атанасова Искра 0 1739
Правилата на живот на бодибилдъра Бодибилдингът е не просто вид спорт, това е изкуство да придаваш на тялото си красиви и неповторими форми. В превод от английски език, думата буквално значи „строеж ..
Атанасова Искра 0 472
Защо спортните добавки са вече не просто помощник а необходимост? Тук ще откриете кратък обзор на различните видове спортно хранене. Постарали сме се безпристрастно да Ви разкажем за най-популярните ..
0 915
Забравете за броенето на калории – има по-лесен начин да следите порциите си! Броене, пресмятане, вечният въпрос – как да приготвим точната порция, с точният брой калории. Истинска главоблъсканица, к..
0 1105
Под наименованието казеин се поставя семейство от няколко свързани фосфопротеини – αS1, αS2, β и κ. Тези протеини (за по-кратко казеин) се срещат в млякото на бозайниците и заедно с протеините на су..
0 2212
Въпреки, че в тялото има различни видове мускули, като например сърдечният (гладка мускулатура), в тази статия ще се фокусираме изцяло върху другия тип мускули – скелетните (или напречно набраздена ..
Д Д 0 1569
Как да подсилим имунната си система със суроватъчен протеин? Ако сте се заели сериозно с Вашите фитнес цели и правите интензивни тренировки с тежести, е желателно да включите към диетата си суроватъч..
Д Д 0 817
Протеиновата матрица представлява смес от три различни вида протеинови източници. Този продукт е направен от суроватъчен концентрат, мицеларен казеин и яйчен албумин. Това са най-качествените източниц..
Д Д 0 1027
Протеини – хранителни и структурни свойства: Протеините са основни хранителни вещества за човешкия организъм. Те са главните вещества, изграждащи телесните тъкани и при определени условия служат като..
Показани 1 от 15 | 21 (2 Страници)