Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Блог - аминокиселини RSS Feed

Атанасова Искра 0 2501
Тези, които четат тези редове, може би са запознати отблизо с проблема с избавянето от излишните килограми. Но след като се запознаят с тази статия, много хора ще могат да се отнесат съвсем различно к..
Атанасова Искра 0 1743
Правилата на живот на бодибилдъра Бодибилдингът е не просто вид спорт, това е изкуство да придаваш на тялото си красиви и неповторими форми. В превод от английски език, думата буквално значи „строеж ..
Атанасова Искра 0 472
Защо спортните добавки са вече не просто помощник а необходимост? Тук ще откриете кратък обзор на различните видове спортно хранене. Постарали сме се безпристрастно да Ви разкажем за най-популярните ..
0 583
Какво представлява L-карнитинът? L-карнитинът представлява органична киселина, съдържаща аминогрупа – аминокиселина, присъстваща в животинските тъкани (месни продукти) и в известна степен в млякото..
0 1217
Много атлети и бодибилдъри използват спортни добавки, увеличаващи нивата на азотен оксид (NO). Сред тях са аминокиселините L-аргинин, аргинин-алфакетоглутарат (AAG), L-citruline и други. Такива доба..
0 1108
Под наименованието казеин се поставя семейство от няколко свързани фосфопротеини – αS1, αS2, β и κ. Тези протеини (за по-кратко казеин) се срещат в млякото на бозайниците и заедно с протеините на су..
Д Д 0 1032
Протеини – хранителни и структурни свойства: Протеините са основни хранителни вещества за човешкия организъм. Те са главните вещества, изграждащи телесните тъкани и при определени условия служат като..
Д Д 0 1125
Какъв е правилният прием на протеини? Добре проектираната диета, отговаряща на енергийните нужди, която включва правилно приемане на хранителните вещества, е основата, върху която може да се развива ..
Д Д 2 5262
Добавки, изграждащи мускулите – ефективни и неефективни продукти: В тази статия са включени протеинови добавки, които спомагат за изграждането на мускулите. Те са класифицирани според тяхната ефектив..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)