Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Vitamin E 400 IU

Прегледан: 999
21st Century Vitamin E 400 IU Наличен

25.00 лв.
* Брой Дражета:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Vitamin E 400 IU

VitaminВитамин Е е мощен антиоксидант и поддържа правилното функциониране на организма E 400 IU е продукт на компанията 21st Cnetury и представлява витамин Е, произведен под формата на капсули с бързо усвояване. Витамините са вещества, есенциални за човешкото тяло, които оказват ефектът си в малки количества, а техният дефицит води до нарушения в нормалната функция на организма. В групата на витамин Е влизат голям брой съединения, които включват токофероли и токотриеноли. Може би най-значимото вещество от Е-групата на витамините е алфа-токоферолът. Това е най-активната форма на витамин Е, която действа като антиоксидант и неутрализира реактивните кислородни форми. 

Дефицитът на витамин Е може да доведе до влошаване на здравето, като причини атаксия, ретинопатия, разрушаване на червените кръвни клетки и др. Хора, които могат да страдат от дефицит на витамин Е е необходимо да приемат допълнително този витамин, например под формата на хранителни добавки. Дефицитът на витамин Е може да се причини от дадено заболяване или от избягването на храни, които го съдържат. Превишеното количество витамин Е (над 1500 IU на ден продължителен прием) може до доведе до състояние, наречено хипервитаминоза Е, което може да повлияе на концентрацията на витамин К и да причини кървене. 

Както стана ясно, алфа-токоферолът е важен мастно-разтворим антиоксидант, защитаващ мембраните на клетките от окислителните реакции на реактивните кислородни радикали. Окисленият алфа-токофероксил, може да възстанови активната си форма, като се подложи на редукция от други антиоксиданти като витамин С, ретинол или убихинол. Антиоксидантната активност на витамин Е предпазва от увреждане клетките и тъканите, тъй като кислородните радикали взаимодействат с нуклеиновите киселини (ДНК) и могат да причинят мутации. 

Освен това, витамин Е играе ролята на регулатор на ензимната активност на някои ензими. Например протеин киназа С (ензим, влияещ върху растежа на гладките мускули) може да бъде инхибиран от алфа-токоферолът. тази форма на витамин Е стимулира друг ензим, който инактивира протеин киназа С и намалява растежа на гладката мускулатура. 

Витамин Е играе важна роля и в неврологичната функция на очите и участва в процесите на инхибиране на коагулацията на тромбоцитите. Освен това витамин Е предотвратява окислението на полиненаситените мастни киселини и влияе върху липидния метаболизъм чрез контрола върху възпроизвеждането на определени гени. 

Vitamin E 400 IU на 21st Century ще ви помогне да възвърнете нормалните нива на витамин Е или да поддържате оптимални такива чрез приемът на този продукт. Vitamin E 400 IU не съдържа захар, консерванти и изкуствени оцветители или овкусители. Всичко това подчертава високото качество на продукта и ви гарантира бързото постигане на желаните резултати. 

Защо да изберем 21st Century Vitamin E 400 IU?Vitamin E 400 IU е продукт с високо качество и отлична цена от Protein.bg

  • Гарантирано високо качество на продукта
  • Притежава силен антиоксидантен ефект
  • Предпазва клетките и тъканите от увреждане
  • Регулира ензимната активност на някои ензими
  • Регулира активността на определени гени
  • Желатинови капсули, лесни за прием и дозиране
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin E 400 IU на 21st Century?

Vitamin E 400 IU представлява мастно-разтворимото вещество алфа-токоферол - една от формите на витамин Е, която проявява най-висока биологична активност. Vitamin E 400 IU е продукт на капсули, лесни за дозиране и прием. Алфа токоферолът е най-важният витамин от група Е, който има силно изразени антиоксидантни свойства, чрез които предпазва клетките и тъканите от увреждащият ефект на реактивните кислородни радикали. Витамин Е притежава и други функции, свързани с активността на някои ензими и подобряване на неврологичната функция на очите. Vitamin E 400 IU съдържа 400 IU (12 mg) витамин Е във всяка доза от една капсула.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin E 400 IU - витамин Е на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Vitamin E 400 IU (витамин Е) на 21st Century?

Vitamin E 400 IU е подходящ за всеки, който желае да поддържа оптимални нива на витамин Е или желае да възстанови намалената концентрация на алфа-токоферол. В продукта на 21st Century не се съдържат добавени захари, консерванти, изкуствени оцветители или овкусители. Това гарантира отличното качество на продукта.

Употреба и дозировка на 21st Century Vitamin E 400 IU:

Като хранителна добавка, приемайте по една или две капсули Vitamin E 400 IU днвено за постигане на оптимални резултати. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Стойност:
Витамин Е400 IU

Други съставки в 21st Century : Желатин, Глицерин, Рафинирано соево масло, Пречистена вода

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: